Én meg pont hogy egy jó regnek nem dobnám... Amit írsz az nem túl helytálló szerintem...
A raise cbet, aztán turnön chb line-t egy normálisabb reg soha nem fogja játszani lappal ilyen boardon... Max ha vmi KQ, KJ, v hasonló lapja van és pot controlozik... AK AA soha nem fogja chb-elni... Más kérdés hogy AA AK-val nem is raiselné meg sztem a flop betet...
Ha már egyszer callozta az ellenfél mikor megraiselte a cbetjét, akkor milyen olyan lap van amit utána turnön ch foldol?
Elég nagy butaság lenne itt bármilyen erős handdel ch backelni, már csak azért is mert fd-k is lehetnek az ellenfél rangeében és mégegyszer, nyilván nem azért callozta a flop cbet raiset hogy utána turnön betre dobjon...
Itt nem volt rossz hogy feladtad forex, bár lehet gondolni, hogy ezen a téten már nem sűrűn fognak jobb regek egy ilyen move-ra ilyen 99-QQ lapokat dobni és ha belekezdesz, akkor úgy kell belekezdeni, hogy fel kell készülni, hogy bizony folyatni kell majd...
Turnön egy kb 115ös bettel és ha adja river shove-al talán vihetted volna, ha hisz neked, de elég húzós...
Én inkább floppon floatoltam volna és turnön CR, vagy ha checkel akkor bet és river shove... Az szerintem jobb line lett vna, de persze ez sok mindentől függ...
de betelni se fog lap nélkül riveren, az kb mindig valubet lesz, kb a fishek szokták kifizetni az ilyet, persze levelingel bele lehet magyarázni sok mindent.
ch/f-olni nem tud mivel ip van, ha a ch-ch-re gondolsz, akkor azt pont ezekkel a random raisecbetekkel, ami nagyobb téten ritka egy regtől
FD-vel visszatolják, pont azért mert wtf ha itt raise-t kapunk, de valóban legtöbbször beteli a turnt ha lapja va, ettől még szar a river call, kivéve ha donk
őszintén szólva nekem nem igazán tetszik itt a raise, túl kevés lapot adunk elő, ezt már írtam sokszor, +a regek nagy része pont emiatt, mer "semmit nem ad elő" beáll majd minden szarral 1-2 utca callra, de ami még szarabb, ha eq nélkül "belekezdünk", ahogy te fogalmaztál, igazi spew donkok szoktak ilyeneket csinálni
float majd ch/cr meg readek nélkül tényleg a nocomment kategóri, mintha az lenne a játék célja, hogy minnél több db kasszát megynyerjünk, és nem a pénz...
miért lett volna igazad? ha betelt volna forexnub akkor, lehetett volna igazad, de akkor is általánosságban kell nézni, nem 1-1 kiragadott handnél, persze ez fordítva is igaz, attól h nem betelt air-el még nem bizonyítja az igazamat
másodikhoz: igen ezt félreértettem,de ugyanez riverre is igaz, ott sem várhat ch/f-ot, max fd-től, ami alig lesz nála
az nem balance, hogy eq nélkül is bele kell kezdeni(illetve végülis balance, csak értelmetlen, ennyi erővel balance-old a BB védekező range-ed 63o-val, kb annyi értelme van pusztán azért blöffölni totál airel, hogy az is benne legyen a range-ünkben), ha megvan a megfeleő FE akkor lehet eq nélkül persze, nem erről van szó, itt magát a fogalmat használod érdekesen egyébként
Ez a flop sztem elég rossz blöff raiselni, mert nincs túl sok value raise range-ünk sem rajta.
33-66 3betet nem ad meg preflop, 45 sem sűrűn, szóval amit itt előad a raise az kb. AK/AA/KK slowplayek (KQ/KJ/KT nem fog raiselni mert csak jobb ellen megy be stack kivéve ha vmi nagy levelingelés van, amúgy KJ/KT 3betet sem nagyon adogat meg) és a FD-k ami a value/semibluff, illetve vmi bd draw blöffök. QQ nálam itt sima call flopon már csak azért is, mert ezen 99%-ban cbetelek. Turnon viszont valszeg dobnék, mert a flop cbet/call range-emben vannak jobb lapok is amikkel calldownolhatok.
miért lett volna igazad? ha betelt volna forexnub akkor, lehetett volna igazad, de akkor is általánosságban kell nézni, nem 1-1 kiragadott handnél, persze ez fordítva is igaz, attól h nem betelt air-el még nem bizonyítja az igazamat
másodikhoz: igen ezt félreértettem,de ugyanez riverre is igaz, ott sem várhat ch/f-ot, max fd-től, ami alig lesz nála
az nem balance, hogy eq nélkül is bele kell kezdeni(illetve végülis balance, csak értelmetlen, ennyi erővel balance-old a BB védekező range-ed 63o-val, kb annyi értelme van pusztán azért blöffölni totál airel, hogy az is benne legyen a range-ünkben), ha megvan a megfeleő FE akkor lehet eq nélkül persze, nem erről van szó, itt magát a fogalmat használod érdekesen egyébként
tetszik hogy végre megy egy kis agymunka a forumon:)
FD-vel visszatolják, pont azért mert wtf ha itt raise-t kapunk, de valóban legtöbbször beteli a turnt ha lapja va, ettől még szar a river call, kivéve ha donk
Igazàn nem akarok nl400-ba beleokoskodni, de biztos hogy jò oop kis pockettel 3betet callolni?
Igazàn nem akarok nl400-ba beleokoskodni, de biztos hogy jò oop kis pockettel 3betet callolni?
Tök mindegy, hogy NL10 vagy NL400, semmiképp sem jó 3betet callozni itt 33al, kivéve ha az ellenfél KK+ 3betel vagy nagyon sokat, de mindig xfoldol. szal ritkán.
de ha turn nem jön a flushe akkor mit csinál? bízik az x-ben és betolja?
szóval az is megdőlt hogy egy reg nem fog 3betpotban raiseket callolgatni FD-vel xD