Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Godmode videoinak ertekelese

Godmode
2007. nov. 18. 6:01

Godmode videoinak ertekelese

Ide varnam az ertekeleseket, koszi a reszvetelt, csak kemenyen... :cool:

Slash
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 18. 13:58

Én ennyit tudnék hozzáfűzni:

5-ös set: nagyon nagy parti volt, szerintem tökéletes megjátsszással

JT 1 ellenfél ellen: szerintem a riverbet felesleges, túl sok lappal ver.

AK SS ellen: Nálam is beemelés, simán lehetsz akár flopon is jobb (mint azt láthattuk)

57s Buttonról: a lopáskísérlet még OK, de sztem ha SB visszaemel BB tartja akkor mindenképpen fold

88 lyukas straight flush draw: nálam turn fold, kicsi stack ellen vagy, és azért az az 1 out nem túl sok:), meg talán még valamelyik nyolcassal nyerő lehetsz.

88 Nillen ellen: Jól játszotta meg Nillen szerintem, pontosan azt akarta hogy azt hidd, 2 magas lapja van, de közben ő is tartott a jobb laptól, én flopon nem check-raise-t játszottam volna, inkább bet 2/3pot, és ha ellenállásba ütközök akkor dobnám

floppolt 4-es póker: Ez sztem turn call, egyértelmű nyerő vagy, és riveren elég visszaemelni rá

QT flopra terccel: A megjátszás teljesen jó, pech lett a végén

Már várom a következő videódat, sztem nagyon sokat lehet belőlük tanulni:)

wilddrew
2007. nov. 18. 15:14

Ide varnam az ertekeleseket, koszi a reszvetelt, csak kemenyen... :cool:

Belenéztem, igaziból kicsit olyan érzésem volt, mintha picit túl aggresszíven játszanál sokszor... Konkrét példát most nem tudnék kiemelni, inkább általánosságban, mégha a statok esetleg "jó" értéket is mutatnának...

Godmode
Válasz wilddrew kommentjére
2007. nov. 18. 17:47

mintha picit túl aggresszíven játszanál sokszor...

Mondtam is az elejen, hogy amiota visszaleptem 50NL-re, azota tobbszor elvetem a sulykot az agresszioval, dehat ez B2B halozat... ;)
Flop elott, vagy flop utan erzed inkabb soknak?

wilddrew
2007. nov. 18. 18:24

Inkább utána, mintha csak a saját lapodat néznéd, és ennek megfelelően nyomnád... Persze, nem bántás, meg lehet tévedek, de nekem úgy tünt, a sok asztal hatására kevésbé izgat a végeredmény, és erőt mutatsz fel, amikor van hozzá valamid... Ami persze nem feltétlenül rossz dolog, de gondolom, nem csak az én br-om képes "igazmondó juhászként" a játékom és döntéseim helyességét véleményezni :)

Zoli
Válasz wilddrew kommentjére
2007. nov. 18. 20:53

Nekem a játékod általában nem tűnt túl agresszívnek.

5. perc AJ-vel pozícióból elmaradt a C-bet (ezt lehet hogy rosszul írtam föl?)

10. perc Iván ellen ászos flopon tetszett a C/R, szerintem kb. bármi lehet nála, nem jött be.

23. perc A5s-el limp SB-ről HU-ban 31/22-es srác mellé, ez nálam vagy emelés vagy fold, de ilyen stattal nem fogja engedni hogy olcsón flopot nézz.

32. perc ugyanilyen HU szituáció shortstack ellen, nálam emelés 3-ig, ha AI megy insta call.

32. perc QT-es hand alacsony flopon fishy emel OOP 1,17-es agresszíóval simán fold.

39.perc T8 a K turnön emelek ennyi check után, bár SB v.szeg nem dobta volna a flush draw-ját, így lett jó.

41. perc AQ OOP hezitáltál a C-beten 9Ts7 flopon 2 ellen. Ez a flop egy csomó lapot eltalálhatott simán check.

44. perc A 88 hand-et én is pont így játszottam volna, sajnos az ellen jól játszotta.

46. perc floppolt quad szerintem (is) elég a riveren visszaemelni, jó a pozíciónk.

48. perc QT tizes drill river bet/call, pech.

Remélem a nálam jobb játékosok is hozzászólnak. Nekem ennyi tűnt föl.

GRAT!

Godmode
Válasz Zoli kommentjére
2007. nov. 18. 21:14

5. perc AJ-vel pozícióból elmaradt a C-bet (ezt lehet hogy rosszul írtam föl?)

Igen, kerdeses a jatek, nem volt meg fent a statja, session elejen voltam meg es nem ereztem a flopot sem biztonsagosnak... Ami azt jelenti, hogy ki tudom magyarazni, ha muszaj :), de valoban kerdeses...

23. perc A5s-el limp SB-ről HU-ban 31/22-es srác mellé, ez nálam vagy emelés vagy fold, de ilyen stattal nem fogja engedni hogy olcsón flopot nézz.

Igaz, nem voltam biztos magamban, megprobaltam olcson megnezni a flopot...

32. perc ugyanilyen HU szituáció shortstack ellen, nálam emelés 3-ig, ha AI megy insta call.

2. asztalon levo 66-ra gondolsz? Lehet, hogy passziv volt a megjatszasom, de en ezzel a handdel biztos nem szivesen adnam az all-int. Turnon inkabb mint flopon, ha muszaj...

44. perc A 88 hand-et én is pont így játszottam volna, sajnos az ellen jól játszotta.

En nem voltam elajulva Nillen20-nak ettol a jatekatol, attol fuggetlenul kivette belole majdnem a maximumot, szerintem ha riveren nyit kb 5-ot akkor azt meg megadtam volna...

46. perc floppolt quad szerintem (is) elég a riveren visszaemelni, jó a pozíciónk.

Dehat OOP voltam... Akkor tehat turn call, ebbe meg benne vagyok, de az 1000%, hogy riveren nem checkelnek megegyszer... A nyitas pedig minimum meg 15EUR lenne, mint amekkorat emeltem turnon... Igazabol azt remeltem, hogy bar a flopon csak c-bet volt ket magassal, a K a turnon eltalalhatta...

Koszonom az elemzest es a figyelmet... ;)

Godmode
2007. nov. 23. 4:09

Sajnalattal latom, hogy a videom nem aratott sikert...:(
Mindegy, en orultem, hogy csinalhattam, remelem azert annyira nem voltak rosszak, viszont ha nincs ra igeny, akkor meg minek...:(
Bocsi, de el vagyok kicsit kenodve a monitor miatt is... :(

Skiboy
2007. nov. 23. 4:42

Sajnalattal latom, hogy a videom nem aratott sikert...:(
Mindegy, en orultem, hogy csinalhattam, remelem azert annyira nem voltak rosszak, viszont ha nincs ra igeny, akkor meg minek...:(

Én mindenképpen meg fogom nézni és kommentálni. Sajna még nem volt időm az utazások miatt, de ami késik nem múlik.;)

kisrapi
2007. nov. 23. 7:57

Én mint írtam tegnap tölöttem le, nálam sem fog elmaradni a végignézés, csak nálam a pókerezés és a videózás volt mindig a mérleg 2 oldalán, és eddig mindig egy irányba húzott az a fránya mérleg:)
Szombaton viszont lesz időm:)

Élő ügyfélszolgálat