Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Az 1500$-os deal avagy harc a Zappás tatárért

kormi88
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 14. 18:19

heee, elárultad a nickem :DDDD nem tudom, ha sikerül bennmaradnom, s összekalapálom a HH-kat a HM-el, akkor meg tudom mondani. amugy sztem sok (6-9) asztal, sok (napi 6+) jatek.

ps: durvan jo volt a 8888-ad tegnap :D :D :D

Akkor elég durván nyomod. :D
Nem tudtam, hogy titkos a neved. Félsz, hogy Zehy rádjátszik? :)

88-al muszáj volt már behúznom egy favoritot :)

GC 500 elején meg ilyen 28/10/1-es emberek vannak. Érdekes.

Zehy
2009. jan. 14. 18:24

heee, elárultad a nickem :DDDD nem tudom, ha sikerül bennmaradnom, s összekalapálom a HH-kat a HM-el, akkor meg tudom mondani. amugy sztem sok (6-9) asztal, sok (napi 6+) jatek.

ps: durvan jo volt a 8888-ad tegnap :D :D :D

proteinshake? vagy már változott?

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 14. 20:19

sose volt az :) malaj tigris vagyok :)

ááá, kezd szetesni a jatekom.... mennek el a beulok,mert meg rablöffölök egyet, vagy mert nem tudom elengedni a lapomat. ez a legnagyobb hibam... itt meg annyi a 3bet, meg a squeeze, hogy az valami félelmetes, s ez eléggé fel tudja cseszni az agyam. de a chilin is, ott vannak playak, akik 10+%-ban 3betelnek. mi lehet feljebb? ez még csak NL50en. tul sok dolcsit szorok el feleslegesen, folyik ki a kezeim közül. cbetnek nem sok ertelme van, lefloatolnak oop és ip is a regek, a fishek meg találnak valamit, vagy ha nem,lejön neki. persze ilyenkor 2 AA-mat settelték le, 2-3 BI-om ellen lejött a flush ésatöbbi, ésatöbbi....

ez picit ilyen sírós lett, de mindegy, life goes on.

kormi88
2009. jan. 14. 20:50

sose volt az :) malaj tigris vagyok :)

ááá, kezd szetesni a jatekom.... mennek el a beulok,mert meg rablöffölök egyet, vagy mert nem tudom elengedni a lapomat. ez a legnagyobb hibam... itt meg annyi a 3bet, meg a squeeze, hogy az valami félelmetes, s ez eléggé fel tudja cseszni az agyam. de a chilin is, ott vannak playak, akik 10+%-ban 3betelnek. mi lehet feljebb? ez még csak NL50en. tul sok dolcsit szorok el feleslegesen, folyik ki a kezeim közül. cbetnek nem sok ertelme van, lefloatolnak oop és ip is a regek, a fishek meg találnak valamit, vagy ha nem,lejön neki. persze ilyenkor 2 AA-mat settelték le, 2-3 BI-om ellen lejött a flush ésatöbbi, ésatöbbi....

ez picit ilyen sírós lett, de mindegy, life goes on.

Biztos ugyanott játszunk?
Cbetre nekem 50%ba dobnak 60% cbet mellett. Bár lehet, hogy mindenki kiismert téged? A halak csak nem.

3bet, squeeze az valóban elszaporodott.
Ennek köszönhetően van 2 új lineom:
-limp - squeeze
-call - raise squeeze
Ez ellen még a QQ-t is el tudják dobni szerintem. :)
Persze ez egy ember ellen kb egyszer működik.

És persze kitartás!
Meg esetleg egy videó. ;)
Én is csinálok, ha letudtam a vizsgáim.

Zehy
Válasz kormi88 kommentjére
2009. jan. 14. 22:34

Biztos ugyanott játszunk?

Én múltkor már a "regek" szóra is felkaptam a fejem. Aztán most is. 3bet ezerrel, meg squeeze??? Hol? Cake-en? Továbbra is a két lapot látják ami előttük van, még a pozícióval sincsenek tisztában...

Na, én ma szinte csak HU-oztam, elég érdekes eredménnyel. Sikeresen lemákolt többször is egy őrült, majd egy 5BI-es kasszát is buktam ellene a későbbiekben. Aztán visszajöttem, már csak 2BI a mínusz ma. Itt meg is állnék most.
Amúgy élvezem, HU CG-zni akarok életem végéig és ilyen idióta ökrök ellen tolni akik preflop allin mennek ATo-val... csak tartanának ki a csajaim.
A badbeateket nem rakom be, nem érdekel, tolom tovább holnap. Shutup nekem, GL nektek!

Kopi44
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 16. 8:26

Skacok nagy a csönd. Mi történt? Mindenki elbukta a brt? :D
A nép cirkuszt akar. Hogy álltok?

Zehy
Válasz Kopi44 kommentjére
2009. jan. 16. 8:33

Skacok nagy a csönd. Mi történt? Mindenki elbukta a brt? :D
A nép cirkuszt akar. Hogy álltok?

Én nem játszottam tegnap, előtte kis mínusz, így 200 felett van a plusszom. Mától talán kicsit megnyomom, bár nekem hétvégén nem megy a játék. Ez olyan szabályféleség kéne, h legyen, de persze sose tartom be. Meglátjuk, mindig várom a csodát.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 16. 8:55

Én nem játszottam tegnap, előtte kis mínusz, így 200 felett van a plusszom. Mától talán kicsit megnyomom, bár nekem hétvégén nem megy a játék. Ez olyan szabályféleség kéne, h legyen, de persze sose tartom be. Meglátjuk, mindig várom a csodát.

Én a héten +50 környékén tartok. Igaz, nekem még a bónusz is csöpög apránként. Pontosan nem néztem, de valahol +300 környékén járhatok. A hétvégére 50 sng-t tervezek letolni. Jó lenne +500 környékén zárni a hetet. Remélem sikerül.

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 17. 7:17

Szeret a Cake

Akkor ez most egy upswing, tegnap du-este és ma hajnalban 3x10 perc 3x50$.
Húzzatok bele srácok! :)

(De nagy a szám, sírás lesz ennek a vége...)

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 17. 13:26

Én visszajöttem nullára kb.

Élő ügyfélszolgálat