NL200 set oop 150 deepen
No-Limit Hold'em, $2.00 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) ($306.40)
BB ($474.55)
UTG ($231.05)
MP ($198.45)
Button ($331.95)
Preflop: Hero is SB with 8, 8
2 folds, Button bets $6, Hero calls $5, 1 fold
Flop: ($14) 2, 9, 8 (2 players)
Hero checks, Button bets $10, Hero raises $32, Button calls $22
Turn: ($78) 10 (2 players)
Hero bets $58, Button raises $120, Hero???
Enemy a limit egyik legjobbja, több asztalon folyamatosan osztjuk egymást. Engem 25/21-nek láthat 8-9 körüli flop c/r-el. Nem emlékszem, hogy baromságot láttunk volna egymástól.
És mi a kérdés?
Push oszt jóvan, főleg ha van history. Nehogymá csak sorokat tegyél a kezébe.
Enemy a limit egyik legjobbja--> akkor nem jobb pre a 3bet, mint oop setre menni?
Én call vagy shove !
Enemy a limit egyik legjobbja--> akkor nem jobb pre a 3bet, mint oop setre menni?
Én call vagy shove !
88-al gondolom nem csak setre húz nl200-on...
ezen a boardon mivel ch/r-elsz seten kívül? nem tudom mi a jó, én a fold felé hajlok.
Tényleg van aki ezt eldobná?
Én biztos nem...
T rr nagy erőt jelez, de ha jó játékos tudja, hogy tudod ezt. Én setteket nem nagyon tudok eldobni ilyen helyzetben sem. Push. Bvb meg ha nagyon osztjátok egymást ezt sok lappal csinálhatja.
egyértelmű push turnen, egyedül a 67-ver minket, kb minden mast verünk, stackünk 1/3-át beraktuk már, ha belenéztünk a TT-be, hát pech. Nehéz kérdés, hogy az ellenfél mivel játszhat így, de semiképpen nem dobható ez a hand véleményem szerint.
egyértelmű push turnen, egyedül a 67-ver minket, kb minden mast verünk, stackünk 1/3-át beraktuk már, ha belenéztünk a TT-be, hát pech. Nehéz kérdés, hogy az ellenfél mivel játszhat így, de semiképpen nem dobható ez a hand véleményem szerint.
nem tudom mi a jó, én a fold felé hajlok.