AJ mennyire hibás megjátszás,illetve fold or push?
Absolute Life Poker Ben Nevis 0.05/0.10, hand converted by the iPoker Converter at Talking-Poker
saw flop | saw showdown
Button ($10)
SB Hero ($10.05)
BB ($1.13)
UTG ($10.60)
UTG+1 ($10.27)
CO CO ($15.12)
Preflop: Hero is in the SB with Ac Js
2 folds, CO raises to 0.40$, 1 fold, Hero raises to 1.05$, 1 fold, CO calls 0.65$.
Flop (2.25) Jc 9c 4s {pot: 2,20 $ }
Hero bets 1$, CO raises to 3$, Hero ???
Nagyon rosszul játszottam meg ezt a handet...de hát ezekből tanulunk...
Kérdés?
Hát, én preflop csak calloltam volna. Postflop a fene tudja, de az AJo a legdurvább vesztő lapom, így jobb, ha nem én adok megoldási javaslatot. De a többiek véleményére kíváncsi vagyok.
Hát, én preflop csak calloltam volna. Postflop a fene tudja, de az AJo a legdurvább vesztő lapom, így jobb, ha nem én adok megoldási javaslatot. De a többiek véleményére kíváncsi vagyok.
Azért emeltem vissza kb 2,5*-t mert utálok callerként érkezni a flopra...Így több terem van a játékra a rossz pozícióm ellenére
Elvileg ez a helyes játék (vagy a fold), de az AJo nálam nagy mumus, szóval igyekszem keveset bukni vele :)
pár megjegyzés: 0.4 cent elvileg 4BB standard nyitás. Tapasztalataim alapján NL10-en JJ-AA-val többet hívnak preflop, mint 0.4$. Visszahívtál, nem reraiselt. Jó játékos QQ-AA-val 3betelt volna. Tegyük fel hogy nem hülye. 77-JJ-je van. JJ-esetén flopolt top set, én ezt durván slowplayelném. Szerintem simán ez a range. 9-es szett, AJ mint neked, talán AcKc. Nem vagy deep, sok a hülye. Én pusholnám... :)
Visszahívtál, nem reraiselt. Jó játékos QQ-AA-val 3betelt volna.
Hát nem tudom jó játékos nem hiszem h reraisel QQ+ hisz arról ordítana ez a range..Illetve ő van pozícióban ergo a call nem lenne rossz ezzel a rangel..
Vagy hibásan gondolom?
igazából ha van egy raise, arra egy 3bet és arra egy 3bet akkor a másiknak büdsös kötelessége betolni az összes stackjét. Nyilván te nem tetted volna meg mert túlértékelted az AJ-det egy standard nyitásra.
Ne feledd a lényeget: NL10
Nem értem..... ezt a két 3betet a másik az 4bet nem?
Simán dobtam volna ha 4betel...
Plusz nem értékeltem túl az AJ-m mert akkor standardot emelek vissza,csupán utálok OOP callerként flopra menni....