Teljesen egyetértek:
1. Soha ne limp/call-olj preflop, különösen ne suited connectorral UTG-ből.
2, A flopon ezzel a lappal check/raise pot, itt a zóna ellen mindenképpen 50%+ az equity-d! Amennyiben ezt megadja, akkor turn-ön push all-in, bármi jön.
Szavazzatok is! :D
tény,hogy a turn push nem volt vmi jó megoldás. ezért is raktam fel. ez a hand pl arra világított rá,hogy inkább játszok 4 asztalon és nem openlimpelek 67sel..:\
Emlékszel mit vágtam rá kapásból erre a handre msnenen?
Ahogy nézem szépet vezet :D
CrisRoniii7: hát én biztosan nem callolnám végig, erre mérget vehetsz:).
amugy utánaszámoltam, tényleg nem túl +EV-s a turn call így, ahogy játszotta Agostini...
bocs a félrevezetésért:).
bár ha az esetek 90%ban kifizet, akkor talán:)
forditott feltételes esély max. tényleg JTs esetén van, de azért az kevésbé esélyes, hogy van nála , mint mondjuk kétpár/set szerintem.
CrisRoniii7: hát én biztosan nem callolnám végig, erre mérget vehetsz:).
Ami -EV ebben a handben:
ilyenkor buktam le hogy nem számoltam utána, csak simán igazat adtam a többieknek?:)
legközelebb kitartok a hülyeségeim mellet csakazértis.)
kicsit idiota vagyok.
De ha már így ment a játék a turnig:
29,1-es potba kell megadni 9,7-et, ami 33,3%.
Tehát megvan a pot odds, igaz éppen csak. Ezen a ponton miért lenne olyan nagy hiba a call?
Az igaz, hogy néha dominálva van a lapunk, és ha be is jön a várt out akkor is vesztünk. De néha bejön a várt out és az ellenfél is kifizet, ami kiegyenlíti az előzőt.
Ezek alapján szerintem a call jó megoldás, és ha jön a lap push river.
ilyenkor buktam le hogy nem számoltam utána, csak simán igazat adtam a többieknek?:)
legközelebb kitartok a hülyeségeim mellet csakazértis.)
kicsit idiota vagyok.
Ha flopon c/r játszunk akkor szinte pot committedek vagyunk,ami végülis nem baj mivel turnön any2-ra move-in!
Szóval a lényeg,h nem igazán látom azt h mivel jobb a turn push mint a flop c/r push,hamár úgyis berakjuk az egész stackünk?
Én csak annyit látok benne,h turnön nem fogunk tudni dobatni,ha nem jön draw out,és h csökken a draw equitynk,plusz egy flop pushal nagyobb eséllyel visszük el a potot harc nélkül mint egy sima emeléssel!Szóval felvilágosítást kérek...
Ha flopon c/r játszunk akkor szinte pot committedek vagyunk,ami végülis nem baj mivel turnön any2-ra move-in!
Szóval a lényeg,h nem igazán látom azt h mivel jobb a turn push mint a flop c/r push,hamár úgyis berakjuk az egész stackünk?
Én csak annyit látok benne,h turnön nem fogunk tudni dobatni,ha nem jön draw out,és h csökken a draw equitynk,plusz egy flop pushal nagyobb eséllyel visszük el a potot harc nélkül mint egy sima emeléssel!Szóval felvilágosítást kérek...