NL200 semibloff után riveren
No-Limit Hold'em, $2.00 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($70.20)
BB ($40)
UTG ($197)
MP ($516.75)
Hero (Button) ($432.95)
Preflop: Hero is Button with 10, J
1 fold, MP bets $6, Hero calls $6, 2 folds
Flop: ($15) 8, Q, 6 (2 players)
MP bets $11, Hero calls $11
Turn: ($37) 3 (2 players)
MP bets $26, Hero raises $60, MP calls $34
River: ($157) 5 (2 players)
MP checks
Turn, river?
Jól gondoljátok ám át, mert az elkapkodott válaszoktól nem leszek okosabb :(
Vmi info villainről?
Vmi info villainről?
Rákattintasz a kis képre a "Turn, river?" felett, és egészen sok stat fog rendelkezésre állni ;)
Nekem nincs különösebb bajom ezzel a megjátszással. Viszont a turnön nagyobbat emelnék vissza. Ez a szinte minraise nem túl jó.
turnon jobban szeretem a callt mint a raise-t,
riveren nem betelnék.
Én loose vagyok. PRF 3betelnék ebben a pozban ilyen ellenfél ellen (24/20/30). De lehet hogy csak azért 3betelek prf mert imádom ezt a lapot :)
De ahogy te jatszottada turnon reraise 82-86ig. Ha megadja akkor ilyen riveren check. Itt már nem versz semmit
Jááj, sickcallbenny-n nálam piros van, elég jó playa, ha tippelnem kéne akk c/c-n van, nem szokott megadni OOP semmivel.
Riveren vagy megkapod a c/r-t, vagy lecallol, részemről feladnám.
FD nincs nála, egy KQ szerű lap lehet, amivel riveren callon van ha nem pot körül hívod, de mint mondottam én Benny-t hagynám a fenébe :)
3bet ellene nem túl jó ötlet. Ha vakoktól sok sqz-re számíthatnék, akkor esetleg, de inkább call.
Turn call/raise EV-je szerintem kb egál, de image szempontjából vagy itt, vagy a b.doorok miatt flopon nem árt néha emelni.
Nagyobb raise lehet helyénvaló.
Jááj, sickcallbenny-n nálam piros van, elég jó playa, ha tippelnem kéne akk c/c-n van, nem szokott megadni OOP semmivel.
Riveren vagy megkapod a c/r-t, vagy lecallol, részemről feladnám.
FD nincs nála, egy KQ szerű lap lehet, amivel riveren callon van ha nem pot körül hívod, de mint mondottam én Benny-t hagynám a fenébe :)