Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL20 SH 10-es set, fish turn ollé

Epiman
Válasz harcsaajak kommentjére
2009. ápr. 4. 16:49

Matekozzatok...
Egyértelmű, hogy sora lett, gondolkozzatok már!!! TP, 2P nem fog ai-ezni. Ráadásul 1-es AF van. Plusz soresélyes turn.
"javulni is tudunk" Persze... Hány millió hand kéne ahhoz, hogy az ilyenek kijöjjenek?! Azt bírom még, mikor olyan mond ilyet, akinek köze sincs a grind-hoz!
Báttya! Elgondolkozol, mivel csinálják ezt a fish-ek, megérzés is jöhet (mert szerintem legszívesebben dobtad volna, csak az elméletek miatt call-oztad le), és fold!
Ilyen helyzetekben nem matekos döntést kell hozni! Nézd már, mit csinált!!!
"Nyugi, én jól játszottam meg. Ő meg fish." Aha, a winrate-je meg mínusz egy hónapja. Ismerős?!

wp sir

harcsaajak
Válasz Epiman kommentjére
2009. ápr. 4. 17:01

wp sir

Csak mosolygok... :) Add meg, haver!

Epiman
2009. ápr. 4. 17:14

Csak a kedvedért:

Board: 3s Tc 9d Jh
Dead:

equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 40.571% 40.57% 00.00% 2517 0.00 { TT }
Hand 1: 59.429% 59.43% 00.00% 3687 0.00 { JJ, 99, 33, Q8s, JTs, T9s, 87s, Q8o, JTo, T9o, 87o }

Ez a legszűkebb range amit el tudok képzelni nála, ez alapján IS megvan a pot oddsunk a callra, de gondolom ezt elfelejtetted kiszámolni

Vincent Vega
2009. ápr. 4. 17:18

Matekozzatok...
Egyértelmű, hogy sora lett, gondolkozzatok már!!! TP, 2P nem fog ai-ezni. Ráadásul 1-es AF van. Plusz soresélyes turn.
"javulni is tudunk" Persze... Hány millió hand kéne ahhoz, hogy az ilyenek kijöjjenek?! Azt bírom még, mikor olyan mond ilyet, akinek köze sincs a grind-hoz!
Báttya! Elgondolkozol, mivel csinálják ezt a fish-ek, megérzés is jöhet (mert szerintem legszívesebben dobtad volna, csak az elméletek miatt call-oztad le), és fold!
"Nyugi, én jól játszottam meg. Ő meg fish." Aha, a winrate-je meg mínusz egy hónapja. Ismerős?!

"Egyértelmű, hogy sora lett, gondolkozzatok már!!! TP, 2P nem fog ai-ezni. Ráadásul 1-es AF van. Plusz soresélyes turn."

Teljesen egyértelmű persze. Az ilyen fisheknek nincsen soha lapértékelési gondjuk és az 1-es AF is beáll 30 hand alatt.
Itt eldobni egy setet info nélkül az akkora -EV mint a ház.

Gondolom Te ezt is eldobtad volna:

$0.1/$0.25 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG wynn249 ($31.70)
UTG+1 rak65 ($25.00)
CO bkg8 ($46.30)
BTN Hero ($25.00)
SB KRAPIVAss ($25.00)
BB chrhtn ($45.60)

Pre-flop: ($0.35, 6 players) Hero is BTN :9s: :9c:
2 folds, bkg8 calls $0.25, Hero raises to $1, 2 folds, bkg8 calls $0.75

Flop: :9d: :Js: :Qd: ($2.35, 2 players)
bkg8 checks, Hero bets $2, bkg8 raises to $4, Hero raises to $8.25, bkg8 calls $4.25

Turn: :Ks: ($18.85, 2 players)
bkg8 checks, Hero checks

River: :2h: ($18.85, 2 players)
bkg8 bets $15.75, Hero goes all-in $15.75

Final Pot: $50.35
Hero shows: :9s: :9c:
bkg8 shows: :Ac: :Jd:

Hero wins $47.90 ( won +$22.90 )
bkg8 lost -$25

Epiman
Válasz Vincent Vega kommentjére
2009. ápr. 4. 17:20

Ilyen drawheavy boardon jóval nagyobbat emelj vissza flopon, onnantól természetesen commitedek vagyunk

harcsaajak
2009. ápr. 4. 17:21

Csak a kedvedért:

Board: 3s Tc 9d Jh
Dead:

equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 40.571% 40.57% 00.00% 2517 0.00 { TT }
Hand 1: 59.429% 59.43% 00.00% 3687 0.00 { JJ, 99, 33, Q8s, JTs, T9s, 87s, Q8o, JTo, T9o, 87o }

Ez a legszűkebb range amit el tudok képzelni nála, ez alapján IS megvan a pot oddsunk a callra, de gondolom ezt elfelejtetted kiszámolni

El se olvastam. Matekozzál... Nyugtasd magad...
+ev, +ev... Azt nézd már, mit lépett a kölyök!

Vincent Vega
2009. ápr. 4. 17:24

Ilyen drawheavy boardon jóval nagyobbat emelj vissza flopon, onnantól természetesen commitedek vagyunk

Ez egy elég régi leosztás, de teljesen jogos.

harcsaajak
Válasz Vincent Vega kommentjére
2009. ápr. 4. 17:27

Gondolom Te ezt is eldobtad volna:

A két eset az én szemszögemből teljesen más. Haha, a te szemszögedből egyforma! :D Az első party-nál leesett a scare card, ás ai-t tolt a gyerek. Itt meg látta, h befostál, ki akart blöffölni. Easy call. :P ( a show-val várhattál volna, bátyám!)

De mit bánom én, mit lépnétek?! Szevasztok.

pindrokk
2009. ápr. 4. 17:37

Matekozzatok...

Hát öreg, ha téged minden scare cardon ki lehet nyomni a potból, akkor neked is fajin winrated lehet...

zend
2009. ápr. 4. 18:24

Matekozzatok...

Elég merész vagy ha 39 hand alapján ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le a statokból,pláne az AF-ból...

Élő ügyfélszolgálat