JociBalboa
Válasz izé kommentjére
2010. aug. 27. 23:43
"3. hand:
ezt omg jó volt a read hogy az 1. betelőnél semmi nincs, de azt nem figyeltem hogy 4way vagyunk-....." Már megint az alkohol:)
Szia!
már régen nem ittam, meg spiccesen max nl10-en bohockodom ps-en...
ma már elkezdtem a költözést albiba kicsit fáradtan is toltam, de omg mit csináltam néha---
GL
izé
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 27. 23:56
Költözöl? Maradsz városon belül?
izé
2010. aug. 28. 0:10
ahha maradok szegeden :)
Akkor grat az új kéglihez!
JociBalboa
Válasz izé kommentjére
2010. aug. 28. 0:21
Akkor grat az új kéglihez!
majd ha szerzek fényképezőt akkor lesz blog bejegyzés a dolgozószobárol, és a nagyszobárol :)
GL
izé
2010. aug. 28. 0:22
majd ha szerzek fényképezőt akkor lesz blog bejegyzés a dolgozószobárol, és a nagyszobárol :)
GL
Úgyérted pókerparadicsomról:) Kíváncsi leszek rá!
JociBalboa
Válasz izé kommentjére
2010. aug. 28. 0:24
Úgyérted pókerparadicsomról:) Kíváncsi leszek rá!
nem lesz nagy durrrr:)anás, meg még el kéne v.hogy rendezni is de még nem jöttem rá hogy hogy mert az ágy nagyon útba van :(
izé
2010. aug. 28. 0:27
Majd alszol rá egyet:) De nekünk is pont ilyen problémánk volt, mert én egy szobában vagyok tesómmal és új ágyakat kaptunk amik nagyobbak a régieknél. De ki egy szekrény be az ágy és meglett oldva!
JociBalboa
Válasz izé kommentjére
2010. aug. 28. 0:31
Majd alszol rá egyet:) De nekünk is pont ilyen problémánk volt, mert én egy szobában vagyok tesómmal és új ágyakat kaptunk amik nagyobbak a régieknél. De ki egy szekrény be az ágy és meglett oldva!
nekem az a bajom hogy kicsi helyen ágy szekrény iróasztal, + van egy rögzitett cucc a falon....
mind1 alszom rá egyet :)
GL
izé
2010. aug. 28. 0:33
nekem az a bajom hogy kicsi helyen ágy szekrény iróasztal, + van egy rögzitett cucc a falon....
mind1 alszom rá egyet :)
GL
Ok! Azt teszem én is. by:) GL!