tisza táncversenyen voltam mostanáig délután 18:00-tól.
Hát jó is meg nem is ...
Egy-két szép lány :P de semmi extra végültem egy halom órát, és ismét rájöttem hogy a tánc nem nekem való...
GL
kk :(
nem néztem teljesen utánna, de 10-15k hand alatt nem nagyon nyertem pf ai.nt kk-val
weaktight | Hand | KK - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
ilyen van ezt kell szeretni, szinte minidig AA.jön kész ennyi, pedig 7,8 3bet-e volt, kezdtem örülni aztán face up a read megint :(
itt is AA volt a read...
weaktight | Hand | 7Ks - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
pf talán dobni kellett volna, de ennyiért :)?
std:
weaktight | Hand | QAs - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
kicsi volt a cbetem.
ezt elwpztem, pf limp nice szép volt balboa...
weaktight | Hand | A6s - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
flop rr lehet nem ártott volna, de ez kérdéses.
nem kiabálom el, de nyertem a lédikkel :)
weaktight | Hand | QQ - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
ai nyugodtan, show után .
weaktight | Hand | JQs - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
a fenti kissebb fd+páros ürge ellen:
weaktight | Hand | TKo - $0.15/$0.30 No Limit Holdem
erre nem vagyok büszke, de 30bb kb
everesten, wp a javábol szerintem értékért tette be, mást nem tudok elképzelni
weaktight | Hand | AA - $0.15/$0.25 No Limit Holdem
és még az előbb panaszkodtam hogy KK-ra mindig AA.t kapok ...
itt tévedtem busted fd.re tettem...
weaktight | Hand | KTo - $0.15/$0.25 No Limit Holdem
fish ellen itt nem akartam ch callolni, turn ch-fold kellett volna
weaktight | Hand | QQ - $0.15/$0.25 No Limit Holdem
pedig nem is akartam handeket postolni :)
poker off:
suli már gőzerővel tanulok a multi 3/3-ra 1x kb már végig értem, holnap a hétfői adatb-re tanulok. Hétfőn megint multi és be kell húznom az ucsó barellt, mivel dékánit nem fogok kapni az tuti ....
GL és köszi ha olvastad!
véleményért még egy köszi :)
az everest csoda
hali
lement evereszten kicsit több mint 1k hand, kicsit több mint fél bi bukó lett sajna, ev plusszos szóval nincs gond...
némi nyerő(5 hand):
Hand History Session (5 Hands) - submitted 06/20/10 - 09:54 am - Poker Hand Replays
napi hero:
Hero (KQ - UTG) - Hand Import - - submitted 06-20-2010 - 09:58 am - Poker Hand Replays
és be is írta utánna hogy "Thats the game"
nyerő handek utána 88-al ellene calloltam az aint, nem volt időm beirni sajnos hogy most ez a játék..
GL
hali
lement evereszten kicsit több mint 1k hand, kicsit több mint fél bi bukó lett sajna, ev plusszos szóval nincs gond...
némi nyerő(5 hand):
Hand History Session (5 Hands) - submitted 06/20/10 - 09:54 am - Poker Hand Replays
napi hero:
Hero (KQ - UTG) - Hand Import - - submitted 06-20-2010 - 09:58 am - Poker Hand Replays
és be is írta utánna hogy "Thats the game"
nyerő handek utána 88-al ellene calloltam az aint, nem volt időm beirni sajnos hogy most ez a játék..
GL
Szvsz napi heronál elég butaság volt a 4bet:)
Csak call és turnön check/fold esetleg bet/fold, bár a 6-os dupla után már nem nagyon van értelme emelni.
hali
3bet ai itt std, mondjuk annyi igaz hogy nem Ax fdvolt nálam...
gl
Szvsz napi heronál elég butaság volt a 4bet:)
Csak call és turnön check/fold esetleg bet/fold, bár a 6-os dupla után már nem nagyon van értelme emelni.
Attól hogy std még lehet hülyeség:)
És itt szerintem kifejezetten hülyeség volt, amikor én csinálok ilyet, akkor félóráig anyázom saját magam...:)
Nagyot emelt vissza, várható volt, hogy nem fog dobni all-inre, ha pedig így van, akkor vélhetően nagyon hátul vagy és 30% esélyed van kb, hogy megfordítsd.
Flop call és turn lead?
Az miért jobb mint itt betenni?
Szvsz azért mert nem nagyon van FE. NL30on nincs igazán bluffing c/r range az enemy-nek, bár itt másképp alakult. Egyébként én is betenném :)