Hero (9T - UTG) - Hand Import - - submitted 07-02-2010 - 16:35 pm - Poker Hand Replays
minted poker forever :)
jól indul az új terem:) mennyi asztal van 25-ön?
jól indul az új terem:) mennyi asztal van 25-ön?
1, lehet oop betelek hogy tudjam hol állok,ilyen flop utan kissebb az esélye h van nála A, ha reraisel akkor foldolok ill call esetén nem erösködök tovább
2,nálam turnon is bet kozepes-kis kárókkal ne jojjon tovább (bár bwin:)
3,BTN nem miniraiselnék akkor mar inkabb 2,5bb... meg 4x visszaemelést még ip se callolnék evvel preflop,de ha már igy alakult akkor utana std
1. flop egyértelmű value bet, nem kell megijedni az A-tól, így hogy 2 is jött még jobb is, mert kisbb az esély, hogy az ellenfélnél is van. Most szívás, hogy ott volt nála a negyedik A ezt ki kell fizetni.
2. Ilyen durva drawheavy board-on én mindenképpen hívnék turn-ön, bet/fold
3. Flop-on egyértelműen value bet-elni kellet volna, ha már csak call, akkor turn-ön vissza kell emelni, ebben a partiban valószínűleg a teljes stack-jét el tudtad volna nyerni, tehát 60 bb value-t hagytál a partiban, az ilyen hand-ek value maximalizálásával 3-4 bb/100-zal lehet növelni a winrate-et
hali
reload 100bb-re:D amúgy nh:)
K6s nálam pf fold CO-ból még 4 handed is.
54o bb-ről: én itt tönlrementem volna tutira, de kellene read is az ellenfélről.
54o bb-ről: én itt tönlrementem volna tutira, de kellene read is az ellenfélről.
K6s -> Iteo szerint is a K magas a masodik legjobb lapkombináció a pókerben:-)
plane ha passziv voltal elotte akkor jó 4 handed sztem az emelés,nyilvan szitu függö és így jó,csak hosszútávon meg -EV
sztem
K6s -> Iteo szerint is a K magas a masodik legjobb lapkombináció a pókerben:-)
plane ha passziv voltal elotte akkor jó 4 handed sztem az emelés,nyilvan szitu függö és így jó,csak hosszútávon meg -EV
sztem