AQs 350BB eff second nuts Papírkutya vagyok?
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.05/$0, tictacfan | BOOM! Hand Replayer
Ellenfél egy aggro reg, szoktuk egymást ütni-vágni, 350BB deep-en nem fog rosszabb lappal stackelődni.
Vagy mégis?
Én rátoltam volna (riveren).
Nem értem a problémádat, ebben a handben pont annyit nyertél amennyit lehetett. Mondjuk én a flopon visszaemeltem volna, mert a range-e ellen nagyon jó a top 2 pár, de kétlem, hogy tönkrement volna duplázódott boardon egy sokadik flössel 350 bb deepen. Ezt a river visszaemelést hagyd meg laza fishek ellen!
Ha hero riveren visszaemel, akkor 530+ bb már bent van a potban és kb. 180bb-t kell callolni a másiknak. Tényleg nem fogja elégszer rászánni magát a callra rosszabbal?
Ha hero riveren visszaemel, akkor 530+ bb már bent van a potban és kb. 180bb-t kell callolni a másiknak. Tényleg nem fogja elégszer rászánni magát a callra rosszabbal?
Nem értem a problémádat, ebben a handben pont annyit nyertél amennyit lehetett. Mondjuk én a flopon visszaemeltem volna, mert a range-e ellen nagyon jó a top 2 pár, de kétlem, hogy tönkrement volna duplázódott boardon egy sokadik flössel 350 bb deepen. Ezt a river visszaemelést hagyd meg laza fishek ellen!
magas sq vel siman lehet nálla 99 ha így van bekúrom .
AA-n kívül mindent verünk. 99 meg nutflush lehet nem tud dobni.... Riveren biztos betolom
Nem dobnak itt nl10 regek semmit, ami full, talán flöst sem, kérdés h lesznek e nála ilyenek, mert a river size-a sztem inkább erős lappal vbet vagy blöff, utóbbi ritkán, szal ha lesz nála 99 meg Q9 meg flöss ilyenkor, akkor betolom, ha nem akkor nem tom mi lesz nála AA kívül, szóval call és megnézem.
Rengeteg érték maradt bent, nekem eszembe sem jutott volna ezt nem betolni, sőt ha ennyire erőlködik, lehet már turnön megpróbálom sztekkelni, ott még tágabb lehet a call range-e. Tényleg pont egy aggro regnek próbáljuk meg az egyetlen minket verő lapkombinációt (AcAh) a kezébe tenni?