ouchi
Válasz Deathrynx kommentjére
2015. márc. 26. 14:53

Ellene preflop fold. Csak 5% a pozíciós 3bet értéke, ami elég sokat mondó.

illese
Válasz Deathrynx kommentjére
2015. márc. 26. 14:57

A regnek turn x/r-re lehet illene dobnia az Ax-eit... .

Az nagyon attól függ mit gondol rólunk. Eddig látott egy pozíción kívüli r/c-t preflop. Ezen a turnön a value-range az kb. A6, 66, A8, 88, 79. (AK-t, AA-t kizárja a pre akció miatt). Viszont pont ráillik a játékunkra az is, ha felszedtünk egy húzót, vagy egy kombó drawt. AT alatt bedobja ha nem két pár, de hacsak nem lát minket übernitnek az AK-AQ-t itt nem dobja. Meg ne felejtsd el, hogy pont lehet nála is set tehát a teljes range ellen szerintem itt kevés az FE.

Deathrynx
Válasz illese kommentjére
2015. márc. 26. 16:50

Az nagyon attól függ mit gondol rólunk. Eddig látott egy pozíción kívüli r/c-t preflop. Ezen a turnön a value-range az kb. A6, 66, A8, 88, 79. (AK-t, AA-t kizárja a pre akció miatt). Viszont pont ráillik a játékunkra az is, ha felszedtünk egy húzót, vagy egy kombó drawt. AT alatt bedobja ha nem két pár, de hacsak nem lát minket übernitnek az AK-AQ-t itt nem dobja. Meg ne felejtsd el, hogy pont lehet nála is set tehát a teljes range ellen szerintem itt kevés az FE.

5% 3-bet-tel AA (88?) lesz az a szett :P. Egyébként tetszik.

davidgeszt
Válasz Flush67 kommentjére
2015. márc. 26. 21:33

Sztem ezt preflop is, és postflop is minden utcán rosszul játszottad.
Miért akarunk mi egyébként egy fishy reg ellen itt bluffrange-et? Elég a value, ő úgysem gondolkodik ilyeneken.

BelaKecske
2015. márc. 27. 13:28

a preflop call nem jó, erős range-e ellen nem tudsz blöffölni, ha húzót floppolsz hátul vagy csomószor még mindig, oop borzasztó.

Ezen a floppon is siman dobni kell 5%-ba rengeteg ász van és ne legyen nálad szett itt soha, mert az is sz.r call preflop.

A run in twice-t pedig kapcsold ki!

Bocs ha kemény voltam :D

Flush67
2015. márc. 27. 13:56

Köszi a hozzászólásokat.
Nyilván csak abból tanul az ember ha hibázgat, variálja a játékát.

(RIT nincs automatikusan bepipálva, de egyébként miért ne használjam?
Sajnos él bennem egy múlt évi DS, ahol kb. 20K hand alatt 40BI EV diff-em volt iPokeren, ahol sokszor került be preflop és borzalmasan futottam. Azóta jóval kevesebb alkalommal pakolom be preflop, igyekszem postflop manőverezgetni)

Milyen range-dzsel védekeznétek ebben a helyzetben preflop?

BelaKecske
2015. márc. 28. 0:16

amíg az 5 százalékot látom, megadással nagyon semmivel, ok, a vélt tudása és talán sejthető tágabb range-e miatt ilyen AQs meg AJs call persze belefér meg JJ, de az AK QQ+ 4betcall lesz a megoldás leginkább, majd ha látjuk h rendszeres a 3bet, lehet változtatni.

PlasticEast
2015. márc. 28. 19:56

Biztos nem voltál tilten? Ferintem jobban oda kéne figyelned arra hogy az élet minden területén elég balanfált legyél.

Dzsííí
Válasz illese kommentjére
2015. márc. 28. 23:06

Az a baj, hogy itt nálunk normál esetben nem szabadna, hogy legyen A6, A8, 66, 88, 79...

illese
Válasz Dzsííí kommentjére
2015. márc. 29. 11:52

Az a baj, hogy itt nálunk normál esetben nem szabadna, hogy legyen A6, A8, 66, 88, 79...

Nem hát. Egy 5%-os 3bet ellen pozíción kívül dobással kell védekezni. Ezt a ranget akkor teheti a kezünkbe ha ő is gyengécske regulárnak tart minket.

Élő ügyfélszolgálat