Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL20 6max KK vs. instapush a flopon

peterpanic
2008. márc. 28. 13:47

NL20 6max KK vs. instapush a flopon

***** Hand History for Game 333218161 *****
$20.00 NL Texas Hold'em - Friday, March 28, 11:56:22 2008
Table Sodium 07 (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: WIZARDMH ( $20.00 )
Seat 2: karapsolias ( $20.36 )
Seat 3: mac t mop ( $43.93 )
Seat 4: valerossi46 ( $9.80 )
Seat 5: Sandy Point ( $41.71 )
Seat 6: peterpan1c ( $27.22 )
valerossi46 posts the small blind [$0.10].
Sandy Point posts the big blind [$0.20].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ Kh Kc ]
peterpan1c raises [$0.95]
WIZARDMH folds
karapsolias calls [$0.95]
mac t mop folds
valerossi46 folds
Sandy Point raises [$5.80]
peterpan1c calls [$5.05]
karapsolias folds
** Dealing Flop ** [ Qh, 8c, 4s ]
Sandy Point bets [$35.71]
peterpan1c ??

(kicsit) deepen voltunk, biztos voltam benne, hogy headsup maradunk, szóval csak megadtam, és gondoltam ha nincs flopon A akkor mehet a többi.
viszont ez egy kicsit meglepett, instapush.
elgondolkoztam, sokmindent nem verek, AK v. AQ, de ezekkel betolná ilyen flopon? még talán JJ-t.
AA/QQ viszont elég esélyes szintén.

call v. fold szerintetek?

ellen: 50/6/2.8 60 leosztás alapján.

sikerült a topikot nem rendesen megcímezni, ha kérhetek egy ilyet: NL20 6max KK vs. instapush a flopon.

köszi és bocsánat.

nandinho1334
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 28. 13:58

2 lap van amivel ezt igazán csinálhatt vagyis 3 aa kk qq.KK nem igazán esélyes bár meglehet. Ezen a floppon aa és qq is ver egyedül amit megtudsz verni ... aq ak de vagy valami pocket pár de ha az van nálla mehet a note hogy giga fish.

bojanika
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 28. 14:01

Hááát. Eléggé húzos megadás lenne.
Az látszik, hogy a srác furán tolja (50/6). Ezek alapján is úgy tűnik, hogy a preflop emelése mögött tényleg van vmi. Nem hinném, hogy ekkorát emelne vmi trash-sel. Ugyanakkor teljesen ezt sem lehet elvetni, mert egyrészt a mutatói alaján elég beteg, másrészt elég kicsi a minta.
Nehéz kérdés és döntés. :S
Sztem többször megadnám, mint eldobnám. Azt nem hinném, hogy ezt játszaná set-tel. A maradék lapok közül pedig csak az AA-t nem vered, de ez inkább úgy tűnik nekem, mintha megijedt volna a floptól, tehát szem becsuk és call. :)

CrisRoniii7
Válasz bojanika kommentjére
2008. márc. 28. 15:56

Sztem call
Már Preflop is sokat emelt
A flop játék meg látszik,h beteg szegény
Én egyetlen lapot tudok nála elképzelni ami ráillik a játékára az pedig az AK vagy ha nagyon beteg akkor az AQ
KK nem valószinű, AA-al meg miért akarna elűzni egy ilyen ártalmatlan floptól,úgyanúgy igaz ez a setekre
Szóval Instacall:)

Littlemage
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. márc. 28. 17:03

Nehéz kérdés.... sokszor láttam már olyat is, hogy valaki a semmivel is emel ilyen jó nagyot, hogy ha esetleg közepes/alacsony párral mész, akkor úgyis bedobod.
aztán ugye simán lehet ez akár squeeze is....

Amit bojanika írt az igaz, hogy lehet a számai miatt aggódni, ugyanis sok lappal játszik, de viszonylag kevéssel emel preflop. Legalábbis én így gondolom :)

Én is inkább amolyan megijedésnek gondolom, s mivel nincs A a flopban, azért úgy gondolom, hogy nem tudnám dobni.....

Update: sztem ez aza csoka, aki állandoan nagyokat nyit, s a többiek pont emiATT MEGIJEDNEK TŐLE, S EZÉRT bedobják a lapjaikat, s így szedte össze a plusz egy beülőt, sztem most is erre játszott, ugyhogy én hívnám, végülis "csak" 135 BB-vel vagy benn, ennyit én ezen a flopon simán megkockáztatok ő ellene. Ha Te is 40 dolcsival lennél, már elgondolkodtató, de sztem ebben az esetben betolnám.

Így meg 27 dolcsival majdnemhogy preflop all-innek is beillene, ugyhogy én tolnám :)

s azért bár kevesebben, de ezen a szinten is akad elég beteg játékos :)

CrisRoniii7
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 28. 17:48

Remélem nem dobtad el,mert nagyon kiváncsi vagyok,h mi van az ellenél :)

krondorl
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. márc. 28. 18:06

Fold.

kanrich_
Válasz krondorl kommentjére
2008. márc. 28. 18:45

Mostanában nem vagyok már annyira nit, mint régen, de ezt itt bedobnám. 6% PFR nagyon kevés, a 3 bet range az kb. QQ+, esetleg AKs lehet egy ilyen embernél. És instapush overbet the pot...gyanús.

plusevHUN
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 28. 23:03

Sztem instacall. AK,AQ dobatni akar. PF csak megadtad így, ha nem talált el a flop dobni fogsz.

Én PF vissza emeltem volna, ilyen ellenfél ellen sztem +EV allin kerülni PF. TT-JJ-vel simán kifizet (talán még 99-el is).

peterpanic
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. márc. 29. 10:57

köszönöm a kommenteket, látom mennyire megosztotta a társaságot:). (és egy kicsit meg is nyugtatott.)

nekem is az instapush nagyon ilyen "dobdmárel" szerű akciónak nézett ki, megadtam, és AA-t mutatott.
természetesen nem javultam:).

Élő ügyfélszolgálat