Mai nap bukó :(
Nos, sajnos a mai nap bukó, két beülő is elveszett. Nagyon rossz volt a lapjárásom, legalábbis úgy éreztem, a VPIP-m 14% volt 5000 hand alatt (!), ami azért nagyon kevés. PFR pedig mindössze 9%.
-2-szer verték le a floppolt set-emet magasabb floppolt oversettel sajnos (az egyiket pedig annyira éreztem, de nem tudtam elengedni...)
-1szer kaptam ki KK-val egy idióta fél beülővel játszó ellen flopolt top set ellen
-68%-os (QQ vs KJs) preflop fél beülős allin partiban idióta ellen vesztettem
-fél beülő backdoor szín ellen...
De mindezek ellenére nem játszottam jól...veszíthettem volna talán kicsit kevesebbet is...
A legbénább megjátszáshoz szóljatok hozzá, mert ezt nagyon elrontottam:
Klikk
Nem semmi 5000 hand egy nap alatt.... Hány asztalon játszottál? :)
Nem semmi 5000 hand egy nap alatt.... Hány asztalon játszottál? :)
Szurkolok, h mi mássz a gödörből Kanrich. Tényleg úgy tűnik, mintha nem nagyon kedvelnének a lapok mostanában. De csak lesz ez még jobb is.
Szurkolok, h mi mássz a gödörből Kanrich. Tényleg úgy tűnik, mintha nem nagyon kedvelnének a lapok mostanában. De csak lesz ez még jobb is.
18
320 hand - 0.5 ora :(
Ketszer is szakadt a netunk, ilyenkor meg utalok visszaulni jatszani, mert felidegesit, ugy meg ugye nem lehet... :o
Vol.Put inThePot: 15.22
Vol.PutinfromSB: 15.87
Folded SB to Steal: 95%
Folded BB to Steal: 94.125%
Att to Steal Blinds: 28.41%
WonWSF: 28%
BB/100Hands: 16.37
WentToSD: 30%
WonAtSD: 33.33%
PF Raise: 13.35%
PF AF: 7.17
Flop AF: 3
Turn AF: 1.5
River AF: 3.5
Total AF: 4.33
Egy szettel sikerult duplaznom, a buko handem egy misselt flushdraw... SNG viszont borzalmas volt... :mad:
Kanrich_, 5000 hand alatt hany pont jon? ;)
Kanrich_, 5000 hand alatt hany pont jon? ;)
kb 1.200VIP pont
Nos, én végre a fa** jó olalán voltam az utóbbi 2 napban. Visszanyertem az egész havi eddigi bukómat, és még plussz 2 beülőt.
A sorozatos szívások után kicsit visszavettem a VPIP-em, és egy asztalon elkezdtem SnG-zni is(eddig 5 db 5Eurósból 4 fizetős hely,)plussz szépen kifizették a jó lapjaim:
2szer floppoltam flösst sc-vel preflop emelgetés után, mindkétszer 1-1 beülőt vittem, ezen kívül a nap legszebb parija(sajna csak fél stack ellen):
Nálam AA dealerben, mindenki fold a CO-ig, aki mint mindig 0.8-ig emel, én visszaemelek 2-ig, és a mögöttem lévő BB ezt megadja(na itt fogtam a fejem, hogy tuti setje lesz valamelyiknek), és az eredeti emelő is.
FLOP: As Ks 2s....BB all-in, CO fold, én call.
Mutat KK...sajnáltam kicsit
Tegnap meg egy preflop all int nyertem AA-al KK ellen.
Előtte 2szer ugyanez volt fordítva, úgyhogy most egál
kb 1.200VIP pont