no de én ezt már flopon aggresszívan játszom meg ;)
Szerintem floppon emeles 9-10$-ig, majd megadjuk az all-int... Hamar viszont igy alakult, akkor turn fold, hacsak nem vagyunk biztosak benne, hogy eldobja... :)
Board: :Kd: :9d: :8s: :4s:
---------equity--------win -------tie-------pots won--------pots tied
Hand 0: 35.704% -----35.71%---00.00% ---3705426 ----------0.00 { :7d::6d: }
Hand 1: 64.296% -----64.31% --00.00% ---6672905-----------0.00 { KK+, 99-88, 44, A4s+, K8s+, QTs+, JTs, AKo, KTo+, QTo+, JTo }
Akkor vagy egyebkent igazan nagy bajban, ha dominalja a drawdat... pl :Ad::8d:, vagy :Td::Jd:
turnon miért kell dobni?Az a baj a turn megadassal, hogy el vagyunk kotelezve vele... Fenti rangel tehat 65%-ban elvesztjuk a stackunk felet (mert riveren nem adunk meg tobb esetleges tetet), abban a 35%-ban pedig, amikor behuzzuk a kartyankat, akkor sem 100% hogy jobbak vagyunk egyreszt, masreszt nem biztos, hogy meg a riveren is be tudunk gyujteni nemi penzt...
egy leendő 50 dollaros potba kell betennünk 10-et... itt ha már 20%unk van, akkor megadás kell nem?ha ez nekunk all-in lenne, ugy mindenfelekeppen...
Jjjja, es Agostini, hasznald legyszi a kartya ikonokat! Koszi!
turnon miért kell dobni? egy leendő 50 dollaros potba kell betennünk 10-et... itt ha már 20%unk van, akkor megadás kell nem?
vagy hogyvan?
flopon jó a push is, ez igaz, de gondoljatok bele, ha egy olyan ellen van, aki mindig kifizet ha lejön a flöss/sor, akkor a call sem rossz... fold equitynk nagyon nincs, viszont hatalmas a feltélteles esélyünk, persze ha nem jön, akkor dobni kell.
húúú hát sok vélemény, sok verzió:)
az egyértelmű hiba pf volt. valóban az openlimp és a call nem jó, fel is írtam. ezekből tanul az ember:)
A flop push az tul sok, azt tenyleg csak a jobb lap adja meg, tobbiek dobnak, amit elfelejtettem viszont az elozo hozzaszolasomba beleirni az a dorgalas azert mert egyaltalan megfordult a fejedben a 67s megjatszasa UTG, jjja es persze a megjatszas modja miatt is...
a flop push valószínűleg jobb lett volna. de szerintem a flop check-call, turn (ha nem jön semmi) check-fold szerintem gazdaságosabb és elvesz egy kicsit az esetleges szerencse faktorból (azaz abból ,hogy floptol imádkozzak ,hogy essen vmi.)
A flop push az tul sok, azt tenyleg csak a jobb lap adja meg, tobbiek dobnak, amit elfelejtettem viszont az elozo hozzaszolasomba beleirni az a dorgalas azert mert egyaltalan megfordult a fejedben a 67s megjatszasa UTG, jjja es persze a megjatszas modja miatt is...
először is: never openlimp! UTG-ből az SC-k amúgy sem túl jók, de ha már játszani akarsz vele akkor emelj!
A call még 1 megadó után elmegy...floppon meg push(vagy reraise, és ha megadja any turn esetén push a maradékot, de ugye ezzel az a baj, hogy ha nem jön lapod, akkor már néhéz szívvel tolja az ember a maradékját be...), de turn-ön már fold ahogy játszottad....
Az a baj a turn megadassal, hogy el vagyunk kotelezve vele... Fenti rangel tehat 65%-ban elvesztjuk a stackunk felet (mert riveren nem adunk meg tobb esetleges tetet), abban a 35%-ban pedig, amikor behuzzuk a kartyankat, akkor sem 100% hogy jobbak vagyunk egyreszt, masreszt nem biztos, hogy meg a riveren is be tudunk gyujteni nemi penzt...