Első handnél a KK-val kicsit bátor az allin, sztem legjobb esetben flippeltek,de az sztem -ev-s move volt,mert milyen rosszabb lappal adná meg ? Jó esetleg húzó,de egy kombinált húzó ellen pl már flippeltek
Az első nagyon nem tetszik, másodiknál meg a preflop nem tetszik. *A settel a river bet borzalmas (itt a villain játéka se tetszik :D ).
"regulár ellen már lenne a party."
Persze, ha az a cél, hogy kiblöfföld. Itt többször lesz jobb lap regnél, mint rosszabb (fd) imo.
*fail, bocsi
Az első nagyon nem tetszik, másodiknál meg a preflop nem tetszik. A settel a river bet borzalmas (itt a villain játéka se tetszik :D ).
Szia!
2.nál azért ment ez mert ettöl sokkal rosszabbal is callolt már le aint, gondoltam így azt hiszi bluffolok -végülis kicsit az volt, mert QQ nm a legjobb lap-
setnél river ch bek?
Szia!
Elhiszem, hogy callolt rosszabbal, de ez szerintem, akkor is -EV. Nem az a baj, hogy QQ van nálad, hanem a 3bet shove, ami nem tetszik.
A setet benéztem, bocs, azzal nincs baj, van sok két pár amivel callolhat :) Picsbe, egyre több posztolt handet nézek be :S
5,5 magyar R versenyen R nélkül itm, 99et eldobhattam volna 15bbért... ?
Nem tudom, hogy valaha is eltudnám csekkelni azt a setet ilyen boardon. Elég nehéz bárkit is luksorhúzóra tenni. Dobni se tudnám szerintem akárki ellen. Pushernek alapból elég mániákusnak tűnnek nekem a statjai, nem is értem miért csak callolt. 48%-os river agresszíója van (250 hand, éppen nem nagy minta), nem tudom elképzelni, hogy ha ezt csekk-kallolja, akkor mivel izmozik :)
"99et eldobhattam volna 15bbért"
Így utólag igen :D
Nem tudom, hogy valaha is eltudnám csekkelni azt a setet ilyen boardon. Elég nehéz bárkit is luksorhúzóra tenni. Dobni se tudnám szerintem akárki ellen. Pushernek alapból elég mániákusnak tűnnek nekem a statjai, nem is értem miért csak callolt. 48%-os river agresszíója van (250 hand, éppen nem nagy minta), nem tudom elképzelni, hogy ha ezt csekk-kallolja, akkor mivel izmozik :)
"99et eldobhattam volna 15bbért"
Így utólag igen :D
Nem :D Csak gondoltam buktál vele és ezért kérded, és poénosan megjegyeztem, hogy így, (hogy buktál) dobhattad volna :D Én nem dobtam volna amúgy :)
Nem :D Csak gondoltam buktál vele és ezért kérded, és poénosan megjegyeztem, hogy így, (hogy buktál) dobhattad volna :D Én nem dobtam volna amúgy :)