Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL20 3bp fishreg donkpush turn

R1per2
Válasz davidgeszt kommentjére
2015. jan. 31. 12:52

Én azt nézném adott boardon hányféle kombó találhatta el. Ez a szám minimális, 7x 2x már pre nem lehet nála, pláne ha csak 2-2 lap maradt a pakliból.
Pl. egy 6JJ6 boardon, vagy 8TJT boardon sokkal több lap verheti a kezünk egy ilyen fura line után.
AA, KK, QQ mindössze a lapkombinációk 1.4%-a. JJ-vel is callolni kéne ezt szerintem. Squeezelt pot.

BelaKecske
Válasz kohagyma kommentjére
2015. jan. 31. 13:24

ZOOM-on ez 10-ből legalább 5-ször bukó megadás. :-)
De először mindenképp meg kell nézni, mit is játszik így! :-)

annál sokkal jobb az oddsunk.

Krejdül
Válasz BelaKecske kommentjére
2015. jan. 31. 19:58

Az a problem itt, h value hand-et nemigen verünk, ok látom a mutatást h erre nincs is szükség, meg nyilván AQ-AK-ra gondolnék inkább a flop utan, mint AA-ra, de ha nem tudom, h nem csinal total baromságokat, azért nem szívesen adnám ezt meg.

Nem csinál baromságokat? Épp azt tette, bármilye is volt. :)

BelaKecske
Válasz Krejdül kommentjére
2015. jan. 31. 20:02

Nem csinál baromságokat? Épp azt tette, bármilye is volt. :)

nem feltétlen, játszhat így AA-val ha van rá oka.

Krejdül
Válasz R1per2 kommentjére
2015. jan. 31. 20:09

Én azt nézném adott boardon hányféle kombó találhatta el. Ez a szám minimális, 7x 2x már pre nem lehet nála, pláne ha csak 2-2 lap maradt a pakliból.
Pl. egy 6JJ6 boardon, vagy 8TJT boardon sokkal több lap verheti a kezünk egy ilyen fura line után.
AA, KK, QQ mindössze a lapkombinációk 1.4%-a. JJ-vel is callolni kéne ezt szerintem. Squeezelt pot.

Ezzel egyet kell értenem. Rohadt szép lenne, ha minden partiban nutsunk lenne, de néha fel kell ezt vállalnunk, és most a flop line és turn zsuga utáni line szerintem ideálissá tette a szitut. Véleményem szerint sokkal ízibb ez a call, mint amennyit beszélünk róla. Szerintem egy picit túlságosan leszűkítik egyesek a range-ét csak azért, mert a 2772-n elölről betolta.
AA, KK ver, de mi van az AJ+al, a 88(najó 99)-JJvel? Csak azért mert turnön betette, miért kell ezt azonnal kivenni belőle?

Krejdül
2015. jan. 31. 20:11

nem feltétlen, játszhat így AA-val ha van rá oka.

Flopon kontrollálja a potot, hogy turnön nagy FE-vel betolhassa előlről? Biztos van rá ok, csak én nem tudom, hogy mi.

BelaKecske
Válasz davidgeszt kommentjére
2015. jan. 31. 20:26

Nem kontrolálja, hanem így akarja betenni pocketek ellen a pénzt 2 utcán, hogy értelmetlennek tűnő line-t csinál. Nem vár flop megadást az A magastól sem turn betet a 88-tól és az A magastól flop bet utan, ezért játszik így.

Nem állítom, nem tudom h ez jó e, de gondolkodhat így.

Krejdül
2015. jan. 31. 21:09

Nem kontrolálja, hanem így akarja betenni pocketek ellen a pénzt 2 utcán, hogy értelmetlennek tűnő line-t csinál. Nem vár flop megadást az A magastól sem turn betet a 88-tól és az A magastól flop bet utan, ezért játszik így.

Nem állítom, nem tudom h ez jó e, de gondolkodhat így.

Értem, hogy miről beszélsz, de ez már overleveling egy átlag NL20as játékostól.

Élő ügyfélszolgálat