hej, szeretem alkalmazni a limpelest foleg ha agressziv jatekos van elottem..egyebkent altalaban 2/4 en jatszom neha felmegyek 3-6 ra. ezen a ket szinten a jatekosok verhetoek, meg olvashatoak, sok bloff mondjuk..viszont a regularok nagyon jok, habar nagyon sok fish van!!kb este 23-04ig belehe gyujteni par ezer dolcsit ha odafigyelsz es jegyzetelsz(vagy PT-nekem nagyon bevalt). Sok sikert!
Nem akarom elvenni a kedved, es az is lehetseges, hogy rosszul erzekelem, de en geri megnyilvanulasaban nemi ironiat veltem felfedezni...
szia, nem tudom miree gondolsz, en sem fedeztem fel benne ironiat, mert te mire gondolsz?
:d:d:d:d:d:d
Szia danfiu!
Tetszik a hand, van rólad még néhány nagyon jó handem, gyakran elemzek magyar játékosokat, ezt a gyöngyszemet mivel magyarázod?
$2/$4 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG fleecyu ($126.30)
UTG+1 dahungarianarmy ($131.00)
CO PokerPete0815 ($548.20)
BTN Beatable23 ($400.00)
SB baszie ($556.60)
BB sjoeffie ($238.30)
Pre-flop: ($6, 6 players)
1 fold, dahungarianarmy raises to $131, PokerPete0815 calls $131, 3 folds
Flop: Qh 6d Ah ($268, 2 players)
Turn: Td ($268, 2 players)
River: 4s ($268, 2 players)
Final Pot: $268
dahungarianarmy shows: Th Kd
PokerPete0815 shows: Ks Kh
PokerPete0815 wins $265 ( won +$134 )
dahungarianarmy lost -$131
Egy másikban 64o-val limpcallolsz utg pozícióból, úgy tudom nem olyan erős lapról van szó, mi ezeknek a move-oknak az oka? Mit tanácsolsz, hogy nagyobb winrate-et érjek el 1/2-n és 2/4-en, tudsz-e jó trükköket?
Van még egy amit nem értek, K9s-el védesz benne vakot D-emelőre és A-high, meglehetősen száraz boardon 3 barrellel beteszed legnagyobb terc ellen az egész stacked. Mivel magyarázod, lesz elég alkalom rá, hogy eldobja a nutot, vagy ez is valami okosan megjátszott bluff-szitu?
lol :)
fold equity mindig van
Ne foglalkozz a többiek hozzászólásával, csak irigyek a sikereidre! Én a továbbiakban is várom a leosztásaidat, ebből is nagyon sokat tanultam!! Én még elég tapasztalatlan vagyok, ha esetleg pár jó tanácsot tudnál adni, hogy lehet stabilan nyerni ezeken a szinteken, azt nagyon megköszönném!! Az igazság az, hogy a munka mellett (pék vagyok!) nem igazán jut elég időm a játékra.
A leosztásra visszatérve, nagyon szép volt!!! Én még nem tudom ilyen jól játszani a király párt, de remélem hamarosan mutatsz nekünk pár trükköt.
A KKK legyen veled!
plusev ezt viccből mondtad?
de gonoszok vagytok:D
azert par leosztas johet meg amit kerdesesnek tartasz, most mar kivancsi vagyok