Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Paramin NL50 Club (hand analízis, ellenfelek értékelése)

kanrich_
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 15. 23:00

Ottoman4 tegnap például 800-al ült az egyik asztalnál...

Ma meg totál tilten volt...nem tudom, vetted-e észre Skiboy?
Már olyanokat írkált be, hogy "rigged site"...

Godmode
2007. okt. 16. 2:20

15

1261 hand - 1.5 ora

Vol.Put inThePot: 15.86
Vol.PutinfromSB: 23.04
Folded SB to Steal: 87.76%
Folded BB to Steal: 93.55%
Att to Steal Blinds: 22.16%
WonWSF: 35.19%
BB/100Hands: -5.73
WentToSD: 29.01%
WonAtSD: 51.06%
PF Raise: 12.37%
PF AF: 2.85
Flop AF: 3.36
Turn AF: 2.6
River AF: 1.13
Total AF: 2.73

Nem tudom, hogy mi, de megvaltozott... Mar napok ota nem megy a jatek, pontosabban van 1-2 asztal, ahol tudok nyerni 1-2 beulot, de a tobbi asztalon vagy egyszerre, vagy tobb reszletben, de visszamegy... :( PokerEV szerint a -70 helyett -10EUR kellett volna legyen jatek alapjan, de a varhato +50 kellett volna legyen (showdownok alapjan).
Legnagyobb buko handem szet over szet volt, utana turn ket part vert le riverelt 1 kartyas flush, majd egy kis flusht fizettem ki TPTKval... Statokban csak flushel es 3of a kindal vagyok pluszban, minden mas minusz...
Remelem holnapra lesz valtozas... :o

Zoleee
Válasz Godmode kommentjére
2007. okt. 16. 12:01

Szerintem ne aggodj, nincs gond a jatekoddal, csak mint Kanrich is eéggé agresszivan nyomulsz és sok kockkázatot vállalsz. ezert van az hogy nagyobbak a ki lengeseid, ezzel a jatekkal 3-4 beülő minusz nem jelenti azt hogy rosszul jatszottal. s ugyanugynyerni is fogsz 3-4 akár 6-7 beülőt is. Én nem fogok, mert ha sok pénzről van szó inkább bedobom, magyarul felek meghozni a helyes döntest. Mert nem bírom ezeket a nagy kilengéseket, nem anyagilag, hanem nagyon elbizonytalanít. Kanrich két nap alatt 11 beülőt nyert, tegnap néztük a handjeid, és csak egy nagy minuszos partyja volt. Mondta hogy nagyon sok ketseges handet dobott.... Szerintem jobban engedd el azokat a partykat....

En mostanaban nem nagyon szoltam, hozza, mert atmentem sittes üzemmodba es 100 NL -en Shortstacket jatszva gyüjtöm a kitüzött 10000 VIP pontot. Eddig ezzel a jatekkal pluszban vagyok, és azt látom hogy nem is rossz ezt egy kicsit gyakorolni, rengeteget tanulhatsz a shortstack jatekrol es ez később majd ellenük jol fogom tudni alkalmazni :-) Így nincs mit felrakni sem, hisz preflop illetve neha Flop jatek van, más nincs :-)

Üdv Zoli

Zoleee
Válasz Zoleee kommentjére
2007. okt. 16. 14:26

csak gyorsan, epp jatszottam egy 50 percet es ugy fosta a lapokat, hogy ilyet mar reg lattam:
482 hand alatt:
AK 9db
AKs 6db
AA 1db
KK 5db
QQ 3db
JJ 3db
TT 1db
AQ 5db
AQs 3db

nem rossz 20€ val shortstack jatekot jatszva 140 + lett a vege, pedig mar jartam 210 nel is mikor ket AKs-em is bebukott, pedig Flop utan én voltam favorit... de ne elégedetlenkedjünk.....:-)

Mindenkinek ilyen lapjárást :-)

Godmode
2007. okt. 17. 4:40

16

Ma nem volt jatek, csak pihenes es SNG... :o

kanrich_
2007. okt. 17. 13:58

Ma nem volt jatek, csak pihenes es SNG... :o

Nekem volt: A 3 legnagyobb bukó partiból, melyekkel összesen 220-at (kicsit több, mint 2 beülőt) buktam, két partiban top setet floppoltam, mindkettőben all-in mentünk rögtön. Mindkét esetben JJ overpár volt az ellenfeleknél, az egyikben a turn-re, a másikban a riverre érkezett a két out. A harmadik partiban top két párom volt (A9), az ellenfélnek pedig top pár top kickere (AK), all-in mentünk a flopnál, a river sajnos király lett.
Ennek ellenére nullán fejeztem be szerencsére...

