vesztes handekhez véleményem:
AA: riveren minbetre shove -EV, egyrészt mert minbet fisheknél nut, másrészt azt rosszabb nem adja meg. Szóval nálam az call.
QTs: pre fold, call sztem nem jó, turnön is dobnám, mert a D pont pocketpárt reprezentál (igaz, nem az van nála, de a játéka totál az)
Q5o pre fold, ott miért adtad meg?? ha misclick, akkor utána jó, bár ha nem fish az ellen, riveren én c/c-oznék, 2 megadás után potkontroll, nem shove
KK ugyanígy játszottam volna, ez nekem is kérdéses szitu :)
AA, A5s, AJs sztem jó
nyertes handek:
22 itt mi a terv, ha pre 4bet jön?
amúgy ennyi agyamentet hogy találsz? :D
Én 0-val megúsztam a 98/30-as csávót, pedig elvett egy bülőt az elején, de a napot úgy zártam, mint te.
vesztes handekhez véleményem:
AA: riveren minbetre shove -EV, egyrészt mert minbet fisheknél nut, másrészt azt rosszabb nem adja meg. Szóval nálam az call.
QTs: pre fold, call sztem nem jó, turnön is dobnám, mert a D pont pocketpárt reprezentál (igaz, nem az van nála, de a játéka totál az)
Q5o pre fold, ott miért adtad meg?? ha misclick, akkor utána jó, bár ha nem fish az ellen, riveren én c/c-oznék, 2 megadás után potkontroll, nem shove
KK ugyanígy játszottam volna, ez nekem is kérdéses szitu :)
AA, A5s, AJs sztem jó
nyertes handek:
22 itt mi a terv, ha pre 4bet jön?
amúgy ennyi agyamentet hogy találsz? :D
Szia!
Először is köszi a kommenteket :)
22-nél 1. handem volt az asztalnál, de a min3betelőröl volt egy 4es fokozatú zöld jelzés mint read. call itt utólag rossz, de az volt az ötlet hogy az eredeti emelő nem emel és akkor olcsón leszek relativ nagy kasszában.
Q5o: már két bi.nt áttoltam neki... és némi "kis" tilten voltam és jött hogy any2-vel megnézem ellene a floppot. itt utólag a flop ch/raise jobban tetszik. De :) nem dobta volna el biztos vagyok benne :(
amugy az a vicces az egészben hogy már töbször mondtam a castronak és a Lev-nek hogy nekem jobb lenne csak regek ellen, mert azokat talán tul tudom gondolni. De bennem van hogy emlnem kell pl 2 ch után de úgysem dobja el még a 3.párját sem...
Köszi még1x a kommenteket! GL ha v.mit még észreveszel ne tartsd vissza :)
(L) Everest (L)
:) Megérzés alapon ez jó :P
GL
no comment
Hero (AA - CO) - Hand Import - - submitted 06-06-2010 - 08:02 am - Poker Hand Replays
itt már a faszom is ki volt ezzel a barommal
Hero (TT - Big Blind) - Hand Import - - submitted 06-06-2010 - 08:03 am - Poker Hand Replays
Én is úgy érzem, hogy minden hülye ellenem javul. :-)
no comment
Hero (AA - CO) - Hand Import - - submitted 06-06-2010 - 08:02 am - Poker Hand Replays
itt már a faszom is ki volt ezzel a barommal
Hero (TT - Big Blind) - Hand Import - - submitted 06-06-2010 - 08:03 am - Poker Hand Replays
hali!
everest :(
nm baj majd visszaadja....
Én is úgy érzem, hogy minden hülye ellenem javul. :-)