78s 3BP turn x/push
Sziasztok!
Ellenfél gyengébb regféle 28/19/7, 3bp BU vs CO 5 (500 hand).
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jó-e a move, illetve milyen arányban lenne a value/blöff?
Érték oldalon lesz nálam 6 db set, (meg esetleg 1-2kombó 2pár), blöffként pedig kb. 3db 78s, meg néhány FD.
Vagy ez totálisan rossz koncepció?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.05/$0, tictacfan | BOOM! Hand Replayer
a megadas biztos, hogy jo?
nem hinnem, hogy 5%-bol sokmindent dobna turnon..
én hut játszok ott egy 20%os 3b range ellen is az alja a call range-emnek a 78s. a t shove biztos h nem jó.
Szerintem ott hibáztál, hogy megkérted az osztót, hogy 2-szer csapja a rivert.
én hut játszok ott egy 20%os 3b range ellen is az alja a call range-emnek a 78s. a t shove biztos h nem jó.
nem hiszem, hogy ezt a preflop callt ki tudod hozni oop plusszosra. flop call sem tetszik, nehezen javulunk, oop vagyunk, ő tele van Ax-ekkel, ráadásul, mivel nála van a kezdeményezés+pozició még a pp-iről sem tudjuk nagyon leszedni. turn shove sem tetszik. turn bet után a range ~90%+ erős Ax, és nagyon kevés bluff. melyik ellen van értelme raiselni? blufföket dobja, Ax-el ellen bemegyünk alulról.
azt a néhány gyenge Ax-t, amit dobatni szerettél volna, legtöbbször xback-eli turnön.
pre / f ha már így alakult turn call( nem fog elégszer sikerülni a xr(ezen a limiten)) river donk shove sorokkal két párral
A turn call sem az igazi. 20% körüli esélyed van, de egyáltalán nem biztos hogy ha négy sor esetleg netán 3 flush van az asztalon kifizetnek.
azt mondta gyengébb reg , az meg könnyen kifizet .
A regnek turn x/r-re lehet illene dobnia az Ax-eit... Vagy csak én nézek ki túl sokat belőle?
Az turn játék ennek ellenére sem az igazi szerintem sem.