Riveren én is checkel indítok az biztos! Az, hogy check/fold vagy check/call az már elég kényes kérdés szerintem.
Ha check/foldolni akarsz, akkor a flop callod helyességét kérdőjelezed meg. Ergo ha itt dobnál, akkor már flopon dobni kellett volna! (semmit nem változott a board textúra a turn és river kártyákkal, ha flopon elől voltál akkor itt is elől leszel).
$2/$4 No Limit Holdem
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($211.23) 53bb
UTG+1 ($160) 40bb
MP1 ($416.53) 104bb
hero (MP2) ($418.96) 105bb
MP3 ($293.16) 73bb
CO ($400) 100bb
BTN ($406.83) 102bb
SB ($400) 100bb
BB ($440) 110bb
Pre-Flop: ($6, 9 players) hero is MP2 :ah: :qd:
3 folds, hero raises to $10, 3 folds, SB raises to $36, 1 fold, hero calls $26
Flop: :3s: :6d: :kd: ($76, 2 players)
SB bets $40, hero raises to $88, SB calls $48
Turn: :8c: ($252, 2 players)
SB checks, hero checks
River: :4h: ($252, 2 players)
SB checks, hero checks
Final Pot: $252
SB shows a pair of Queens
:qs: :qh:
hero shows
:ah: :qd:
SB wins $249.20 (net +$125.20)
hero lost $124
igazából fordítva volt a hand, csak mutatásnál volt bennem egy kis hiányérzet hogy nem ütöttem tovább
kíváncsi voltam ki mit csinálna QQ-val
amúgy az ellenfél kb ismeretlen 1,7k handem volt róla, többször 3-4betelt már, valószínű jobban rámjátszik mivel még nem játszottam túl sokat 400on és lehet weaknek gondol, mert kb sose dobot a 3betjeimre r cr-ekre, de lehet csak én levelingelem be és hotrunja van xD
egyrészt én ch/f-olnék inkább, ha butább reg, vagy kisebb tét akkor már call(a flop-ra értem ezt is), de egy jobb reg nem hiszem, hogy ezen a boardon, ahol max fd-t ad elő raisel 1-et random lappal, ez inkább valami trükkös Kx elsőre, másrészt a flop call river fold lehet jó, mert nagyon ritkán fog blöffölni, de ezt ti is kifejtitek, szóval azzal ha ch/f-olsz nem kérdőjelez meg semmit, ha random blöffölt, vagy FD-vel raiselt, akkor nagyrészt ch-elni fogja a rivert, hiába nincs SD value, ha itt blöfföl az vagy valami nagy leveling, vagy idióta
Na igazam volt, hogy leveling csinálhatja ezt az ellenfél. (annyi, hogy Te csináltad) :)
Elég utópisztikus forgatókönyv azért az amikor ez flop raise után elmegy, turn ch/ch, river ch/ch-be...Minden más esetben meg vagy turnon, vagy riveren dobnunk kell!
ezt valamiért nem engedte beleszerkeszteni:
meg még annyi, hogy a raise cbet, bet turn line sokkal szélesebb, gyengébb range egy normál regtől, mint a raise cbet-chch-river bet, mert így sokkal kisebb az FE,így ritkábban blöffölnek, tehát a turn call még lehet jó, ha már flop-on adtuk(de én ettől független nl400-on egy jó regnek már flop-on dobnám, most itt pont ki lettem volna blöffölve, de sztem a többség itt nem fog blöffölni, elég wtf-nak számít ez itt szvsz, de kisebb téten simán lehet jó az 1-2 utca call, sőt, de a flop call, chch river call még ott sem, max valami random csapkodós regnek)
igen többek között ezért is dobnám már flop-on, ezt írtam, de kisebb téten ilyen boardokon vannak random raise-ek, amiket max turnön ütnek tovább, ez a parti is ilyen volt, pedig ez 400, ezen a boardon alig van lap amit reppel az ellen, ezért alapvetően semmit nem dobnék itt egy raisre monjuk pl nl50-en, ha kicsit is agro, vagy van normális raise cbetje (egy jó reg, ha csak nincs nyomós oka, akkor olyan boardokat raisel, ahol széles range-et tud előadni),de mivel ez nl400, 2 értelmes reg között pont ezért nem fognak itt blöffből raiselni K magas száraz boardot, FR-en ezek szerint igen
ja bocs, az előző kommentemnek az elején a ch/f, az cbet/fold(flop-on) akar lenni, lehet h ezért beszéltünk el egymás mellett
ezt valamiért nem engedte beleszerkeszteni:
meg még annyi, hogy a raise cbet, bet turn line sokkal szélesebb, gyengébb range egy normál regtől, mint a raise cbet-chch-river bet, mert így sokkal kisebb az FE,így ritkábban blöffölnek, tehát a turn call még lehet jó, ha már flop-on adtuk(de én ettől független nl400-on egy jó regnek már flop-on dobnám, most itt pont ki lettem volna blöffölve, de sztem a többség itt nem fog blöffölni, elég wtf-nak számít ez itt szvsz, de kisebb téten simán lehet jó az 1-2 utca call, sőt, de a flop call, chch river call még ott sem, max valami random csapkodós regnek)
XY line-t egy normálisabb reg soha (?!?!) nem fogja
Imádom az ilyen hozzászólásokat.