Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

JociBalboa
Válasz petskate kommentjére
2010. aug. 30. 0:04

Első handnél a KK-val kicsit bátor az allin, sztem legjobb esetben flippeltek,de az sztem -ev-s move volt,mert milyen rosszabb lappal adná meg ? Jó esetleg húzó,de egy kombinált húzó ellen pl már flippeltek

regulár ellen már lenne a party.
de itt nem gondolkoztam sajnos, és persze mi lenne egy cetnél...

paulbig
Válasz petskate kommentjére
2010. aug. 30. 0:09

Az első nagyon nem tetszik, másodiknál meg a preflop nem tetszik. *A settel a river bet borzalmas (itt a villain játéka se tetszik :D ).

"regulár ellen már lenne a party."

Persze, ha az a cél, hogy kiblöfföld. Itt többször lesz jobb lap regnél, mint rosszabb (fd) imo.

*fail, bocsi

JociBalboa
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 30. 0:11

Az első nagyon nem tetszik, másodiknál meg a preflop nem tetszik. A settel a river bet borzalmas (itt a villain játéka se tetszik :D ).

Szia!

2.nál azért ment ez mert ettöl sokkal rosszabbal is callolt már le aint, gondoltam így azt hiszi bluffolok -végülis kicsit az volt, mert QQ nm a legjobb lap-

setnél river ch bek?

paulbig
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 30. 0:15

Szia!

2.nál azért ment ez mert ettöl sokkal rosszabbal is callolt már le aint, gondoltam így azt hiszi bluffolok -végülis kicsit az volt, mert QQ nm a legjobb lap-

setnél river ch bek?

Szia!

Elhiszem, hogy callolt rosszabbal, de ez szerintem, akkor is -EV. Nem az a baj, hogy QQ van nálad, hanem a 3bet shove, ami nem tetszik.

A setet benéztem, bocs, azzal nincs baj, van sok két pár amivel callolhat :) Picsbe, egyre több posztolt handet nézek be :S

JociBalboa
2010. aug. 30. 0:22

Szia!

Elhiszem, hogy callolt rosszabbal, de ez szerintem, akkor is -EV. Nem az a baj, hogy QQ van nálad, hanem a 3bet shove, ami nem tetszik.

A setet benéztem, bocs, azzal nincs baj, van sok két pár amivel callolhat :) Picsbe, egyre több posztolt handet nézek be :S

igen jogos a QQ, ez még leak.

settel meg halgatnom kellett volna magamra, ha van read használni kéne.
v.mi ilyesmit magyarázott Luigi ftp pró is a blogjában.

Köszi a kommenteket:)!

JociBalboa
2010. aug. 30. 0:31

5,5 magyar R versenyen R nélkül itm, 99et eldobhattam volna 15bbért... ?

paulbig
2010. aug. 30. 0:31

Nem tudom, hogy valaha is eltudnám csekkelni azt a setet ilyen boardon. Elég nehéz bárkit is luksorhúzóra tenni. Dobni se tudnám szerintem akárki ellen. Pushernek alapból elég mániákusnak tűnnek nekem a statjai, nem is értem miért csak callolt. 48%-os river agresszíója van (250 hand, éppen nem nagy minta), nem tudom elképzelni, hogy ha ezt csekk-kallolja, akkor mivel izmozik :)

"99et eldobhattam volna 15bbért"

Így utólag igen :D

JociBalboa
2010. aug. 30. 0:33

Nem tudom, hogy valaha is eltudnám csekkelni azt a setet ilyen boardon. Elég nehéz bárkit is luksorhúzóra tenni. Dobni se tudnám szerintem akárki ellen. Pushernek alapból elég mániákusnak tűnnek nekem a statjai, nem is értem miért csak callolt. 48%-os river agresszíója van (250 hand, éppen nem nagy minta), nem tudom elképzelni, hogy ha ezt csekk-kallolja, akkor mivel izmozik :)

"99et eldobhattam volna 15bbért"

Így utólag igen :D

setre: jaja minden esetre nice flop turn call....

99: ezt honan láttad, vagy?

paulbig
2010. aug. 30. 0:36

Nem :D Csak gondoltam buktál vele és ezért kérded, és poénosan megjegyeztem, hogy így, (hogy buktál) dobhattad volna :D Én nem dobtam volna amúgy :)

JociBalboa
2010. aug. 30. 0:38

Nem :D Csak gondoltam buktál vele és ezért kérded, és poénosan megjegyeztem, hogy így, (hogy buktál) dobhattad volna :D Én nem dobtam volna amúgy :)

alap hogy QQ-ba toltam, kár érte mert szertem kis luckal top 3 meglehetett volna, ami vicces hogy tyler 2 handel ezelőtt szintén 99el outolt, de neki legalább csak egy Q.t meg egy A.t mutattak, de bukta ő is a flipet :(

GL

off:

Totalcar - Brabus iBusiness S-Class - Galéria

aki teheti vegyen már nekem egy ilyet :)

Élő ügyfélszolgálat