tentaculata
Válasz V.Peti kommentjére
2009. nov. 16. 17:11

igen.

ahogy játszanám: turn lead. mivel szeretek ilyen flopokon betelni weak regek ellen ill. rengetegszer fognak check behindolni ilyen flopon.
turn bet!

turn cb-je borítékolható volt. Abban kételkedem csupán, hogy ha látja (mert látja), hogy a turnt úgy betelem, hogy riverre könnyű allin legyen fogja-e egyáltalán adni. Ne feledd, én lényegesen tightabb vagyok, mint Te, és ez nem csak a pre játékra értendő.

Valamint simán emelt parti volt, ahol az ellenfél limp-callt játszott. Tönkremenne sima overrel?

Poszi
Válasz tentaculata kommentjére
2009. nov. 16. 17:22

Szerintem ennek a kéznek két tanulsága van: egyrészt a turn-t igenis meg kell hivni ilyen cr után, másrészt river overbet all in kötelező ha már így alakult!

Nincs az a FH amit eldobnak riveren bármilyen bet ellen!

pindrokk
2009. nov. 16. 17:56

flop c/r, turn bet

tentaculata
Válasz pindrokk kommentjére
2009. nov. 16. 18:13

Rendben, több érvem nincs, elfogadom a turn bet helyességét.

Köszi a kommenteket!

Poszi
2009. nov. 16. 18:17

Rendben, több érvem nincs, elfogadom a turn bet helyességét.

Köszi a kommenteket!

Mi lett a riveren? Betoltad? Megadta?

marton
2009. nov. 26. 21:15

Pre nem akartam, hogy 3 beteljen, mostanában elég sokat limp callozok ilyesmi lapokkal bvb.

Azért 99-cel ne félj már hogy 3betet kapsz bvb. Standard raise/4bet/broke ilyen deep ellene. Rengeteg valuet veszítesz ezekkel a limpcallokkal.

tentaculata
Válasz marton kommentjére
2009. nov. 26. 21:37

Persze, a pre broke is egy alternatíva.

Limp/callal lehet rengeteget vesztek. Nem tudom. Most ezt próbálgatom. 99 a teteje amivel megteszem. Van mögötte koncepció, de most annyira fáj a fejem és a bokám is, hogy nem tudnék normálisan érvelni mellette.

Élő ügyfélszolgálat