NL25 FR - AK top trips top kicker vs turn minréjz..
Stage #14935242: Holdem No Limit $0.25 - 2008-12-02 14:10:13 (ET)
Table: Yellowstone -16014935 (Real Money) Seat #6 is the dealer
Seat 4 - Walcolen ($7.81 in chips)
Seat 3 - Wotan333 ($24.65 in chips)
Seat 2 - P41N69 ($9.37 in chips)
Seat 1 - nikki85 ($31.48 in chips)
Seat 8 - FivePlusTax ($23.53 in chips)
Seat 7 - incartion ($41.07 in chips)
Seat 6 - eaglejim ($27.44 in chips)
Seat 5 - HERO ($24.37 in chips)
Seat 9 - reynaldo ($19.16 in chips)
incartion - Posts small blind $0.10
FivePlusTax - Posts big blind $0.25
*** POCKET CARDS ***
Dealt to HERO [:As: :Kh:]
reynaldo - Folds
nikki85 - Folds
P41N69 - Folds
Wotan333 - Folds
Walcolen - Folds
HERO - Raises $0.85 to $0.85
eaglejim - Calls $0.85
incartion - Folds
FivePlusTax - Calls $0.60
*** FLOP *** [:7h: :Ac: :2s:]
FivePlusTax - Checks
HERO - Bets $1.80
eaglejim - Folds
FivePlusTax - Calls $1.80
*** TURN *** [:7h: :Ac: :2s:] [:Ad:]
FivePlusTax - Checks
HERO - Bets $1.80
FivePlusTax - Raises $3.60 to $3.6
HERO - ???
Verjük az Ax-t, ahol x nem 7 vagy 2. Nekem erősnek tűnik a min checkraise. Ki mit gondol? Call vagy raise (esetleg fold :)), és riveren? c/c?
Köszi!
én pre 4bb-t emelnék de gondolom ez most minde. pot oké,turn oké. szerintem itt jó a reraise Ax-et nem fog dobni egyik NL25ös hal sem.
nem értek fr-hez lehet itt a call jobb stb. de én pakolnám a lóvét szvsz. plusEv itt emelni és adni.
Szerintem ezt kezelhetjük nut-ként, mert az ellen is azt fogja tenni az AQ-AT-el, szóval minél több pénzt a potba, ez a lényeg.
És hogy minél kevesebb Ax-et üldözzünk el, én inkább csak megadnám. Ha jól számoltam a stacket, már kevesebb pénzünk lesz a mint a potban. Így teljesen reális, az hogy riveren minden bekerüljön turn megadással is. Húzó nincs lent, szóval én csak megadnám.
Akkor csak én "értékelem alul a handjeimet? Én féltem a flopolt settől, ez a turn minraise ezt sejtette velem.
Mit gondoltok erről?
Akkor csak én "értékelem alul a handjeimet? Én féltem a flopolt settől, ez a turn minraise ezt sejtette velem.
Mit gondoltok erről?
Mit gondoltok erről?
Mit gondoltok erről?
Igazatok van. A range-nek nagyobb %-a a drill, amit verünk, tehát +EV-s. Ennek ellenére mégis betojtam. :o
Ez valószínűleg annak tudható fel, hogy mostanában NL25-n kicsit több coolert kaptam, meg a napi 1-2 setem is vagy flopolt sorba, vagy oversetbe nézett, és elment az önbizalmam ideiglenesen.
Értem a lényeget, amit mondtok, de SH-n sokkal nagyobb az ellen range-e, így ott jobbak vagyunk. SH-n rátoltam volna instant.
Itt a Carbonon NL25FR-en nagyon ritkán látok hülyeségeket... Valszeg azért, mert ez az ideális bónuszozó limit, ezért sok a nit.
Este beteszem a végét :)
Igazatok van. A range-nek nagyobb %-a a drill, amit verünk, tehát +EV-s. Ennek ellenére mégis betojtam. :o
Ez valószínűleg annak tudható fel, hogy mostanában NL25-n kicsit több coolert kaptam, meg a napi 1-2 setem is vagy flopolt sorba, vagy oversetbe nézett, és elment az önbizalmam ideiglenesen.
Értem a lényeget, amit mondtok, de SH-n sokkal nagyobb az ellen range-e, így ott jobbak vagyunk. SH-n rátoltam volna instant.
Itt a Carbonon NL25FR-en nagyon ritkán látok hülyeségeket... Valszeg azért, mert ez az ideális bónuszozó limit, ezért sok a nit.
Este beteszem a végét :)
Mit szeretnénk AK-hoz? Flopsort? Érted...