NL25 SH 55: set vs fish river push? wtf
$0.1/$0.25 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Hero ($32.05)
UTG+1 DISAINTDEDKSH ($50.85)
CO Cristofori ($37.55)
BTN NOMinURchipz ($42.10)
SB Beethoven87 ($23.80)
BB rdp820 ($44.00)
Pre-flop: ($0.35, 6 players) Hero is UTG :5d: :5s:
Hero raises to $1, 2 folds, NOMinURchipz calls $1, 1 fold, rdp820 calls $0.75
Flop: :Kd: :2s: :5h: ($3.10, 3 players)
rdp820 checks, Hero bets $2.00, NOMinURchipz calls $2.00, rdp820 calls $2.00
Turn: :Ah: ($8.85, 3 players)
rdp820 checks, Hero bets $5, 1 fold, rdp820 calls $5
River: :Qh: ($18.85, 2 players)
rdp820 bets $36.25, Hero ????
irbouh soufiane alias agostini még mindig szereti orálisan kielégíteni a fishek igényeit.
fold ?
enemy: 48%\28%\ agr.: 5 river agr. : inf.
range: { 22, AKs, KTs+, K5s, 43s, AKo, K5o, 43o,QQ(?)(KK????) }
köszönöm a véleményeket, remélem tanulhatok belőlük.
(aki ír vmit legyen szíves megindokolni,ne csak egy "easy call-t" kapjak :) esetleg,köszönöm!)
még a legszűkebb range ellen is van 50%unk (legalábbis ezt dobta ki pokerstove), ugyhogy azthiszem, a pot odds alapján call.
konkrét read pedig talán kizárt egy ilyen ember ellen, én még a blöfföt is belevenném minimális szinten a lapjai közé.
Ismerve a noobokat én eldbonám ha csak nem nagyon agresszív vagy okos fish és próbál kiblöffölni amit nem hiszek akkor igencsak meg van a flush és sokat akar nyerni bárki bármit mond akár a pokerstove én ezt dobnám.
Annyira csak nem hülye, hogy két párral ugrál. Egyébként kizárólag a blöfföt vered, van az asztalon sor flush ,minden. Viszont ha jól számolom, akkor egy 45 körüli potba kell 26-ot addnod.
Pocakra úgy érzem nem fogsz nyerni az esetek harmadában. Fold, reload, lesz jobb alkalom is kistackelni.
a legijesztőbb az, hogy a drágalatos fisheknek ilyenkor bizony FLÖSSÜK van.
nagyon para..
szerintem flössje van.
:)
Sor rátolja törnön, bármelyik set allin van turnön, backdoor flush-re melyik lapkombinációval ment? Kxs-t betpotolnak elölről vagy csekkréz, de legkésőbb turnön az is rátolja. Én adnám mivel nemtom kitalálni, h mi van nála, és note hogy mi ez a line.
Őszintén szólva nem tudom mit csinálnék élesben, de így józan fejjel eldobnám. Símán lehet nála Kh"bármi"h. A megadás itt talán olyan nullszaldós lehet, mert sok butasággal betolják riveren. Én stackeltem már hasonló line-on AK-t is, de azért a fish push riveren 90%-ban flush ha van az asztalon három szín és sajnos még azt a kérdést se lehet feltenni, hogy "Akkor mire jött a floppon?", mert a válasz sajnos ismerjük: Bármire.
jó,így egyébként utólag ahogy mondtátok józanon ,már dobhatóbb. De egyszerűen mi az ami flopon callol, turnun callol, és riveren oop insta overbet pushol. Mit keresne nála JT? és most a bacdoor flushtől kéne félnem ?
egyébként nagyon lestackelt a hősünk. KTs volt nála , és azzal wp-zett. bár teszem hozzá, flopon volt egy TPGKja, turnun fd-je . riverre meg túlhúzott. az a kisebbik gond,hogy flopon is csak 5%a volt, és turnun sem sokkal több kőkemény 18%. na mind1.
nem találom a fényt :(
Én amit másképp csináltam volna az az, hogy turnon én nem fél hanem egész potot hívtam volna. A river meg lehet nekem is elvitte volna a pénzem de ezt nem tudom biztosra mondani. Attól függő, hogy akkor épp hogy megy a játék. De nagyvalószínűséggel megadom.
Azért az jó hogy ezt majdnem mindenki eldobná. Most azon kívül, h felkerült és SEJTHETŐ, h vmi nem kerek, mi volt az a lapkombináció ami megver? Sor? Mivel??? Backdoor flush talán? Ahhoz marad a Kxs (nem éppen sok kéz) ami épphogy lejavult riverre. Ha komolyan elhiszem, h ha lejön a backdoor flush és fish az ellenfél, akkor nála csak az lehet, na abban a percben fogom abbahagyni a pókert.