Nincs róla readem, csak annyi, hogy szolid kis faceup gyerek :D
Nincs róla readem, csak annyi, hogy szolid kis faceup gyerek :D
én sem bírnám eldobni. AA, KK-ba néztünk,akko IJ.
Flopon egy check után már face up Ax-re teszed? Ennyire azért nem triviálisak már a játékosok.
AA/KK simán játszik így, annyira meg nem aggro hogy airrel itt vicceskedjen; nálam dobás.
A gondolatmeneted alapján még a KK is dobás lenne.
Annyira azért nem egy egzotikus line a 3bet, flop c/c turn donk erős valuehanddel passzívabb arcoktól, hogy itt álljon mindenki meglepetten. Blöffből viszont csak equityvel csinálnak ilyet, olyan lap meg itt nem lehet nála, és mellesleg akkor nem is ilyen lenne a méretezés.
Ha meg azt állítjuk hogy readjeink vannak az ellenfélről, akkor az a minimum, hogy egy turn donkról el tudjuk dönteni, hogy adunk-e neki hitelt, vagy sem.
Az alacsony 3bet (már ha vakokról is alacsony, overall 3betet nézni teljesen értelmetlen) és alacsony agresszió miatt én hiszek neki.
Amikor pre calloztad a 3betet, akkor QQ-val setmineolni akartál? Na ugye.
Egyébként pedig kihagyja a cbetet, de callozza a betet, majd a turnön esik olyan zsuga, ami alapvetően változtatja meg a viselkedését. Fisheknél - jobb híján - kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a magatartásuk változását a lapjuk értékváltozása motiválja. Jelen esetben csak arra tudok gondolni, hogy nyeregben érzi magát egy kézben tartott ásszal, én bizony snappelem ezt.
Egyébként pedig kihagyja a cbetet, de callozza a betet, majd a turnön esik olyan zsuga, ami alapvetően változtatja meg a viselkedését. Fisheknél - jobb híján - kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a magatartásuk változását a lapjuk értékváltozása motiválja.
Mert a fishek nem slowplayelnek, mint tudjuk.
Jelen esetben csak arra tudok gondolni, hogy nyeregben érzi magát egy kézben tartott ásszal, én bizony snappelem ezt.