heee, elárultad a nickem :DDDD nem tudom, ha sikerül bennmaradnom, s összekalapálom a HH-kat a HM-el, akkor meg tudom mondani. amugy sztem sok (6-9) asztal, sok (napi 6+) jatek.
ps: durvan jo volt a 8888-ad tegnap :D :D :D
heee, elárultad a nickem :DDDD nem tudom, ha sikerül bennmaradnom, s összekalapálom a HH-kat a HM-el, akkor meg tudom mondani. amugy sztem sok (6-9) asztal, sok (napi 6+) jatek.
ps: durvan jo volt a 8888-ad tegnap :D :D :D
sose volt az :) malaj tigris vagyok :)
ááá, kezd szetesni a jatekom.... mennek el a beulok,mert meg rablöffölök egyet, vagy mert nem tudom elengedni a lapomat. ez a legnagyobb hibam... itt meg annyi a 3bet, meg a squeeze, hogy az valami félelmetes, s ez eléggé fel tudja cseszni az agyam. de a chilin is, ott vannak playak, akik 10+%-ban 3betelnek. mi lehet feljebb? ez még csak NL50en. tul sok dolcsit szorok el feleslegesen, folyik ki a kezeim közül. cbetnek nem sok ertelme van, lefloatolnak oop és ip is a regek, a fishek meg találnak valamit, vagy ha nem,lejön neki. persze ilyenkor 2 AA-mat settelték le, 2-3 BI-om ellen lejött a flush ésatöbbi, ésatöbbi....
ez picit ilyen sírós lett, de mindegy, life goes on.
sose volt az :) malaj tigris vagyok :)
ááá, kezd szetesni a jatekom.... mennek el a beulok,mert meg rablöffölök egyet, vagy mert nem tudom elengedni a lapomat. ez a legnagyobb hibam... itt meg annyi a 3bet, meg a squeeze, hogy az valami félelmetes, s ez eléggé fel tudja cseszni az agyam. de a chilin is, ott vannak playak, akik 10+%-ban 3betelnek. mi lehet feljebb? ez még csak NL50en. tul sok dolcsit szorok el feleslegesen, folyik ki a kezeim közül. cbetnek nem sok ertelme van, lefloatolnak oop és ip is a regek, a fishek meg találnak valamit, vagy ha nem,lejön neki. persze ilyenkor 2 AA-mat settelték le, 2-3 BI-om ellen lejött a flush ésatöbbi, ésatöbbi....
ez picit ilyen sírós lett, de mindegy, life goes on.
Biztos ugyanott játszunk?
Skacok nagy a csönd. Mi történt? Mindenki elbukta a brt? :D
A nép cirkuszt akar. Hogy álltok?
Skacok nagy a csönd. Mi történt? Mindenki elbukta a brt? :D
A nép cirkuszt akar. Hogy álltok?
Én nem játszottam tegnap, előtte kis mínusz, így 200 felett van a plusszom. Mától talán kicsit megnyomom, bár nekem hétvégén nem megy a játék. Ez olyan szabályféleség kéne, h legyen, de persze sose tartom be. Meglátjuk, mindig várom a csodát.
Szeret a Cake
Akkor ez most egy upswing, tegnap du-este és ma hajnalban 3x10 perc 3x50$.
Húzzatok bele srácok! :)
(De nagy a szám, sírás lesz ennek a vége...)
Én visszajöttem nullára kb.