Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 - AKo - Gondoltam, hogy setje van, de el lehet ezt dobni?

daniboy
Válasz PókerSztár kommentjére
2018. júl. 2. 1:47

Sztem nincs még multiway kasszákra solver szerinti megoldás úgyhogy felfedhetnéd az igazi titkot :)

Dodonpa11
2018. júl. 2. 4:16

Csak írtam 2 elemző programot amit ha valaki használ és van affinitása a pokerhez akkor előbb utóbb egyértelművé válnak bizonyos helyzetek, feltételeztem hogy ezt érti az olvasó, de ha nem akkor bizonyára hülye, vagy szövegértés óráról hiányzott a gimiben... látom backing tag vagy, javaslom hogy ne akadj le apróságokon és akkor talán előbb utóbb lesz rollod egyedül is játszani! Részemről a téma lezárt! GL

WINAMAXDONK
2018. júl. 2. 11:35

Jézusom Dodonpa már kezdem érteni miért hullottál ki az első szűrőn.Daniboy kollegám társam szépen beárazott.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. júl. 2. 12:02

Jézusom Dodonpa már kezdem érteni miért hullottál ki az első szűrőn.Daniboy kollegám társam szépen beárazott.

Ez jobb csapat, inas, vagy miért léptél ki a PPB-ből hosszú idő után? Maszterzoli a mentálkócs vagy ő a szakmai részért felel?

daniboy
2018. júl. 2. 12:14

Nem aprosag, csak ugy tunik a szemelyeskedo reszt magadnak is felolvashatnad hogy ki hianyzott szovegertesrol meg hogy ki a hulye... Nem megsertodni kell ha ravilagitanak hogy nem jo amit mondasz hanem megerteni h miert irjak. En csak azert szoltam hozza, m a piosolveres visszavagasod semmivel nem tamasztja ala amit fentebb irtal. Mivel eszerv tovabbra sem hangzott el reszedrol (es nem is varom el ezek utan) a temat en is lezartnak tekintem.

WINAMAXDONK
2018. júl. 2. 12:15

Neomorfék Skaidyék már öregek hosszutávon azt látom hogy én vehetem át az egészet , ha megfelelően fejlődök . De ahhoz nekem is bele kell tennem a munkát.

daniboy
2018. júl. 2. 12:16

Neomorfék Skaidyék már öregek hosszutávon azt látom hogy én vehetem át az egészet , ha megfelelően fejlődök . De ahhoz nekem is bele kell tennem a munkát.

Elso lepeskent beadhatsz egy jeletkezest ezen az uton ;)

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. júl. 2. 12:21

De az is lehet, hogy inkább a lalas-féle sportfogadó vonalat kéne erőltetned, bár ha Skaidyék valóban finom húst grilleznek, akkor mégiscsak maradnék náluk.

kacsa1st
2018. júl. 2. 14:13

sziasztok!!

ránézésre easy FOLD! de nézzük meg a kételkedők kedvéért ;)
nem tudom aki itt a turn broke mellett érvel az milyen skálát feltételez a két vaknál vs UTG???

PO:23-24%

Asztal: Ad7s3cKs
Részesedés Nyert Osztozás
MP2 16.02% 16.02% 0.00% { AsKc }
SB 33.93% 33.93% 0.00% { 77, 33, A7s, A3s }
BB 50.05% 50.05% 0.00% { 77, 33, 6s5s, 5s4s }

SB-ről itt feltételezzül, hogy túljátszik 2párt, ami lehet. BB-nél még laza is amit megadtam, mert nem hiszem hogy itt van aki combodrawt betolna. amit néha túljátszhatnának AsXs, azt meg blokkoljuk.
ha SB ritkán ülhet AK-n, az is csak ront a helyzetünkön mert outokat vesz el BB setjei ellen.

ha BB-t tényleg nit (17/10) és nem sqz-el AK-t, akkor főleg szívás:

Asztal: Ad7s3cKs
Részesedés Nyert Osztozás
MP2 13.97% 9.46% 4.51% { AsKc }
SB 55.98% 55.95% 0.03% { 77, 33, A7s, A3s }
BB 30.04% 25.50% 4.54% { 77, 33, AKs, A7s, A3s, AKo }

tologathatjuk a skáláit SB/BB-nek kb a reálishoz közel maradva, de sehogy nem tudjuk az EQ-nket 23%-ra felhozni!!!

fejes1988
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. júl. 2. 14:37

De az is lehet, hogy inkább a lalas-féle sportfogadó vonalat kéne erőltetned, bár ha Skaidyék valóban finom húst grilleznek, akkor mégiscsak maradnék náluk.

Gyere fogadni te f a s zszopó :D

Élő ügyfélszolgálat