AA-KK.t?
hát :)?
eléggé unbalacolt szitum - mivel 1x csináltam szerintem :) -
jó kérdés, szerintem AA/KK.val cold 4beteltem volna, és nem gondolok erre a line.ra.
kis fun:
"
- Tudtad, hogy Indonéziában a sok földrengés hatására két új áruház is megnyitott?
- ???
- A Richter Skála meg az Epi Centrum. :D
"
Soa ftw.
napi fun
Andree for pres :D
"
99 pp kell még ses-70
[18:57:01] Sly: 166 min e megy a se
[18:57:03] Sly: s
[18:57:06] Sly: lassan pihi is lesz
[18:59:08] Sly: elmséltem asszonynak
[18:59:17] Sly: hogy ak.mat Kq.s hogy mákolta le szinsorral :P
[18:59:33] Andree: ő pedig előveszi a déli aprót
[18:59:51] Andree: megmutatja a társkereső rovatot
[18:59:54] Andree: és azt mondja
[19:00:00] Andree: ha sírsz mint egy ribanc
[19:00:10] Andree: adj fel hirdetést hogy kurválkodnál
[19:00:19] Sly: :DDDDDD omg :D
[19:00:28] Sly: ezt kiirom v.hova :D
[19:00:41] Andree: :D
"
:D
u.i:
[19:03:50] Andree: ha nem kap legalább 3 likeot visszavonulok
[19:03:56] Sly: :DDDDDDDDDDDDDD
off:
ezt a kis csini v.mit fogom összedobni - cisco -
just for fun :)
on
gyengén játszom, és ezen csiszolok, próbálok több off dolgot csinálni illetve soa.zni hátha az segit ;-)
OFF
:(
Index - Kultúr - Meghalt Komár László
[video=youtube;TfjWXtJNhhM]http://www.youtube.com/watch?v=TfjWXtJNhhM[/video]
[video=youtube;pMpleQ-VMps]http://www.youtube.com/watch?v=pMpleQ-VMps[/video]
ON
hónap eddig:
eléggé szarul tolom és szarul is csapja..
30-50 vegyes.
ami pozitívum hogy ucsó 2-3 nap picit jobban toltam.
majd fordul.
hf
hónap eddig:
eléggé szarul tolom és szarul is csapja..
30-50 vegyes.
ami pozitívum hogy ucsó 2-3 nap picit jobban toltam.
majd fordul.
hf
rommá vered őket a játékod alapján 30-50-en kitartás papa!
végülis majdnem 6BI-vel vagy ev felett szal elvileg jól csapja, bár ez katasztrófa bárkinek aki grindel, mostanában, h leszoktam a cigiről és rommá idegeskedem magam nekem is hasonlóak az eredményeim, elvileg fordul ... jobbat senki nem tud, mint átvészelni, kitartás ...
rommá vered őket a játékod alapján 30-50-en kitartás papa!
végülis majdnem 6BI-vel vagy ev felett szal elvileg jól csapja, bár ez katasztrófa bárkinek aki grindel, mostanában, h leszoktam a cigiről és rommá idegeskedem magam nekem is hasonlóak az eredményeim, elvileg fordul ... jobbat senki nem tud, mint átvészelni, kitartás ...
Egy kis karácsonyi előzetes...
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtb@..meg, menjteszkóba, félnégyb@..meg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, ku...anyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utálálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől , ésmost,mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégb@..dmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, f@..nakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, *****drága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, *****élet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!!
Ollé :P:))