Volt egy allinunk, amit vittem, meg egyszer rereaseltem pre flop, ennyi volt. Van más magyar, aki ezt már személyes sértésnek veszi, de aki sok asztalon tolja, észre sem veszi, hogy 1 helyen tölteni kell. Csak azért írtam, nehogy harag legyen :)
Hát most én sem találom! :(
HM-en nincs feltelepítve, lusta vagyok. Everest előzményekben nézegettem, de ott olyan nehéz bármit megtalálni. Igen, ugyanaz a nevem. De csak nekem volt all in, neked nem. Lehet, hogy nem tegnap volt, de mindegy, bocs, ha felizgattalak.
Tényleg fel kéne telepítenem, erre nem lehetek ennyire lusta.
Na most játszottam egy 3 órás sessiont, a tegnap estéhez képest sokkal jobb volt a helyzet, de már nem a régi :), Majd tudasd te is velünk ha találtál valami második termet a bwinen kívül!
Na most játszottam egy 3 órás sessiont, a tegnap estéhez képest sokkal jobb volt a helyzet, de már nem a régi :), Majd tudasd te is velünk ha találtál valami második termet a bwinen kívül!
hy!
sikerült az ucsó sessinben elbukni a napi pluszt(3bi) bwinen - evresten már nem számolom hogy -2bi lett-
válogatott idióták over rr ai 100bb-vel mert tp.m van korrekt kikerrel persze bemákolja riveren a 3 outját, az összes flop két párom sorba nézet, over párom setbe, ennyi idóta között azért figyelni kell a variancára.
persze kellőképpen idóta vagyok én is...
baa,,, meg!
simán zárhattam volna 5bi pluszban is, de áá segitsd a bénát akció van megint a bwinen..
nice
hát ezen még gondolkodnom kell....
Hero (KK - Big Blind) - Hand Import - - submitted 07-02-2010 - 07:31 am - Poker Hand Replays
flop bet-fold????
ez is turn bet fold...
Hero (AA - Button) - Hand Import - - submitted 07-02-2010 - 07:32 am - Poker Hand Replays
maniac ellen:
Hero (67 - Button) - Hand Import - - submitted 07-02-2010 - 07:32 am - Poker Hand Replays
GL
1. flop egyértelmű value bet, nem kell megijedni az A-tól, így hogy 2 is jött még jobb is, mert kisbb az esély, hogy az ellenfélnél is van. Most szívás, hogy ott volt nála a negyedik A ezt ki kell fizetni.
2. Ilyen durva drawheavy board-on én mindenképpen hívnék turn-ön, bet/fold
3. Flop-on egyértelműen value bet-elni kellet volna, ha már csak call, akkor turn-ön vissza kell emelni, ebben a partiban valószínűleg a teljes stack-jét el tudtad volna nyerni, tehát 60 bb value-t hagytál a partiban, az ilyen hand-ek value maximalizálásával 3-4 bb/100-zal lehet növelni a winrate-et
1, lehet oop betelek hogy tudjam hol állok,ilyen flop utan kissebb az esélye h van nála A, ha reraisel akkor foldolok ill call esetén nem erösködök tovább
2,nálam turnon is bet kozepes-kis kárókkal ne jojjon tovább (bár bwin:)
3,BTN nem miniraiselnék akkor mar inkabb 2,5bb... meg 4x visszaemelést még ip se callolnék evvel preflop,de ha már igy alakult akkor utana std
Hét óra kemény pakolás :(
egyik kolesz szobábol a másikba csak pár szintel alább ...
köszi guys a kommentet amint lesz alkalom értelmezem :):):)
GL
Hero (9T - UTG) - Hand Import - - submitted 07-02-2010 - 16:35 pm - Poker Hand Replays
minted poker forever :)