Én azt nézném adott boardon hányféle kombó találhatta el. Ez a szám minimális, 7x 2x már pre nem lehet nála, pláne ha csak 2-2 lap maradt a pakliból.
Pl. egy 6JJ6 boardon, vagy 8TJT boardon sokkal több lap verheti a kezünk egy ilyen fura line után.
AA, KK, QQ mindössze a lapkombinációk 1.4%-a. JJ-vel is callolni kéne ezt szerintem. Squeezelt pot.
ZOOM-on ez 10-ből legalább 5-ször bukó megadás. :-)
De először mindenképp meg kell nézni, mit is játszik így! :-)
Az a problem itt, h value hand-et nemigen verünk, ok látom a mutatást h erre nincs is szükség, meg nyilván AQ-AK-ra gondolnék inkább a flop utan, mint AA-ra, de ha nem tudom, h nem csinal total baromságokat, azért nem szívesen adnám ezt meg.
Nem csinál baromságokat? Épp azt tette, bármilye is volt. :)
Én azt nézném adott boardon hányféle kombó találhatta el. Ez a szám minimális, 7x 2x már pre nem lehet nála, pláne ha csak 2-2 lap maradt a pakliból.
Pl. egy 6JJ6 boardon, vagy 8TJT boardon sokkal több lap verheti a kezünk egy ilyen fura line után.
AA, KK, QQ mindössze a lapkombinációk 1.4%-a. JJ-vel is callolni kéne ezt szerintem. Squeezelt pot.
nem feltétlen, játszhat így AA-val ha van rá oka.
Nem kontrolálja, hanem így akarja betenni pocketek ellen a pénzt 2 utcán, hogy értelmetlennek tűnő line-t csinál. Nem vár flop megadást az A magastól sem turn betet a 88-tól és az A magastól flop bet utan, ezért játszik így.
Nem állítom, nem tudom h ez jó e, de gondolkodhat így.
Nem kontrolálja, hanem így akarja betenni pocketek ellen a pénzt 2 utcán, hogy értelmetlennek tűnő line-t csinál. Nem vár flop megadást az A magastól sem turn betet a 88-tól és az A magastól flop bet utan, ezért játszik így.
Nem állítom, nem tudom h ez jó e, de gondolkodhat így.