Rossz önkontroll hibás partihoz vezet....
Nagyon rosszul játszottam meg ez a partit...De sajnos annyira idegesített már
az ellen (jfk729),h alig vártam egy játszható lapra...Nagyon gyakran overbetelt postflop,plusz a PF emelései jelentős hányada min.raise volt..
Szóval kész voltam tőle...(sajna)
1.lépésről lépésre kit mit csinálna?(PF-től riverig)
2.Mi az ellen range?
3.Mekkora hülyeséget csináltam?:p
FullTiltPoker Game #5901437072: Table Gatewood (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 3:59:25 ET - 2008/04/04
Seat 1: CrisRonii7 ($26.05)
Seat 2: Soccer3312 ($28.75)
Seat 3: Devina13 ($29.10)
Seat 4: Voicebox ($25)
Seat 5: jfk729 ($27.30)
Seat 6: OhGD ($21.90)
OhGD posts the small blind of $0.10
CrisRonii7 posts the big blind of $0.25
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to CrisRonii7 [:8c: :9c: ]
Soccer3312 folds
Devina13 has 15 seconds left to act
Devina13 folds
Voicebox has 15 seconds left to act
Voicebox folds
jfk729 raises to $1
OhGD calls $0.90
CrisRonii7 calls $0.75 A tartással lehet vitatkozni,főleg mert a drawokat nem szeretem OOP játszani,de hát a türelmetlenség....eeh
Plusz az oddsom is jó volt,és úgy gondoltam h egy FD+SD esetleg egy 9-es magas boardon betudom stackelni....Én itt AJ+/KQ/22+ra tettem...
*** FLOP *** [:5s: :9s: :5c: ]
OhGD checks
CrisRonii7 has 15 seconds left to act
CrisRonii7 checksEgy nem túl veszélyes flopon meg jött a TP-m,amit elég jónak éreztem,így előakartam adni egy c-r-t
jfk729 bets $2.15
OhGD calls $2.15
CrisRonii7 calls $2.15 A Preflop agresszor hívott is ahogy vártam,(meglepődtem h nem overbetelt),de nem számitottam egy callra,így nem akartam flopon nagy potot építeni erre a bizonytalan lapra,sztem a PF call után itt a 2 hibám...
*** TURN *** [:5s: :9s: :5c: ] [:7c: ]
OhGD checks
CrisRonii7 bets $6 Remek TP+FD+SD,itt ha nem lennénk ilyen deepek pusholtam volna,de sajnos erre a játékra a stack méretek nem adtak lehetőséget,így a nyitás mellett döntöttem
jfk729 calls $6
OhGD folds
*** RIVER *** [:5s: :9s: :5c: :7c: ] [:8d: ]
CrisRonii7 ???? Itt ki mit csinálna?
megnézném 4-7$-tel hogy van-e 5 vagy 6osa... ha pushol rá akkor fold és elhatároznám hogy több ilyet nem csinálok. :)
tipikus én is szoktam ilyet ha valaki nagyon idegesít és indul is a tiltem.
de akkor mi a range??? 55, flop póker? 66, 77, 88, 99? esetleg A5s vagy A6s? talán 5ös drillt kizárnám mert ha van agya turnön visszahívott volna...
megnézném 4-7$-tel hogy van-e 5 vagy 6osa... ha pushol rá akkor fold és elhatároznám hogy több ilyet nem csinálok. :)
tipikus én is szoktam ilyet ha valaki nagyon idegesít és indul is a tiltem.
de akkor mi a range??? 55, flop póker? 66, 77, 88, 99? esetleg A5s vagy A6s? talán 5ös drillt kizárnám mert ha van agya turnön visszahívott volna...
ha ugy rádtolja két figurával hogy elötted csak 10$ marad akkor nagy ostoba. a party meg a tiéd
szerintem ez check/fold.
talán az egyetlen lap amit versz, egy másik kilences, és persze a totál blöff, de ha az a read, akkor egyértelműen check/call:).
viszont 105BB nem számít deepnek, én check/raiset játszottam volna turnon.
vagy check/call-t, ha ohgd is megadja. két ellenfél mellett már nem erősködnék, nincs annyi outom, és ha van, akkoris lehet hogy már ottvan valakinél a full.
szerintem ez check/fold.
talán az egyetlen lap amit versz, egy másik kilences.
viszont 105BB nem számít deepnek, én check/raise allint átszottam volna turnon.
vagy check/call-t, ha ohgd is megadja. két ellenfél mellett már nem erősködnék.
ha ugy rádtolja két figurával hogy elötted csak 10$ marad akkor nagy ostoba. a party meg a tiéd
Preflop: szerintem kiváló lehetőség egy squeeze-re. Egyébként viszont fold, de talán legtöbbször itt visszaemelnék preflop, persze ehhez megfelelő ellenfelek is kellenek.
Postflop: Én jó eséllyel belenyitok a potba, hogy megtudjam, hogyan is állok. De ha nem így teszek, akkor fold, hiszen egy emelés után jött egy megadás is. Az SB-t 5-ösre teszem, hiszen egyrészt kisvak, másrészt arra logikus ez a játék. De ha nem is ötöse van, akkor jó eséllyel 9-ese, a miénk lehetséges jobb kickerrel + a D-nek lehet nagyobb párja. Egy szó mint száz, innentől veszélyes a flop, nem akarok több pénzt beletenni, főleg nem 3 biztos outra.
Preflop: szerintem kiváló lehetőség egy squeeze-re. Egyébként viszont fold, de talán legtöbbször itt visszaemelnék preflop, persze ehhez megfelelő ellenfelek is kellenek.
Postflop: Én jó eséllyel belenyitok a potba, hogy megtudjam, hogyan is állok. De ha nem így teszek, akkor fold, hiszen egy emelés után jött egy megadás is. Az SB-t 5-ösre teszem, hiszen egyrészt kisvak, másrészt arra logikus ez a játék. De ha nem is ötöse van, akkor jó eséllyel 9-ese, a miénk lehetséges jobb kickerrel + a D-nek lehet nagyobb párja. Egy szó mint száz, innentől veszélyes a flop, nem akarok több pénzt beletenni, főleg nem 3 biztos outra.
Szerintem tulporgitek ezt a handet...
25NL-en is tight agresszivan kell jatszani a profit maximalizalasaert... OOP feszesen, csak premium lapokkal szabad jatszani... Ha szamokat akarok mondani, akkor 15/12-tol 18/16-ig bezarolag! Nincs szukseg trukkozesre, es az ellenfel lejatszasara!
Hogy-hogy mi az ellen range? se szamokat nem irtal, se semmit, ugyhogy BTN-rol emelve barmi lehet nala... Egyebkent is hulyeseg rogton range-re rakni PF... Minek? Majd a hand lejatszasa soran kiderul...
Ezt a handet en borzaszto passzivan jatszanam meg, check-call vegig (ha ugy dontok, hogy showdownt is szeretnem latni)