Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

JociBalboa
Válasz StackHunter1 kommentjére
2010. jún. 20. 18:53

Attól hogy std még lehet hülyeség:)
És itt szerintem kifejezetten hülyeség volt, amikor én csinálok ilyet, akkor félóráig anyázom saját magam...:)
Nagyot emelt vissza, várható volt, hogy nem fog dobni all-inre, ha pedig így van, akkor vélhetően nagyon hátul vagy és 30% esélyed van kb, hogy megfordítsd.

itt miért is kell FE?
amugy a betsizing.bol már le lehet vonni sok mindent,
de a két pro már elmondta amit kell :)

GL

szvsz +Ev volt

csicsi
Válasz castor11 kommentjére
2010. jún. 20. 18:55

Ekkora raise-t ha callolsz, akkor kb potnyi pénz marad előtted. Ha esik a flush mi fizet ki? Ha nem esik, akkor mekkorát nyitsz bele?

Szvsz fold flop :D

StackHunter1
Válasz castor11 kommentjére
2010. jún. 20. 19:01

szerintem nem hülyeség. 2over+fd egy halacska ellen, aki minden szutyokkal beteszi. Ha flopon callolsz és ezen a turnon betelsz commitálod magad és roszabb eq-vel teszed be. szerintem így jobb, mint a nagy raise-t callolni, akkor már inkább eldobom, de az kissé weak....

Hol derült ki, hogy halacskáról van szó? A leosztásban nem látni, milyen mutatóval bír, pusztán a parti alapján szerintem, nem volt FE ekkora 3bet után, ráadásul nem volt nagy lap a kezében, még ha jön a flush, akkor sem biztos, hogy nyerő, mert nincs ásza...
Dobni csak akkor dobott volna, ha totál airrel 3betel.
De persze én csak egy lelkes amatőr vagyok, ráadásul NL10-en elég gyengén muzsikálok, ettől függetlenül én nem toltam volna vissza rá.

csicsi
2010. jún. 20. 19:03

Hol derült ki, hogy halacskáról van szó? A leosztásban nem látni, milyen mutatóval bír, pusztán a parti alapján szerintem, nem volt FE ekkora 3bet után, ráadásul nem volt nagy lap a kezében, még ha jön a flush, akkor sem biztos, hogy nyerő, mert nincs ásza...
Dobni csak akkor dobott volna, ha totál airrel 3betel.
De persze én csak egy lelkes amatőr vagyok, ráadásul NL10-en elég gyengén muzsikálok, ettől függetlenül én nem toltam volna vissza rá.

Ezeket nyugodtan told vissza.

StackHunter1
Válasz Epiman kommentjére
2010. jún. 20. 19:04

Flop call és turn lead?
Az miért jobb mint itt betenni?

Talán mert több az info turn után. Amint előbb már leírtam, minimális esélye volt, hogy ilyen 3bet után dob all-inre, és a kézben lévő lap sem nagy durranás, még ha jön a flush, akkor sem nuts, mert nincs A.
Így jó eséllyel pénzégetés volt az all-in, és nem csak a végeredmény miatt.
Amúgy a dupla 6-os után már nem emeltem volna turnön, hanem check/fold, ebben a partiban nem volt több.

StackHunter1
Válasz csicsi kommentjére
2010. jún. 20. 19:06

Ezeket nyugodtan told vissza.

Miért is toljam vissza?:)

Valami korrekt érv emellett?
Én nem találok reális érvet az all-inre, kivéve, ha totál airre teszem az ellent.
NL10-en azonban nem javasolják, hogy ekkorákat blöfföljünk, és a nagy többség nem is teszi.
Persze mindig akadnak elmebeteg halak, akik totál airre tolják, mint a hülyegyerek, ellenük nyilván érdemes visszatolni, de ők meglehetős kisebbségben vannak.

Epiman
2010. jún. 20. 19:06

Talán mert több az info turn után. Amint előbb már leírtam, minimális esélye volt, hogy ilyen 3bet után dob all-inre, és a kézben lévő lap sem nagy durranás, még ha jön a flush, akkor sem nuts, mert nincs A.
Így jó eséllyel pénzégetés volt az all-in, és nem csak a végeredmény miatt.
Amúgy a dupla 6-os után már nem emeltem volna turnön, hanem check/fold, ebben a partiban nem volt több.

És amit itt nem dob allinre, azt egy turn emeléssel ki tudod csavarni a kezéből?
Vagy emelsz 1/3 potot, megnézed hol állsz, aztán dobsz?

StackHunter1
Válasz Epiman kommentjére
2010. jún. 20. 19:14

És amit itt nem dob allinre, azt egy turn emeléssel ki tudod csavarni a kezéből?
Vagy emelsz 1/3 potot, megnézed hol állsz, aztán dobsz?

Ha jön a flush, akkor tolom, ha nem akkor check/fold.

JociBalboa
Válasz csicsi kommentjére
2010. jún. 20. 19:17

Szvsz fold flop :D

Pf fold akkor már :P

Epiman
2010. jún. 20. 19:17

Ha jön a flush, akkor tolom, ha nem akkor check/fold.

A potodds megvan flopon a callra? Vagy az nem lényeg?

Élő ügyfélszolgálat