nl200 sh ki szabjon árat?
No-Limit Hold'em, $2.00 BB (4 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) ($233.75)
BB ($265.85)
UTG ($137.45)
Button ($278.20)
Preflop: Hero is SB with 9, 9
2 folds, Hero calls $1, BB bets $6, Hero calls $6
Flop: ($16) 6, 8, 9 (2 players)
Hero checks, BB bets $12, Hero raises $42, BB calls $30
Turn: ($100) 8 (2 players)
Hero checks, BB checks
River: ($100) 8
Pre nem akartam, hogy 3 beteljen, mostanában elég sokat limp callozok ilyesmi lapokkal bvb.
Flop bet-3bet vagy c/r volt, utóbbi mellett döntöttem.
Turn ha betelek kb mindent dob.
River mi legyen? Vegyük figyelembe, hogy enemy egy jó játékos, és engem se láthat túl nagy pöcsmadárnak.
Ez lemaradt :(
Hogyan akarod elnyerni a teljes stackjét, ha passzolsz a turnön? Ez nagy hiba volt.
Flop bet-3bet vagy c/r volt, utóbbi mellett döntöttem.
Turn ha betelek kb mindent dob.
River mi legyen? Vegyük figyelembe, hogy enemy egy jó játékos, és engem se láthat túl nagy pöcsmadárnak.
Hogyan akarod elnyerni a teljes stackjét, ha passzolsz a turnön? Ez nagy hiba volt.
Ezek szerint Ti enemy helyében akármilyen overrel, ha az ellen itt flop c/r-el, majd akkorát betel, hogy riveren ne lehessen gond allin menni, mentek vele?
Ezek szerint Ti enemy helyében akármilyen overrel, ha az ellen itt flop c/r-el, majd akkorát betel, hogy riveren ne lehessen gond allin menni, mentek vele?
turn: agg% 31, agg: 2.2 flop c/r 6.5
A megkezdett blöfföket ha van értelme folytatni szoktam akár 3 utcán át is, de nem mondanám kifejezetten agresszívnek magam, kicsit átlag fölötti az összkép. Mai előzmény annyi, hogy pozból szívesen cc-ozott, mutatásig nem jutottunk, általában feladtam a handeket.