illese
Válasz Zehy kommentjére
2008. júl. 24. 15:00
Azért az jó hogy ezt majdnem mindenki eldobná. Most azon kívül, h felkerült és SEJTHETŐ, h vmi nem kerek, mi volt az a lapkombináció ami megver? Sor? Mivel??? Backdoor flush talán? Ahhoz marad a Kxs (nem éppen sok kéz) ami épphogy lejavult riverre. Ha komolyan elhiszem, h ha lejön a backdoor flush és fish az ellenfél, akkor nála csak az lehet, na abban a percben fogom abbahagyni a pókert.
Szerintem az lehet, hogy magasabb téteken játszol min én. NL 25-ön meg különösen PLO 25-ön ahol én játszom egy ilyen faszinál simán lehet akármi szzemét (stackelődtem én már ki backdoor pókerrel, amiből a floppnál egy alsó párja volt). Szóval alacsony téten halacskánál a river overbet megadásával eddig mindíg csak bajom volt. A tilten lévő maniac más tészta. De nyilván a magasabb téteken ahol játszol, az emberek elég tökösek egy ekkora river blöffre.
Zehy
Válasz illese kommentjére
2008. júl. 24. 15:14
Szerintem az lehet, hogy magasabb téteken játszol min én.
Nem, pont nl25-ön vagyok én is. És ritkán adok meg riveren allint, de egy ilyen flopon és boardon backdoor flushesélyt ezek szerint set-el kifizetek.
NL 25-ön meg különösen PLO 25-ön ahol én játszom egy ilyen faszinál simán lehet akármi szzemét...
Pont ezt a szemetet szűkítsük már le. Kihozzuk belőle azt, h backdoor flush-el ver. Ergo, ha tudod, h backdoor flushe van (ez nagyon kevés lap azon a flopon amivel továbbmegy, pár Kxs hand), nem adod meg, de tételezzük fel, h nem az van nála. Minden mást verünk a line alapján. Akkor rossz a call? Sztem többször lesz nála túlértékelt vmi, mint ez. Oké, átnézed, átgondolod, átrágod itt magad rajta, mivel csinálja meg, miért van itt ez a hand, nyilván flush-el, de ott abban a szituban ezt nagyon nehéz elképzelni. Szvsz ez call.
want2push
Válasz Zehy kommentjére
2008. júl. 24. 15:55
Nem mondom, hogy ezt el kell dobni, se azt, hogy ezt én képes lettem volna eldobni...
De egy dologra felhívnám a figyelmet. Bravesoul UTG preflop emelő volt, majd a river után a boardon A, K, Q lapok is vannak, tehát az ellenfél szempontjából nem a legjobban blöffölhető szitu. Mivel hősünk zónájának igen jelentős részét eltalálta ez a board. Sztem a két pár típusú lapokkal se örül meg egy valamirevaló ellenfél.
Zehy
Válasz want2push kommentjére
2008. júl. 24. 16:06
Ebben igazatok van, ezt értem, de ahogy ez az egész alakult, CSAK a backdoor flush ver, én csak azt nem értettem, hogyha ez igaz, akkor miért easy fold? Mert fish, pushol és ilyenkor csak flush-e lehet? Ha erre egyöntetű és egyértelmű a válasz akkor ok, megint tanultam vmit.
bravesoul
2008. júl. 24. 20:17
én se értem miért olyan insta fold. vagy az-e?
enemy: 48%\28%\ agr.: 5 river agr. : inf. ez alapján nem túl valamire valónak tűnik :)
bár attól még lehet fold. valószínűleg hibáztam:\
Zehy
2008. júl. 24. 21:00
Sztem a két pár típusú lapokkal se örül meg egy valamirevaló ellenfél.
3 órás sessionön vagyok túl Bodogon, nem számoltam, de kb. 10 allin volt turnön v riveren tpwk lapokkal... Egy pl nálam utolsóként, Q magas boardon KQo emelgetett AQ-mra, át is tolta a stackjét, riveren allin tett... Nem normálisak, teljesen elvadult és ostoba játék megy.
lederman
Válasz Zehy kommentjére
2008. júl. 24. 21:39
Elég nehéz helyzet....
Én megadnám talán, mert nem szeretek seteket dobni, aztán rossz érzésem lenne, h miért kellett.
bravesoul
Válasz lederman kommentjére
2008. júl. 25. 1:42
3 órás sessionön vagyok túl Bodogon, nem számoltam, de kb. 10 allin volt turnön v riveren tpwk lapokkal... Egy pl nálam utolsóként, Q magas boardon KQo emelgetett AQ-mra, át is tolta a stackjét, riveren allin tett... Nem normálisak, teljesen elvadult és ostoba játék megy.
A river megőrüléssel kapcsolatban.: \egy hajszál válaszott el a calltol,de a tegnapi handből kiindulva nehet,de elengedtem.\ (pedig a river bluff indukálás volt a célom :\ )
$0.15/$0.25 No Limit Holdem
5 players
Converted at
weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG toro73 ($48.05)
CO LeftDfens ($12.00)
BTN Hero ($27.40)
SB burt777 ($24.75)
BB TheLoon ($29.50)
Pre-flop: (
$0.40, 5 players)