PókerSztár
Válasz kacsa1st kommentjére
2018. júl. 2. 20:34
tologathatjuk a skáláit SB/BB-nek kb a reálishoz közel maradva, de sehogy nem tudjuk az EQ-nket 23%-ra felhozni!!!
bocs a kezdő kérdésért de ezt milyen programmal számolod?
van Gerwen
Válasz PókerSztár kommentjére
2018. júl. 2. 20:57
Van a hagyományos módszer, amit a legtöbben szoktak, HRC, Piosolver, meg van az amit én szoktam Piroslapossal, fejben kiszámoljuk Piasolverben, miután megittunk 3 liter sört tüskével.
van Gerwen
Válasz fejes1988 kommentjére
2018. júl. 2. 21:00
Gyere fogadni te f a s zszopó :D
Megyek én, sztékelsz is rá? Vagy hogy működik, rögtön szenior tippmesterként kezdek vagy a ranglétra legaljáról csatlósként? Vagy csak simán fizessek a tippekért? Amúgy tetszett a megszólítás, mr. lalas inas. :D
WINAMAXDONK
2018. júl. 2. 23:40
Szépen megy a cicaharc a két régimotoros között élmény hallgatni innen a magaslatról.
kacsa1st
2018. júl. 3. 11:30
Nem tudom pontosan mire érted. A potodds számoláshoz (23%) nem kell szoftver, simán utánanézel valamelyik stratégiai cikkben.
A progi ami az előző postomban lévő turn EQ-ket kidobta az meg az equilab, ami ingyenes. A legegyszerűbb szoftver, viszont hasznos az alapokhoz.
Ha nem csak bohóckodik az ember érdemes sokat használni. Értelem szerűen ha jobb (nagyobb) az EQ-d mint a PO akkor callozni kell.
Viszont a progi csak egy hand EQ-jét adja meg egy (vagy több) skála ellen, tehát ha rosszul becsülöd meg az ellenfeled skáláját, akkor hibás callokat/foldokat követhetsz el. Ezért érdemes kicsit a feltételezett skálákkal "játszani" (szűkíteni, bővíteni) és úgy is megnézni mennyi az EQ-d.