NL400 HU hand
Előtörténetnek annyit, hogy kb 70-80 handen vagyunk túl amikor ez a party megtörtént. 120-szal ültem be és eddig sikerült feltornásznom magam.
Beteszem az egész handet, kinek mi a véleménye? Mi a leghelyesebb megjátszás?
FullTiltPoker Game #10603777690: Table Vita (heads up) - $2/$4 - No Limit Hold'em - 8:47:09 ET - 2009/02/13
Seat 1: DAISYMAMA1 ($402)
Seat 2: BenkiQB ($525.50)
DAISYMAMA1 posts the small blind of $2
BenkiQB posts the big blind of $4
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to BenkiQB [Kd Jd]
DAISYMAMA1 raises to $12
BenkiQB calls $8
*** FLOP *** [Kh 5d 6d]
BenkiQB checks
DAISYMAMA1 bets $16
BenkiQB calls $16
*** TURN *** [Kh 5d 6d] [2d]
BenkiQB checks
DAISYMAMA1 bets $41
BenkiQB calls $41
*** RIVER *** [Kh 5d 6d 2d] [6h]
BenkiQB checks
DAISYMAMA1 bets $112
BenkiQB calls $112
*** SHOW DOWN ***
DAISYMAMA1 shows [9d Qd] a flush, Queen high
BenkiQB shows [Kd Jd] a flush, King high
BenkiQB wins the pot ($361.50) with a flush, King high
*** SUMMARY ***
Duration 42s
Total pot $362 | Rake $0.50
Board: [Kh 5d 6d 2d 6h]
Seat 1: DAISYMAMA1 (small blind) showed [9d Qd] and lost with a flush, Queen high
Seat 2: BenkiQB (big blind) showed [Kd Jd] and won ($361.50) with a flush, King high
az eredményt szerintem vedd ki
azt tanácsolom, hogy játssz olyan limiten, ahol ezt mered 3betelni pf, és flopon az a célod, hogy bekerüljön minden.
nem is értem az egészet
nem szerettem volna oop ezzel a legdomináltabb lappal kapni egy 3bet callt. nem volt túlságosan lag korongról, főleg miután 100 fölött bb-m lett. a floptól kezdve próbáltam bátorítani a barrellekre.
ha hibáztam (szerintem igen) akkor nem pf volt véleményem szerint.
nem szerettem volna oop ezzel a legdomináltabb lappal kapni egy 3bet callt. nem volt túlságosan lag korongról, főleg miután 100 fölött bb-m lett. a floptól kezdve próbáltam bátorítani a barrellekre.
Hát én nem sokat játszottam hu-ot, de KJ az 3betelős lap...Egyébként ez a shortstackezés jó HU asztalokon?Szerintem sokkal jobban megérni mondjuk nl50-100-on, nem tudom mire van meg a br-od full stackel.
Pedig szerintem mehet a 3bet nyugodtan pf.
Másrészt mi értelme végig c/c-ozni ilyen lappal?
Legkésőbb turnön beraknám az egész stackem, de ha már nem, riveren HU-ban megijedtél a fulltól v. a nagyobb flushtól? :S
Na, reggel olvastam, de csak most értem ide.
Preflop lehet így is, ez nem akkora hiba sztem, de valóban 3bet lap a KJs.
A flopon ez sima cr v esetleg donkbet-3bet kombóban is elgondolkodnék egy aggro playa ellen, bár azzal eléggé eláruljuk a lapunkat és egy óvatosabb ellenfél még dobhat is, hiszen ha nálunk Axs van akkor gyk drawing dead. Ezt végiggondolva jó a call is, de legkésőbb a turnön ráemelnék, aztán hadd menjen...
turn check raise-re biztos rátolta volna, de ez csak ebben a szerencsés esetben, hogy neki is flösje volt. szóval lehet, hogy aggró playa ellen ez a slowplay dolog jó megoldás, de most itt ebben a helyzetben mehetett volna minden be a turnon. és még ő hívott volna be táncolni.