Ki milyen kezdőlapokkal játszik?
Sziasztok!
Kerestem, de nem láttam ilyen témát. Érdekelne, hogy ki milyen lapokat játszik meg? (Mikro limiten)
Tehát milyen lapokkal
- limpeltek be unraised potba?
- emeltek preflop (mint első emelő)
- reraiseltek preflop
- calloltok egy 6BB-s emelést preflop?
Köszi! Chryss
van erre egy nagyon jó indulótáblázat amit le tudsz tölteni
Sziasztok!
Kerestem, de nem láttam ilyen témát. Érdekelne, hogy ki milyen lapokat játszik meg? (Mikro limiten)
Tehát milyen lapokkal
- limpeltek be unraised potba?
- emeltek preflop (mint első emelő)
- reraiseltek preflop
- calloltok egy 6BB-s emelést preflop?
Köszi! Chryss
van erre egy nagyon jó indulótáblázat amit le tudsz tölteni
A táblázat csak útmutató, én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi elsősorban :)
Hello,
a linket itt talahatod, ez 6 max asztalokra vonatkozik... Az elso idokben erdemes szigorubban venni, aztan ahogy a tapasztalat engedi, lehet lazabban is venni... Sok fugg egyebkent a jatekstilusodtol is, ez egy TAG indulasi strategiat mutat be.
Amennyiben most kezdessz foglalkozni a pokerrel, ajanlom fent a menuben levo "poker strategia" oldalt, erdemes!
Na most ha elfogadjuk, h a póker nem szerencsejáték akkor a mi véleményünknek vajmi kevés a jelentősége. A táblázat nem véletlenül van kitalálva.
Persze ettől te még játszhatsz utgből 68o-val, csak nem biztos, h plusszos leszel vele :)
Ok, akkor várok vmi konkrét kérdést és szituációt, mert így nehéz. Egyébként NL20-on játszom, alapjában véve feszesen (ez itt elég és plusszos), de ha az asztal és az ellenfelek olyanok akkor pl K high-al call a riveren (megtörtént már, nyertem is)
Pozból 75s satöbbi simán mennek, openraise majdnem mindig cutoff és dealerből bármilyen lappal amiben fantáziát látok. Nyilván ez cg, tour az más tészta, ott méginkább read és de sokkal helyzetfüggőbb a dolog.
pont most elmélkedtem a mikrolimites preflop dolgokról:
https://poker-akademia.com/blog/peterpanic/nl10_fr_kozephalado_tanfolyam_1_resz/
Ok, akkor várok vmi konkrét kérdést és szituációt, mert így nehéz. Egyébként NL20-on játszom, alapjában véve feszesen (ez itt elég és plusszos), de ha az asztal és az ellenfelek olyanok akkor pl K high-al call a riveren (megtörtént már, nyertem is)
Pozból 75s satöbbi simán mennek, openraise majdnem mindig cutoff és dealerből bármilyen lappal amiben fantáziát látok. Nyilván ez cg, tour az más tészta, ott méginkább read és de sokkal helyzetfüggőbb a dolog.