Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL20 SH 10-es set, fish turn ollé

BalintKA
Válasz harcsaajak kommentjére
2009. ápr. 4. 18:31

Matekozzatok...
Egyértelmű, hogy sora lett, gondolkozzatok már!!! TP, 2P nem fog ai-ezni. Ráadásul 1-es AF van. Plusz soresélyes turn.
"javulni is tudunk" Persze... Hány millió hand kéne ahhoz, hogy az ilyenek kijöjjenek?! Azt bírom még, mikor olyan mond ilyet, akinek köze sincs a grind-hoz!
Báttya! Elgondolkozol, mivel csinálják ezt a fish-ek, megérzés is jöhet (mert szerintem legszívesebben dobtad volna, csak az elméletek miatt call-oztad le), és fold!
Ilyen helyzetekben nem matekos döntést kell hozni! Nézd már, mit csinált!!!
"Nyugi, én jól játszottam meg. Ő meg fish." Aha, a winrate-je meg mínusz egy hónapja. Ismerős?!

Bátyám igazad lehet:D nem kell matek pokerhoz, hát ezt nem vettétek észre hogy sora van. szettet egyértelmű, hogy dobni kell, sőt flopon dobni kellet volna, mert lyuksora van és lejön:D hiába +EV az hülyeség nemkell:D

Romsy
Válasz BalintKA kommentjére
2009. ápr. 4. 19:03

{set, sor} range ellen is megvan az odds.

harcsaajak
Válasz BalintKA kommentjére
2009. ápr. 4. 19:40

Bátyám igazad lehet:D nem kell matek pokerhoz, hát ezt nem vettétek észre hogy sora van. szettet egyértelmű, hogy dobni kell, sőt flopon dobni kellet volna, mert lyuksora van és lejön:D hiába +EV az hülyeség nemkell:D

Öcsi, nem mondtam, hogy nem kell matek a pókerhez. OMG! Olvass, komám, olvass! :D:D
Ehhez a party-hoz nem matek kellett szerintem. Hanem megnézni, mit csinál az ellen, és a matek ellenére dobni.

Na, én itt kiszálltam. További jó matekozást! :)

technoinside
2009. ápr. 4. 19:49

Taníts minket, kérlek!

sixooshu
Válasz technoinside kommentjére
2009. ápr. 4. 22:33

Azért azt nem árt vigyelembe venni, hogy az AF validitása nem kizárólag a leosztásszámtól függ. 67es VPIP mellett kevesebb leosztás mellett is több info van a villain agresszivitásáról, hiszen háromszor gyakrabban játszik, mint egy átlag TAG.

Másrészt meg nekem az a tapasztalatom, ha jó lapom van, és valami azt súgja, hogy dobjam, az a -EV, ha nem megyek a readdel. Ha ugyais meg tudod kölönböztetni, mikor erős, és mikor lódít az ellen, akkor sokkal nagyobb nyereséggel zárhatsz.

Egy timetell ilyenkor kritikus lehet. ha insta all-in volt, akkor én tutira dobnám, +EV ide vagy oda.

harcsaajak
Válasz sixooshu kommentjére
2009. ápr. 4. 22:39

Erről beszéltem kb.

andree
2009. ápr. 4. 22:59

Az Af baromira függ a Vpip-től. Kb. azt mutatja milyen sokat callol. Ekkora vipipnél nagyon durva torzulások lehetnek a valós értékhez képest. Nem is érdemes nézni. Amúgy meg range-ekben gondolkodunk. Nem attól fosunk, hogy jaj biztos leesett a rohadéknak a 4-8 out, hanem örülünk, mert JT-el 2 párja lett, JQ-val már nem dob. Nem 500BB-t kell bepakolni, hanem egy 75BB-s fish ellen van setünk...

geri
Válasz andree kommentjére
2009. ápr. 5. 1:18

lol @anybody akinek esetleg a dobás gondolata is megfordul a fejében

kanrich_
Válasz geri kommentjére
2009. ápr. 5. 2:45

LOL, komoly ez a vita. Aki ezt itt dobja, azt várom bármelyik asztalra bármelyik teremben bármekkora téten :D

Mindenesetre hagyjuk a felesleges flame-et és egymás szidalmazását, mert még jönnek a moderátorok és a topik háromnegyedét törlik :)

Romsy
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. ápr. 5. 3:21

Moderátor akarok lenni!!! Nem lenne szarozás :D

Élő ügyfélszolgálat