Agostini
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 17. 13:51
a 2. handnél 80%ban dobom, 10% call, 10% rr.
de megintcsak nem volt info az ellenfélről. legalább annyi h fish\ jó játékos stb...
CrisRoniii7
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 17. 13:52
Jó mire felvilágosítottatok felfogtam az első handet..a második teljesen más,ez igaz,de mindig azt hallom,h a donkbetre auto rr-kel....ez b@ssza a csőröm..
Polacheck
2008. máj. 17. 14:01
Tudatlanságomnak köszönhetően nem tudom a donkbet pontos definícióját :(
Valaki felvilágosítana?
CrisRoniii7
Válasz Polacheck kommentjére
2008. máj. 17. 14:08
Tudatlanságomnak köszönhetően nem tudom a donkbet pontos definícióját :(
Valaki felvilágosítana?
Amikor pl én vok a PF emelő te meg a caller és a flopnál te előlről belehívsz a kasszába ahelyett hogy csak passzolnál, és megvárnád, hogy az eredeti emelő ergo én tovább támadok-e, és majd csak arra reagálsz.....A lényeg,h én vok az agresszor te meg vagy olyan szemét,h elém hívsz...:S
Agostini
2008. máj. 17. 14:13
Hands:51
vpip:25,49
PFR: 15,69
TAF:2,11
Így hirtelen ennyi...
nem azért rr ez sztem, mert egy "jó játékos rr-el a donkbetre" hanem azért mert már leírtam,hogy van fold eq. és még sok outod. itt a rr sztem bőven +ev-s..
de fold semmiképpen. esetleg,ha nem akarsz agro lenni, call és ilyen passive játékkal megvárjuk,hogy javulunk-e. de 6fős játékban.. hm...
CrisRoniii7
2008. máj. 17. 14:21
nem azért rr ez sztem, mert egy "jó játékos rr-el a donkbetre" hanem azért mert már leírtam,hogy van fold eq. és még sok outod. itt a rr sztem bőven +ev-s..
de fold semmiképpen. esetleg,ha nem akarsz agro lenni, call és ilyen passive játékkal megvárjuk,hogy javulunk-e. de 6fős játékban.. hm...
:D
Értem ,h az első partiban miért kell az rr!!Már írtam,sőt közbe rögtön utána miután kérdeztem,csak összekevertem a handet a 99-es handel...mert vaciláltam h melyiket rakjam be,és azt hittem,h azt raktam az AK-s helyett...hülye vok...ennyi
Na szóval értem,h miért rr...sőt MTT addig tolnám míg AI nem kerülünk sg-n nem tom lehet....
Na de miért írkálják a playák minden topikba ,h donkbet auto rr...,
nem azért rr ez sztem, mert egy "jó játékos rr-el a donkbetre" ezt nem értem:p
kanrich_
2008. máj. 17. 14:44
Flop: Reraise 2-ig, ha visszaemel all-in. Hihetetlen jó oddsaid vannak a javulásra. Donkbet általában gyengeség, nem tudom, Te melyik teremben játszol.
Agostini
2008. máj. 17. 14:48
:D
Értem ,h az első partiban miért kell az rr!!Már írtam,sőt közbe rögtön utána miután kérdeztem,csak összekevertem a handet a 99-es handel...mert vaciláltam h melyiket rakjam be,és azt hittem,h azt raktam az AK-s helyett...hülye vok...ennyi
Na szóval értem,h miért rr...sőt MTT addig tolnám míg AI nem kerülünk sg-n nem tom lehet....
Na de miért írkálják a playák minden topikba ,h donkbet auto rr...,nem azért rr ez sztem, mert egy "jó játékos rr-el a donkbetre" ezt nem értem:p
én még mindig nem mondom,hogy a jó játék rr-el donkbetre, de most olyan jó boardod van ,hogy ez bárki ellen reraise
andree
2008. máj. 18. 23:49
Hands:51
vpip:25,49
PFR: 15,69
TAF:2,11
Így hirtelen ennyi...
Ahogy én látom:
Ez alapján nem biztos, hogy All In-ig akarnám vinni. A raise automatikus és ezen a floppon nagyon csábító berakni a stacket (szerintem is az a legegyértelműbb megoldás), de a statjai alapján(mondjuk kicsi a minta, és nem ártana egy-két note sem a flop játékáról) egy 3bet után már nem biztos, hogy él a két overcard. Nincsennek fish statjai, és pont olyannak tűnik, aki "beledonkol" egy settel is, nem várja meg a cont. betet. Ha ennél agresszívabb ellenfél lenne, akkor annyira nagy az esélye a combo drawnak, hogy jó az all in. Egy fish ellen pláne, de ellene szerintem egy 3bet után már hátrányban vagyunk. A reraise azért kell, mert itt még lehet egy közepes overpárja, drawja, és sok minden mása, de egy visszaemelés után már szerintem eléggé leszűkül a range. Ha csak adja az emelésed, akkor szerintem any turn second barrel, szinte biztosan dobja. Aki nem vár meg egy cont. betet valami floppolt csodával, az nem játsza a turnt Check/Raise-re általában. Persze ez csak az én véleményem. Amúgy a donkbetre szerintem elég gyakran rá kell emelni, ha nem akarsz lemondani az upfront agresszióval könnyen gyűjthető ajándékzsetonokról az adott asztalnál.