amúgy ;-) én v.mennyire szerencsésnek érzem magam pl van egy szép menyasszonyom akivel - kb :) - jól elvagyunk, van pár jófej cimborám, suliba kéne már csak eredményeket elérni :)
hf
Miért vagy te hírnök? :D
komolyat :)
komolyat :)
Csakamiként!:D:D
Miért vagy te hírnök? :D
jah értem :D...kösz az infót D:
Hírnök :)
amúgy ;-) én v.mennyire szerencsésnek érzem magam pl van egy szép menyasszonyom akivel - kb :) - jól elvagyunk
hf
ez eléggé érdecash party szerintem, ses közben sokat agyaltam rajta, hogy mennyire kemény.
bu fishreg aki szeret 3betelni - agyatlanul -, cold 4bet is tetszett volna - lehet az jobb is talán nem -
eredeti emelő, pre flop eléggé terrorban próbálja tartani a népet.
statok: Pasteboard — Uploaded Image
Stacks:
UTG ($52.61) 105bb
CO ($49.25) 99bb
BTN ($64.18) 128bb
JociBalboaa (SB) ($60.09) 120bb
BB ($126.39) 253bb
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) JociBalboaa is SB :ah: :qh:
UTG raises to $2, 1 fold, BTN raises to $5, JociBalboaa calls $4.75, 1 fold, UTG raises to $14, BTN folds, JociBalboaa goes all-in $60.09, UTG folds
Final Pot: $33.50
JociBalboaa wins $125.68 (net +$65.59)
UTG lost $14
BTN lost $5
hf
szerintem ez tetszik, ilyen 4bet happy utg ellen. cold4bet akkor tetszene ha easy blöffre tesznek itt és snappeled bármelyik ai-jét utána, de sztem jobb így h neked van csomó fe-d és nem kell flippközelit játszani. ha meg utg callol, akkor meg ugyan oop leszel, de elég jó lappal 2 kva gyenge s dominált range ellen, ami nem szörnyű, ráadásul néha így is bármelyik meghülyülhet és betolhatja pre is lazábban mint a cold4betre.
az érdekelne amúgy, hogy KK+ is hasonlóan játszanád e.