Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

castor11
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. júl. 2. 23:54
tylerhungary
Válasz castor11 kommentjére
2010. júl. 2. 23:59

jól indul az új terem:) mennyi asztal van 25-ön?

JociBalboa
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. júl. 3. 0:03

jól indul az új terem:) mennyi asztal van 25-ön?

szia!

6.ot kb be tudok lőni, de több asztal nem is nagyon van...
még ismerkedek a teremmel és a mezőnnyel, akit jobb játékosnak tartottam az is lebukott már néha :)

JociBalboa
2010. júl. 3. 0:08

1, lehet oop betelek hogy tudjam hol állok,ilyen flop utan kissebb az esélye h van nála A, ha reraisel akkor foldolok ill call esetén nem erösködök tovább

2,nálam turnon is bet kozepes-kis kárókkal ne jojjon tovább (bár bwin:)

3,BTN nem miniraiselnék akkor mar inkabb 2,5bb... meg 4x visszaemelést még ip se callolnék evvel preflop,de ha már igy alakult akkor utana std

1. flop egyértelmű value bet, nem kell megijedni az A-tól, így hogy 2 is jött még jobb is, mert kisbb az esély, hogy az ellenfélnél is van. Most szívás, hogy ott volt nála a negyedik A ezt ki kell fizetni.

2. Ilyen durva drawheavy board-on én mindenképpen hívnék turn-ön, bet/fold

3. Flop-on egyértelműen value bet-elni kellet volna, ha már csak call, akkor turn-ön vissza kell emelni, ebben a partiban valószínűleg a teljes stack-jét el tudtad volna nyerni, tehát 60 bb value-t hagytál a partiban, az ilyen hand-ek value maximalizálásával 3-4 bb/100-zal lehet növelni a winrate-et

1. itt kb azért cheltem hogy pl JJ-QQ-talán TT emeljen, de utólag bet foldot játszanék, amivel csak annyi a bajom hogy csak tré handekkel emelne vissza A-val csak callolt volna.

2. tyler ez már MPoker :) ööö igen itt turn bet foldolni kellett volna, de úgy voltam vele hogy nem crazy riveren callolok <- na igen ez hogy milyen ötlet volt arra még nem jöttem rá - még reggel volt... -

3. flopon azért nem leadeltem, mert 0%volt a con betje, és talán az egyik legagróbb arc, turnon a call igen ott lehetett volna rr, de biztam benne hogy riveren is betel. pf meg jó kérdés :)

köszi a kommenteket :)
GL

JociBalboa
2010. júl. 3. 20:11

hali

reload 100bb-re:D amúgy nh:)

v.miért nem enged reloadolni pl a mai 2. sessionben egyik asztalon sem tudtam...

életjelentés:

a kis bátor:
Hero (AA - Small Blind) - Hand Import - - submitted 07-03-2010 - 13:07 pm - Poker Hand Replays

adott ellenfél ellen, nem akarta a rebuyt ezért nincs 100bb.m:
Hero (K6 - UTG) - Hand Import - - submitted 07-03-2010 - 13:09 pm - Poker Hand Replays

ez pedig benne van :( :
Hero (78 - Big Blind) - Hand Import - - submitted 07-03-2010 - 13:10 pm - Poker Hand Replays
utólag pf 3betelném, 71% a flop3betje.

GL

update:
találtam még egy handet az utolsó sessionben:
Hero (45 - Big Blind) - Hand Import - - submitted 07-03-2010 - 13:26 pm - Poker Hand Replays
flopon 0.7.t akartam emelni, rr.nél v.miért nagyobb 4-re tettem de csak ch calloltam végig...
itt mit kellett volna?

thx

kocka21
2010. júl. 3. 21:31

K6s nálam pf fold CO-ból még 4 handed is.

54o bb-ről: én itt tönlrementem volna tutira, de kellene read is az ellenfélről.

JociBalboa
Válasz kocka21 kommentjére
2010. júl. 3. 22:24

54o bb-ről: én itt tönlrementem volna tutira, de kellene read is az ellenfélről.

szia!

k6s szinte semmi lapom nem volt az asztalnál, vmit már csinálnom kellett.

54o: erre tényleg csak azt tudom írni hogy éreztem :) :):) hogy nála is 4es van... értelmesebb hívásoknál sokat kellett volna agyalnom hogy hiszek e magamnak.

GL!

tylerhungary
2010. júl. 4. 13:28

K6s -> Iteo szerint is a K magas a masodik legjobb lapkombináció a pókerben:-)
plane ha passziv voltal elotte akkor jó 4 handed sztem az emelés,nyilvan szitu függö és így jó,csak hosszútávon meg -EV

sztem

JociBalboa
2010. júl. 4. 14:13

K6s -> Iteo szerint is a K magas a masodik legjobb lapkombináció a pókerben:-)
plane ha passziv voltal elotte akkor jó 4 handed sztem az emelés,nyilvan szitu függö és így jó,csak hosszútávon meg -EV

sztem

persze nem +Ev az std, de kb sok mindennel emeltem volna itt :)

csicsi
Válasz kocka21 kommentjére
2010. júl. 4. 14:52

Nekem tetszik, de inkább K8s+ :D Az uccsóba én is tönkrementem volna.

Élő ügyfélszolgálat