te isssten.:d
lafond12 milyen nemzetiségű?:D:D
w2p: :)
AKHook1: csaknem magyar :), de sajnos magyarok között is találtam már ilyet. megmagyarázta hohy j7o.t nem fogja eldobni SB.n open limpel vele...
GL
w2p: :)
AKHook1: csaknem magyar :), de sajnos magyarok között is találtam már ilyet. megmagyarázta hohy j7o.t nem fogja eldobni SB.n open limpel vele...
GL
ez a J7o valami mágikus erővel birhat. minden hal-nak ez a kedvenc lapja. nem vicc, több játékostól hallottam már élőben! :confused:
de a mindent vivő beszólás akkor is, "szeretem ezt a lapot, ezzel sokat nyertem" = valami higfos lap, amivel már többször is lemákolt valakit :D a másik ilyen "nut" lap még a K9o, nemhiába gyuribácsinak is az a kedvence :cool:
Kicsit lehet hogy OFF lesz és senki se kiváncsi rá, de azért megosztom...:D
Élő MTT(persze csak pontba : )
2000/4000 vakszint.
D ülök AJs-el.Előttem limpelnek 2-en én hívok 15000ig, MP dob, CO megadja.
Flop: J37 rainbow
Emelek 18000ig, ő visszaemel 45000ig, mire én Ai. - gondolkozik egy kicsit és tartja.
SD: AJs vs. 35o
Turn:9
River:5
és a csattanó...
Ilyet szól: Tudtam, hogy meg kell adnom mivel nem volt lapod .oO
Inteligensen felálltam, és hazáig üvöltöttem mint egy spártai :)
Kicsit lehet hogy OFF lesz és senki se kiváncsi rá, de azért megosztom...:D
Élő MTT(persze csak pontba : )
2000/4000 vakszint.
D ülök AJs-el.Előttem limpelnek 2-en én hívok 15000ig, MP dob, CO megadja.
Flop: J37 rainbow
Emelek 18000ig, ő visszaemel 45000ig, mire én Ai. - gondolkozik egy kicsit és tartja.
SD: AJs vs. 35o
Turn:9
River:5
és a csattanó...
Ilyet szól: Tudtam, hogy meg kell adnom mivel nem volt lapod .oO
Inteligensen felálltam, és hazáig üvöltöttem mint egy spártai :)
3/3
Az ilyeneket rá kell hagyni nekünk ez csak jó ha ezt gondolják :)
----------------------
poker off:
egyetem: Multimédiábol sikerült elbukni egy 3/2-es vizsgát --> tehát jön egy 3/3-as vizsgám. Aki nem tudná ez azt jelenti hogy ez az csó ha nincs meg kibasznak river barell OMG :(
poker: EP.n 1100 hand: kb 50bb bukó...
bwin: nem értem hogy van hogy csak úgy esik le a flussom hogy avval az ellenfélnek fullja van, mind1 legalább most nem nagyobb flust fizettem ki mint délután 100bb-ért....
megvolt első light 4betem is amit persze csak callolt....
barátnővel vásárlás
Komolyan mondom nem a pókerhez kell a tiltkezelés hanem a b.nőhöz.
Elmegyünk vásárolni, és szörnyűbbnél szönyeb papucsokat kell nézni és véleményt mondani, ott nem kell őszintének lenni rájöttem. Van rá pénzed ...? van vegyed menjünk....
Wáááá
szomszédba mentünk szinte csak, azt hallgattam végig hogy miért azt a papucsot vetted fel miért zoknival??? papucsot tőle kaptam, zokni meg azért kell mert mással nem nagyon lehet cipőt próbálni....
mind1 gyors kaja energiaital :P és jöhet a bwin mostmár white is vagyok alakul a dolog :)
GL
" Van rá pénzed ...? van vegyed menjünk.... "
Ez egy kicsit ütött :D:D:D:D:D