még mindig NL10 flopolt set, hogyan tovább?
Table Riga-36 - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 15:21:59 - 2008/03/18
Seat 2: Sathyre ($8.94)
Seat 3: ÉN ($16.70)
Seat 4: lapanique ($12.43)
Seat 5: lamTilt ($9.50)
Seat 6: ZeroAmbition ($5.34)
Seat 7: Faerl ($9.34)
Seat 8: Sini24 ($11.20)
Seat 9: -nounours- ($12.80)
Seat 10: omsoad ($4.26)
lapanique posts the small blind of $0.05
lamTilt posts the big blind of $0.10
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to ÉN [Jc Js]
ZeroAmbition folds
Faerl raises to $0.35
Sini24 folds
-nounours- folds
omsoad folds
Sathyre folds
ÉN calls $0.35
lapanique calls $0.30
lamTilt calls $0.25
*** FLOP *** [Jh 6h Ks]
lapanique checks
lamTilt checks
Faerl bets $1.40
Reraise vagy csak call? slowplay vagy elégedjünk meg a pottal?
Réz, szűkítsd a kört, fd ne jöjjön stb. Turnön még rézebb. GL!
Egyébként pre rr?
Nem vagyok cash be otthon, de szerintem mindenképpen reraise. Sor, flush draw van az asztalon kéményen játszanám védeném a lapom.
igazából nem érzem, hogy Kx lappal ekkorát belenyitna a potba. Tehát ha itt visszahívsz egy minraiset szerintem dobna. Nem tudom mit akar elérni ezzel a nagy benyitással (pot 2-3szorosa). AT-A2 lehet talán nála.Preflop játék miatt AK, AQ, AJ, KK, KQ lapokat talán kizárom. Ha igazán nagy szerencséd van akkor KJ van nála, persze azzal ekkorát épeszű ember nem nyit flopon. No, de ez NL10, így reménykedhetsz. Én mindenképpen csinálnám a slowplayt. Ha turnön ismét nagyon nyit bele, akkor ott már visszahívhatsz mert tartani fogja. Én rengeteg pénztől estem el úgy, hogy egy blöff flop nyitásra visszahívtam a szettemmel és auto-foldolt az ellenfél...
én egyértelmű slowplayt ajánlom. turn, riveren pedig komoly reraisek (persze ha szín, sor nem játszik)
szerk. nem tudom miért én csak egy ember ellen számítottam. mindenesetre erős nutnak érzem itt ezt a JJ-t hogy csak call és ne legyen reraise. Turnnél lehet majd újra gondolkodni
igazából nem érzem, hogy Kx lappal ekkorát belenyitna a potba. Tehát ha itt visszahívsz egy minraiset szerintem dobna. Nem tudom mit akar elérni ezzel a nagy benyitással (pot 2-3szorosa). AT-A2 lehet talán nála.Preflop játék miatt AK, AQ, AJ, KK, KQ lapokat talán kizárom. Ha igazán nagy szerencséd van akkor KJ van nála, persze azzal ekkorát épeszű ember nem nyit flopon. No, de ez NL10, így reménykedhetsz. Én mindenképpen csinálnám a slowplayt. Ha turnön ismét nagyon nyit bele, akkor ott már visszahívhatsz mert tartani fogja. Én rengeteg pénztől estem el úgy, hogy egy blöff flop nyitásra visszahívtam a szettemmel és auto-foldolt az ellenfél...
én egyértelmű slowplayt ajánlom. turn, riveren pedig komoly reraisek (persze ha szín, sor nem játszik)
szerk. nem tudom miért én csak egy ember ellen számítottam. mindenesetre erős nutnak érzem itt ezt a JJ-t hogy csak call és ne legyen reraise. Turnnél lehet majd újra gondolkodni
Réz, szűkítsd a kört, fd ne jöjjön stb. Turnön még rézebb. GL!
Egyébként pre rr?
Az van, hogy a többieknek van igaza...itt a slowplay nagyon rossz játék pont amiatt amit a többiek mondtak. Flush draw, straight draw van itt minden.
Én is úgy gondolkodtam ahogy te és csak megadtam. Turnre jött is a szín és egy potemelés úgyhogy dobhattam :(
Soha többé slowplay!!!!!!!!!!!!!!!
u.i: kisvaknak lett színe...szóval ha őt kiemelem még esélyes is, hogy nyerek
igazatok van.
hozzászóláson legfőképpen a post flop hívó ellen helytálló. szerintem nála még a turnön is nagy valószínűséggel jobb leszel.
Őszintén szólva én még 6 maxon sem szívesen emelek vissza JJ-vel. Agresszorkodni jó, de ha akció volt előttem, akkor inkább call, és onnantól inkább óvatosabb játék, mert figurás lap szinte biztosan lesz a flopban, és kis téten figurás lappal szeretnek játszani az emberek, főleg A+valamivel és K+valamivel, sokaknál ezek akár emelő lapok is lehetnek, függetlenül attól, hogy egyszínűek-e vagy sem.