Én visszajöttem nullára kb.
Én szép lassan menetelek. Apránként, de biztosan. +400 körül állok.
Én szép lassan menetelek. Apránként, de biztosan. +400 körül állok.
550 lett a második hét végre az eredményem. Nálatok mi a szitu?
Az igen szép eredmény! Grat!
Srácok, úgy döntöttem, hogy bepróbálkozok a Noiq-s racen, szóval emiatt valószínű hanyagolni fogom a caket egyelőre, mert szeretném minden energiámat ide összpontosítani. Bár egyelőre minuszos ismet ez a B2B-s cucc, de igyekszem, mert összességében elég jó lehetőség, igyekszem a legkeményebb honapot zárni handszam tekinteteben, s helytállni mind az akademias, mind a főracen. Bár 3-4 nappal később csatlakoztam, de az akademiason sztem TOP10-ben, a főracen pedig jelenleg 347. vok. A fő racen jó lenne a TOP100-ban lenni, 1k-ért az akademiason pedig a 4-5. helyet kéne megcsípni, bár nyilván az NL100-200-as grinderekkel nem tudom felvenni a versenyt. remélem a br-om is bírni fogja :D :D :D. Ha nagyon nem megy, megyek vissza cake-re, mert odafigyeléssel tényleg verhető a mezőny. Ha véget ér a verseny, természetesen fizetem részem :).
Srácok, úgy döntöttem, hogy bepróbálkozok a Noiq-s racen, szóval emiatt valószínű hanyagolni fogom a caket egyelőre, mert szeretném minden energiámat ide összpontosítani. Bár egyelőre minuszos ismet ez a B2B-s cucc, de igyekszem, mert összességében elég jó lehetőség, igyekszem a legkeményebb honapot zárni handszam tekinteteben, s helytállni mind az akademias, mind a főracen. Bár 3-4 nappal később csatlakoztam, de az akademiason sztem TOP10-ben, a főracen pedig jelenleg 347. vok. A fő racen jó lenne a TOP100-ban lenni, 1k-ért az akademiason pedig a 4-5. helyet kéne megcsípni, bár nyilván az NL100-200-as grinderekkel nem tudom felvenni a versenyt. remélem a br-om is bírni fogja :D :D :D. Ha nagyon nem megy, megyek vissza cake-re, mert odafigyeléssel tényleg verhető a mezőny. Ha véget ér a verseny, természetesen fizetem részem :).
gyááááááááva :D
Természetesen ennek ellenére gl a racen.
Most akkor Lil'mage fizet mindkettőnknek? Mert akkor tényleg hajrá a race-en! :p
Hi-hi . utana en is gondoltam erre, hogy 2-3 heten belul ugyis valoszinu megyek Bp-re. no, majd meglatjuk.
ui.: Miért, amugy ilyen jol álltok? még a fele van meg, kb. nem?
Zehy elég jól áll. A 2/3-án már túl van.
Jaja Zehy, az Ezer-mester
Nem volt valami szabály a limitekre nézve? Vagy az csak felmerült és nem lett belőle semmi?
Nem volt. Igazából az egész fogadás lényege az volt, hogy kedvet csináljunk a játékhoz és legyen motiváció leülni játszani. Ez sikerült.
(De ez itt erősen off, menjünk át a fogadós topikba, ha van még kérdés )
Nincs szabály, ezért ment fel Zehy 1K-ra
akkor most már elég lesz egyet NL400-NL600-on játszani
Vagy egyet nl2k-n és akkor a következő talin már vacsorázhatok is.