NL200 SH SB vs BB oop AA-val wet boardon
UTG CakeSeat7 $279.25
UTG+1 CakeSeat8 $65.05
CO CakeSeat9 $197
BTN CakeSeat10 $193.35
SB Hero $282.15
BB CakeSeat6 $210.05
Én bet/callt játszanék
fishek imádnak slowplayelni ezért flushel nem nagyon fognak raiselni téged a turnon. semiblöff van egy csomó ami ellen nagyon jó eqvel tudjuk betenni.
tök ellenfélfüggő: c/c, bet/call, bet/fold is lehetséges.
Pont ma kerültem hasonló szituba KK-val Sb-ből és beteltem a turnt, amit a fish BB (nálam volt info) csak callolt, majd a riveren checkoltam, amire ő rátolta az allint én call. Mutatott egy JJ-t a T8743 bordon, amin szintén turnre esett a 3 szín.
Ugyhogy szerintem is bet/call.
Itt mi a kérdés? Óverpárod meg nátflössdród van :D
bet/call illetve bármilyen riveren szintén.
Akár játszhatnál check/raise-re is, de csak akkor ha úgy vetted észre hogy gyengeségre támad (azaz aggrofish) bár ehhez kicsi a pot.
Ez egy NL10 reg tanácsa.
Ezzel csak az a baj, ha callolgatós kollégának kész a flösse. ilyenkor nekem is fent villog a kérdőjel a homlokomon. de mindenképp folytatnám a nácc húzó és az over pár miatt.
Hős szerintem c/c-t jtászon van egy NUT redrawja... a board meg már nagyon durva ha nincs semilye dob.. de egy csomó minden kiegészült...
a turn bete lehet AIR is vagy Tx... viszont szerintem itt a turn betre már Tx dobna...
szerintem nem sok value van a turn betben... viiszont sokszor raiselni fognak...
azért itt egy hal ellen nem szivesen dobnék...
ez nálam betcall
Milyen range ellen szeretnénk bet/callal betenni?
Egy átlag fish nem fog turnön drawal-pár+drawal-airrel-1párral raiselni, hanem callol v. dob. Néha raisel 2 párral, settel, sorral, gyakrabban talán kész flössel.
Szvsz ha raisel akkor legtöbb esetben javulnunk kell, és lesz 15-30%unk, és még lehet 1 v. 2 outunk is fogja.
Nekem nem tetszik a bet-call csak azért mert nálunk van a Nut FD.
Persze lehetne mondani h SB. vs. BB. így tágabb rangel számolhatunk, de szvsz egy fishnek szemernyit sem változik a range emiatt.
bet/meglátjukmitcsináldenemhiszemhogyeltudnámdobni