Mondjuk azért teljesen más CG -ben mint egy nagy versenyen pusholni vele.
egy emlékezetes potnál (persze ez tournament nem cg), amikor Jamie Gold kiejtette Michael bingert, akkor nem merte betolni Wasicka a floppolt straight flöss húzójával az összes zsetonját, foldolt, majd a riverre lejött - volna - a flössje. és ő ejtette volna ki michael binger-t, és jól lehúzta volna Gold-ot is. de ha persze nem jön le a flöss? szóval ez mindig lutri, nekem teljesen változó, hogy mikor hogy játszom meg, ha gyengének érzem az ellenfelemet, akkor simán push a drawra, és akkor kb. jobban örülök, ha foldol, de azért legjellemzőbben igyekszem ingyen turn-t és olcsó rivert kicsikarni a dologból. de nekem tényleg teljesen helyzetfüggő, hogy hogy játszom meg a drawjaimat. szerencsére már fejlődöm ebben, hogy ne veszítsek túl sokat, ha nem jön le.
Már ott is eszembe jutott, ami ide is tökéletesen illik. Minek adta meg a pre emeléseket azzal a lappal, ha azon az álomflopon nem tolja be? Ergo itt se kaphattál volna jobb flopot, jó a push, mégha misclick is volt jelen esetben...
Ui.: 60BB-vel mellőzd az A3s-eket oop, sztem amúgy sem ír ilyet a táblázat...
Mondjuk azért teljesen más CG -ben mint egy nagy versenyen pusholni vele.
Kezembe veve az akademias max6 NL indulotablat 3BB-t emelek elolrol egyszinu treff A3-vel egy NL10 jatekban, amit CO megad, button $1.3-ig visszaemel.
En melle-klik miatt megadtam, CO is megad. Flop 57T ket treff, pot ~$4, es elottem egy kicsit tobb ~$4,5. En vagyok eloszor soron, mit tegyek?
1. Check/Fold. szinte biztos, hogy elbukom a potot, de legalabb "meguszom" ennyivel.
2. Check/Call. persze az esszeruseg hataran belul, de nezzunk meg egy lapot, ha olcson adjak
3. Check/Raise. Hat itt a raise-re mindenem belekerul. Legalabb mindket lapot latom, plusz a c/r altalban nagy lapot takar, hatha nem adjak meg (bar szerintem megadja, mert nincs tobb municiom, es neki min 3:1 a pot odds)
4. Raise 1/3 pot. Feeler's bet, nezzuk meg hol allunk.
5. All-in. Mivel ez kb 3. leosztas, nyugodtan hihetik, hogy kijott valami nagy lapom, es total kezdokent megorultem a jo lapnak. Ha megadja(k), akkor pedig hatha jon egy ujabb treff.
1. Azért szinte nem biztos;)
2. Nem fogják olcson adni (csak maximum nagyon ritkán ingyen Akval bár pozibol a check nagyon weaktight) PS NL10 egy rockgarden a range JJ+,Ak ezek közül mindegyikel bet 3/4pot fölött fog Akval néha check (itt ugye turnön megint neked lesz a legroszabb pozid, habár kaptál egy ingyen lapot de ha nem jött a flushöd akkor maradt megint a check ezután CO ha van egykis esze a middleppjével amivel setm-re ment emel ha ő nem akkor a BTNnek kötelező Akval is és itt már semmi oddsod nincs ugyh fold)
3. Semmi FE ha 3/4potot emel akkor ha arra mész allin kb 1$árt kell megadnia max nála is a missclick faktorban bizhatsz:)
4. Commited leszel ennyit érsz el vele 60BBnél
5. igy van egy nagyon kicsi FE ez a legjobb megoldás ha már a balszerencsédnek köszönhetöen belekeverdtél ebbe a potba OOP és a szerencsédnek köszönhetöen kaptál egy jó flopot;)
Már ott is eszembe jutott, ami ide is tökéletesen illik. Minek adta meg a pre emeléseket azzal a lappal, ha azon az álomflopon nem tolja be? Ergo itt se kaphattál volna jobb flopot, jó a push, mégha misclick is volt jelen esetben...
Ui.: 60BB-vel mellőzd az A3s-eket oop, sztem amúgy sem ír ilyet a táblázat...
Pre fold UTG-ből,ha már open-raiseltél 3 betre fold,ha már megadtad flop auto shove
mi az az auto shove?
minden nap hallok uj szakkifejezest, pedig mar 1 eve olvasgatom a forumokat :)
mi az az auto shove?
minden nap hallok uj szakkifejezest, pedig mar 1 eve olvasgatom a forumokat :)