nekem is az instapush nagyon ilyen "dobdmárel" szerű akciónak nézett ki, megadtam, és AA-t mutatott.
természetesen nem javultam:).
Én dobnám.
hát ennyi, gondolom benne lettél volna egy preflop all-inben is. Igen, az a 6% miatt benne volt ez is a pakliban. Én ezen hamar túllépnék a helyedben, bár ugye minden vereség fájdalmas.
ugyan nem vagyok letörve:)... megpróbálok tanulni ezekből, bár mondjuk ebből konkrétan csak egy következtetést tudtam levonni: ez a sandy gyerek meglehetősen idiótán játszik. ma már kamatoztattam ellene ezt a megfigyelést:)
ok, a megadás sem volt egy világbajnok huzas, sőt nagyjábol ugyanolyan idiota jatek reszemrol.
Sztem ezt dobni kell. Ellenfél elég keveset emel preflop (6%), ennek ellenére pozíció nélkül mégis egy nagyot visszaemelt rád. AQ nem is nagyon fér bele a 6%-os emelő zónájába, főleg nem pozi nélkül. Továbbá AQ-val miért hívna ilyen nagyot postflop (2xpot). Hisz azt csak jobb lappal adhatod meg. JJ-val, ha még blöffölni is akar, szintén kérdés, miért hívna ilyen nagyot a flopon. További szempont, hogy közel 150BB-vel vagytok. Én dobnám.
Ha nem jön dáma a flopon, sokkal érdekesebb lenne a parti.