Godmode
2007. okt. 18. 3:55

17

1807 - 2ora

Vol.Put inThePot: 19.7
Vol.PutinfromSB: 22.87
Folded SB to Steal: 83.08%
Folded BB to Steal: 86.42%
Att to Steal Blinds: 30.16%
WonWSF: 35.44%
BB/100Hands: 10.28
WentToSD: 24.91%
WonAtSD: 49.3%
PF Raise: 15.94%
PF AF: 3.39
Flop AF: 3.56
Turn AF: 1.38
River AF: 2.29
Total AF: 3.06

Nem volt rossz a mai nap, ment a cashgame, SNG ugyahogy, de plusszos...
A kerdeseim a kovetkezoek lennenek, kitalaltam nehanyat... ;)
Skiboy, emlitetted multkor, hogy Fry a 3-betelessel bunteti a 15%-os PFR-emet... Ez azt jelenti, hogy sok? mi lenne optimalis?
Lattok valami osszefuggest abba, hogy feszesen jatszom (15/12(blindlopas 22%)) es minuszosan zarom a napot, vagy lazabb vagyok (20/16(blindlopas 32%)), de nyerek nap vegere? Persze sejtem, hogy inkabb nyerjek, ahogy tudok, de lehet ebben barmilyen kapcsolat? Vagy csak a kartyakon mulik? :o
want2push, van valamilyen otleted? Ebbe a topikba nem nagyon jonnek a kommentjeid... :(

Skiboy
2007. okt. 18. 4:15

Skiboy, emlitetted multkor, hogy Fry a 3-betelessel bunteti a 15%-os PFR-emet... Ez azt jelenti, hogy sok? mi lenne optimalis?

Mindenesetre nem kevés, ha az ellenfél felismeri, hogy a kevésbé jó lapokkal is emelsz, akkor tágabb 3bet ranget érdemes alkalmaznia.

Lattok valami osszefuggest abba, hogy feszesen jatszom (15/12(blindlopas 22%)) es minuszosan zarom a napot, vagy lazabb vagyok (20/16(blindlopas 32%)), de nyerek nap vegere? Persze sejtem, hogy inkabb nyerjek, ahogy tudok, de lehet ebben barmilyen kapcsolat? Vagy csak a kartyakon mulik?

A kevésbé jó kezdőlapok +EV megjátszása nagyobb tudást igényel. De ha ez megvan, akkor 6max asztalon egy 20/16 játékos nagyobb profitot fog elérni mint egy 15/12-es.

Littlemage
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 18. 10:33

Ezen a szinteken (NL50, NL100) mindenki ilyen feszesen játszik? nem is nagyon látom 30as VPIP-t a hozzászólásokbant? Én megmondom őszintén, már a 30as arctól is tartok,igaz hogy én olyan 18-22 között vagyok valahol. Szóval ezen a szinten (NL10-20), nagyon sokan vannak 30felett, nem ritka a az50es se. Ezeket az embereket nagy általánosságban a feszes játékkal le lehet húzni? Az igazan durva az az volt, hogy NL20as asztalon a sracnak kb 86/16os statja volt, még 100 leosztas utan is. S benn ult vagy 160 , azaz 8 beülővel. Próbáltam kifigyelni, de kb. az volt a taktikája, hogy szinte emelt mindennel, flopon is, turnön is, végig agresszívan, s a többiek megijedtek tőle. Én is harcba mentem vele még az elején, de eldobtam a nagy izmozására. Pedig így utólag, lehet semmije se volt, vagy gyengébb lapja, minr nekem. nos azért asszem egy beülőtől megszabadítottam később. de végülis lefopgyott vagy 2-3 beülőre, biztos a többiek is rájöttek, hogy csak egy picit jobb lappal kell harcba szállni vele, s okés a dolog. de amúgy nagy mákja is volt a sracnak, pl. volt egy hetes párja, s a riverre beesett a hetes..... no szóval a kérdésem az az, hogy örüljek annak, hogy ezen a szinten ilyen lazák még a játékosok? ill. ez nem mindig jó, mert ha nem talál el a flop, akkor a laza indulásuk miatt simán betalálhat nekik...

kanrich_
Válasz Littlemage kommentjére
2007. okt. 18. 22:02

Ezen a szinteken (NL50, NL100) mindenki ilyen feszesen játszik? nem is nagyon látom 30as VPIP-t a hozzászólásokbant?

NL100-on nem jellemző, hogy 30feletti VPIP-vel játszanának az emberek. Természetesen (sokszor) előfordul, sőt az is, hogy akár 3-4 ember is 30-40-es VPIP-vel játszik. Ekkor szoktam én bukni, különösen akkor, ha ezek mögöttem vannak...

Élő ügyfélszolgálat