AT - két pár turnön emelést kap fishtől
Üdv!
Preflop: Hero is BTN with T A
Hero raises to $0.30, SB calls $0.25, BB folds
Flop: ($0.70) T A 4 (2 players)
SB checks, Hero bets $0.56, SB calls $0.56
Turn: ($1.82) 5 (2 players)
SB bets $0.10, Hero raises to $1.70, SB raises to $3.30,
Ellenfél: 78 hand, 71/4-et nyomott eddig. Mi lesz itt a range szerintetek?
nem szoktam cashgamezni,szerintem fd-vel inkabb csak callolna, bluff nagyon ritkan lesz
v mi ilyesmi:
45 A5,T5,55,23,tt,AA,44,
talán még ezek amik plusz eq szedtek fel és most betenné 67Kör,67pikk,36kör,36pikk,
nem szoktam cashgamezni,szerintem fd-vel inkabb csak callolna, bluff nagyon ritkan lesz
v mi ilyesmi:
45 A5,T5,55,23,tt,AA,44,
talán még ezek amik plusz eq szedtek fel és most betenné 67Kör,67pikk,36kör,36pikk,
55 lesz
Én nem tudnám dobni fish ellen mert ezek bármilyen két párt nutsnak néznek,bárha jobban belegondolok sztem azzal nagyobbat hívna, hát basszus elég setgyanú!mert még a 23val is nagyobbat hívna!
Azért azt jó lenne tudni mennyi van még előttetek!
Sztem ránézésre flipre állunk egy fish stackoff range-e ellen, lehet kicsit hátul is vagyunk, szóval jó lesz a call itt is és riveren is...
Bár sok mindent nem tudunk róla..
Mi lesz itt a stackoff range egy ilyen arcnál? Szerintem TT, 55, 44, és minden A4/A5 vagy ez túl optimista?
FD soha nem lesz nála (pl. erősebb Tx-ek), se AQ, AJ?
2pair+, azon belül bármi :D Átlag fish az egypár típusú lapjaival callol csak, sok mindent nem tudunk róla. Ritkán fognak raiselni AQ-val vagy vmi kombódrawval, meg néha airrel is mert hülyék. De általánosan 2pár plusz lesz a range-e.
Ha tippelnem kéne 55re vagy 32re tenném, de természetesen csomó más kombó is lehet :D
Mi lesz itt a stackoff range egy ilyen arcnál? Szerintem TT, 55, 44, és minden A4/A5 vagy ez túl optimista?
FD soha nem lesz nála (pl. erősebb Tx-ek), se AQ, AJ?