Kérlek szent admin, még véletlenül se töröld a topicot :D:D:D
... vagy legalább addig ne amig kiderül a BB/100...
szerintem egy kicsit túlpörögtetek a srácon.
vicces meg minden, de igazából egyáltaln nem ilyen érdekes, hogy néha néha feltűnik itt egy-két ilyen..... hát finoman szólva nem pokerakademia.com kompatibilis arc, aki teljsen öncélúan, önmaga fényezésére használja az akadémiás fórumot.. azt tekintve, hogy mennyire el van terjedve a póker, nem csoda, hogy néha fel-fel tűnnek ilyen emberek. szerintem egyáltalán nem kell túlragozni és ötvenszer kifigurázni, kiröhögni szerencsétlent.
őszintén szólva elég gáz időtöltésnek tartom beírogatni ilyen baromságokat, hogy mennyi a BB/100-od, meg hülyeségekkel oltogatni. egy két hsz. még ok egy ilyen postra, de hogy napok óta ez a slágertéma... az egy kicsit érthetetlen. szerintem pörögjetek le róla... bocs ha valakit megbántottam.
Akkor legalább pakoljuk át az OPHU-ra. Javasolnám hozzá a cuclival kezdődik az újév, meg a karácsonykor csal az rng topicokat.
Nem venném a szívemre ha meghalnál a kíváncsiságtól így tessék.
hát nem vagy valami fogékony a humoromra ahogy elnézem :(
hello, nem tudom es nem ertem, hogy mi a bajotok velem. En meg mivel uj vagyok a forumon, nem tudom milyen tagok vannak itt regelve, de gondolom vegyes.
Feltettem egy handet amire jottek a valaszok, hogy nem ide valo ebbe a topicba. Mondom oke, legkozelebb figyelek ra. Aztan elkezdtek oltogatni(1-2 ember, tisztelet a kivetelnek). Ahhoz, hogy milyen handeket jatszom meg es milyen szituacioban csak nekem van kozom, es nem tartozkodom magyarazkodassal senkinek, es nem kell leszolni ha nem eppen a "profikat" kovetem, milyen range pozicio stb.. alapjan jatszom, nekem megvan a sajatos jatekom.
Aki kotekedni akar, az ne itt tegye legyszives.koszonom
Srácok könyörgöm ne vegyük már ezt ennyire komolyan!
Ez a fórum messze az egyik legjobb szakmailag, így simán belefér néha ennyi.
Ha meg "bólogatni" akar valaki akkor meg bólogasson.
Egyébként meg a hand tényleg nem igazán kinált elemezni valót, így egy bizonyos határig simán belefért egy-két poén.
Egyébként, ha meg bárkit is megbántanék a poénjaimmal, és a bólogatásaimmal, akkor azoknak természetesen baráti jobbot nyújtok, és kérem szíves elnézésüket.
Semmi problémát nem látok ebben a fórumban, ezért is olvasom rendszeresen, és gondolom ezzel mások is így vannak.
Danfiu:
Semmi gondom nem volt az eddigi írásoddal, a topik nem a legszerencsésebb, de ezt tudomásulis vetted. Azzal sincs gond, hogy nem a szokásos módon játszol. Ettől még lehet jó, sőt...
Ahhoz, hogy milyen handeket jatszom meg es milyen szituacioban csak nekem van kozom, es nem tartozkodom magyarazkodassal senkinekEz viszont így nem helytálló, tekintve, hogy úgy nehéz megérteni az egyes partikat, ha nem árulod el, hogy mi van mögöttük. Persze lehet, hogy csak bedurrant épp az agyad. :)
És ennek a fórumnak az a lényege, hogy megbeszéljük, hogy mi miért jó/rossz. Rájöjjünk a hibáinkra, a játékunk jó elemeit pedig mások is megtanulhassák.
És az első 3 oldalt végigolvasva nem találtam semmi komoly "fikázást" , viccelődés az van, mint minden más topikban is.
Többiek: (akinek nem inge...)
Ide is akartam írni, hogy peace, vannak akik nem ezen a fórumon nevelkedtek, és még nem vágják a dolgokat.
Meg hogy nem kell egyből lenézni aki a statndard játékot játssza. Fentebb leírtam, hogy erről szól a fórum. :D
De ilyet konkrétan nem is írt igazából senki. Szóval ok. :D
Adminok:
Kellene egy topic/cikk, ami összefoglalja az oldal, a fórum, a fontosabb topikok és a blog használatát, meg hogy miről szól ez az egész pókerakadémia.
Ez még szerintem egy hiányossága az oldalnak, ha nincs. Ha van, akkor az enyém.
Szerintem danfiu úgy játszik ahogy akar. Szíve joga slowplayelni a királyait, illetve Q7-re mindent betolni.
Szerncsétlenre sikerült a bemutatkozás.
Erre szokták mondani, hogy rosszkor, rossz időpontban rossz helyen tartózkodott.
Ezért váltott ki ilyen nagy vihart, ez a topik!
...hogy az Isaac Baron fizessen Neked egy kisfröccsöt!
Én azért, mint mar irtam továbbra is várnék handeket tőled, esetleg indithatnál egy blogot (mikor kezdtel pokerezni, hogy kezdted, stb)
E topic láttán azt mondom biztos lenne olvasottsága, és remélem felesleges élcelődesek is eltűnnek idővel a hozzaszólások közül.
Mondjuk ehhez az is kéne, hogy megmondod hogy mit miért csináltál éppen akkor, pl abban a leosztásban amit Romsy beírt, és nem csak annyit h senkire nem tartozik h te hogyan játszol.
plusev ezt viccből mondtad?