Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10-AKs Az enemy donkbetel...

CrisRoniii7
Válasz andree kommentjére
2008. máj. 19. 8:21

Ahogy én látom:
Ez alapján nem biztos, hogy All In-ig akarnám vinni. A raise automatikus és ezen a floppon nagyon csábító berakni a stacket (szerintem is az a legegyértelműbb megoldás), de a statjai alapján(mondjuk kicsi a minta, és nem ártana egy-két note sem a flop játékáról) egy 3bet után már nem biztos, hogy él a két overcard. Nincsennek fish statjai, és pont olyannak tűnik, aki "beledonkol" egy settel is, nem várja meg a cont. betet. Ha ennél agresszívabb ellenfél lenne, akkor annyira nagy az esélye a combo drawnak, hogy jó az all in. Egy fish ellen pláne, de ellene szerintem egy 3bet után már hátrányban vagyunk. A reraise azért kell, mert itt még lehet egy közepes overpárja, drawja, és sok minden mása, de egy visszaemelés után már szerintem eléggé leszűkül a range. Ha csak adja az emelésed, akkor szerintem any turn second barrel, szinte biztosan dobja. Aki nem vár meg egy cont. betet valami floppolt csodával, az nem játsza a turnt Check/Raise-re általában. Persze ez csak az én véleményem. Amúgy a donkbetre szerintem elég gyakran rá kell emelni, ha nem akarsz lemondani az upfront agresszióval könnyen gyűjthető ajándékzsetonokról az adott asztalnál.

Szép gondolatok!Nem tudom miért nem rr-eltem....Pedig szerintem az esetek 99%-ban megy az rr-el...csak ezeket a donkbetes dolgokat még nem nagyon tudom kezelni...Mind1 majd belejövök a CG-be....

CrisRoniii7
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 19. 8:27

Itt a vége!Vélemény?:)

*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [:Ac: :Kc:]
Dealt to LordSemaka [:5c: :5h:]
Richieslav: Fold
scorels: Fold
hero: Raise $0.40
wobente: Fold
LordSemaka: Call $0.30
*** FLOP *** [:7h: :3c: :6c:]
LordSemaka: Bet $0.42
hero: Call $0.42
*** TURN *** [:6h:]
LordSemaka: Check A donkbeteje után a passzolását nem nagyon értettem....:confused:
hero: Bet $1.00
LordSemaka: Call $1.00
*** RIVER *** [:Th:]
LordSemaka: Check
hero: Check
*** SUMMARY ***
Total pot $3.51 Rake $0.18
LordSemaka: wins $3.51

kormi88
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 19. 12:28

A donkbeteje után a passzolását nem nagyon értettem....:confused:

Donkbetelt az elején, mert a flop a te zónádtól jó messze volt, az övétől meg kevésbé.
Megadtad, mert van valamid. Ez a valami az esetek nagy %-ban veri az övét. Innentől neki c/f vagy c/c.

Élő ügyfélszolgálat