NL2 CO fish vs BTN 97s
23hand 65/9
Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $0.69 (34.5 bb)
BB: $1.88 (94 bb)
UTG: $1.35 (67.5 bb)
MP: $1.81 (90.5 bb)
CO: $2.26 (113 bb)
Hero (BTN): $2.64 (132 bb)
Preflop: Hero is BTN with 9 7
2 folds, CO raises to $0.08, Hero calls $0.08,
Flop: ($0.19) 5 T 6 (2 players)
CO bets $0.34, Hero raises to $2.56 and is all-in ???????
TT+,66-55,ATs,KTs,QTs,JTs,T6s-T5s,65s,ATo,KTo,QTo,JTo ezt a ranget lőttem be neki, vélemény?
Miért csak value handeket tettél bele a cbet range-ébe?
ezt gondoltam. milyen irányba kell akkor bővíteni?
lehet nála random blöff is mert ő egy nagy fish.két over +FD+gutshot?
Jó lenne tudni a cbet frekvenciáját, de szerintem ilyen semmilyen flopon kábé a betelő range-ének a 80-90%-át meglövi. Miért ne tenné, egy magas lap van lent.
Amúgy én a helyedben semmiképp nem allin mennék. Túl átlátszó. 99-el kapod a callt. Ha be akarod pakolni (miért ne akarnád), akkor emelj úgy, ahogy value handdel emelnél. Mondjuk 1$-ig, call esetén any turnön meg a maradékot. Így ugyanaz a végeredmény, látsz river is, viszont sokkal kevésbé lesz átlátszó a move, és két utcára könnyebben eldobják még talán a gyengébb toppárokat is + azokra is jöhet sok scarecard. Szerintem egy allinre talán tágabban callolnak, mint egy ilyen line-ra.
igen megfordult a fejemben a raise,de valaiért még is így döntöttem.Ha a flop raisre allin megy akkor elköteleztük magunkat és easy call ezt jól gondolom?
igen megfordult a fejemben a raise,de valaiért még is így döntöttem.Ha a flop raisre allin megy akkor elköteleztük magunkat és easy call ezt jól gondolom?
Eléggé szemen szúrt az a bet flop on, én inkább a check felé hajlok és majd elgondolkozom a megadáson, és gondolkoznék azon, hogy mivel is emelhetett.
NL2 -n elég furcsa a fish betek manapság.. Hol All-in próbálkozik egy ilyen flopon az AK val, vagy rosszabbik esetben még rosszabb lappal. Mivel az odds kedvező százalékú, én szivem szerint itt callolnám és várnám a színt. CO ból inkább TT,66,55,AK,KQ,KJ és persze suited is benne van, viszont A-J10 el is hívhatott, bár nem hinném h J10 el 4 nagyvakot hívna..És rosszabbik eset ha pl. AA,KK,QQ is előfordulhat náluk amivel ekkorát hívna.
(Nem túl hasznos tanácsok, de remélem nembaj ha megoszottam az én gondolataimat is :O)
Sajna ilyen téten(nagyobbon is) bármi előfordul.
Inkább limpelős halacska, szóval suited szemét nem nagyon lesz nála (55 és 66 sem). Az ilyen játékosoknál jól szűkíthető a range, ha pre emelnek, mert nagyon ritkán teszik. Flop overbet miatt pedig tipikusan overpár esetleg erős top pár lesz ez többnyire szerintem, amit lelkesen szeretne kifizettetni.